4Ever Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 çalıştığım ajanstan ayrıldım. ayrılış sebebim; sorunlu ( psikojik sorunu ) olan bir patron ile çalışıyorduk, adam kendi söyledigi yalanlara inanıyordu ve son dönemde çekilmez bir hal almıştı. ne yaparım ; Web yazılımcıyım ( daha dogrusu iyi bir yazılımcı olma yolundayım ) bir çok büyük projelerde görev aldım. ( php,asp,as3,css,jQuery,xml) ufak masaüstü uygulamalar hazırladım. evrak takip programı, şantiye giderleri ( c# ) tasarım; adobe ait tüm programları az bucuk biliyorum ama öne cıkanlar photoshop,flash,fireworks... 3d modelleme ve animasyon son 2 3 ayımı bu işe verdim ajansda 3d ekibi yetersiz kalıyordu bende destek veriyordum. tabi benden pixar olmamı beklemeyin : ) ajansın cıkarttıgı dergiler için fotoğraf cekimi yapıyordum ( Nikon D90) yine bu tarz işleri yspabilecegim bir firmada çalışmak istiyorum öncelikle yapmak istedigim yazılım. Ankaradayım 2011'e kadar askerlik tecilli ama bu hafta yüksek lisansa başvuru yapıyorum. isteyenleri cv gönderebilirim tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Abi gonder bana CV'ni. Yaptigin isleri de gonder. Bir de kendini anlativer mumkun oldugunca dogru sekilde. Ne bildigini ne bilmedigini bileyim. Bilmediklerini bilmem ikimizin de avantajina. Bolca proje geri ceviriyorum. Olacak gibiyse cevirmem pas ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Tamam hazırlayıp akşama gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 /yanlis post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 1 2 Aylık dönemsel iş varsa banada ayarlayın, her işi yaparım :) Üniversite mezunuyum, yüksek lisans öğrencisiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 eski patron hakkinda yorum yapmaya devam edersen zor olur is bulman bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 neden ayrıldığımın sebebini soranlar için yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 aga valla isvec cakisi gibi adammissin, umarim bulursun kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 ortada bişi yok ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar