derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Sony KDL-32BX400 Screen size: 32"/ 81cm • Resolution: 1920x1080 • Format: 16:9 • Connectors: 4x HDMI, component (YUV), 2x SCART, VGA, S-Video, composite video • Special features: integrated DVB-C/-T tuner (MPEG-4 AVC), 24p support, CI+ slot, USB-interface PS3 alicam ve tv LCD olarak da bunu uygun gördüm. Fakat suanki lcd fullhd konularindan pek cakmadigim icin fikrinizi almak istedim. Düz mantik yürüttüm. Konsol sony, tv de sony den olsun. FullHD ve 450 euro civari bisey. Özelliklerini yukarda verdim. Yardimci olursaniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 lcd yi izleyerek almakda fayda war. onun di4inda aletin ozellikleri fazlasiyla yeterli. zaten ps3u beko lcd de bile oynasan pek farketmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bende sony bravia bide samsung var görüntü fark ediyor. sony çok iyi ama genelde samsungda oynuyorum sdfsfd odamda olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 1 milyara sony 82 ekran full hd nerde satılıyor yahu hemen alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 almanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar