Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 simdi gecenlerde the tudorsu bitirdim, ondan once de Elizabeth the golden age filmini izlemistim, simdi filmde Elizabeth kardesi Mary 1'i idam ettiriyordu, ama wikipedia da Elizabeth'n tahta gectigi tarihte oldugu yaziyor, yani idam da yazmamis, hangisi dogrudur bilgisi olan var mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ikiadet mary var biri ingiltere kraliçesi olan elizabetin halası mary ki o ölünce tahta çoıkıyor bir de iskoçya prensesi mary var ki o fransız soyu ileriki dönemde elizabete ihanet ettiğinden kafgası kesiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Elizabeth'in kardesi olan Mary hastalanarak vefat etmistir. Wikipedia yi okumamissin pek sanirim , dizi ve filmlerde tarihi carptirmalara yer verilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Elizabeth hafif kadinmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tamam ben o iskocyadaki olan maryle karistirdim o zaman herhalde. wikipedia okudum zaten o yuzden karisti biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar