Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 simdi gecenlerde the tudorsu bitirdim, ondan once de Elizabeth the golden age filmini izlemistim, simdi filmde Elizabeth kardesi Mary 1'i idam ettiriyordu, ama wikipedia da Elizabeth'n tahta gectigi tarihte oldugu yaziyor, yani idam da yazmamis, hangisi dogrudur bilgisi olan var mi acaba?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ikiadet mary var biri ingiltere kraliçesi olan elizabetin halası mary ki o ölünce tahta çoıkıyor bir de iskoçya prensesi mary var ki o fransız soyu ileriki dönemde elizabete ihanet ettiğinden kafgası kesiliyor
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Elizabeth'in kardesi olan Mary hastalanarak vefat etmistir. Wikipedia yi okumamissin pek sanirim , dizi ve filmlerde tarihi carptirmalara yer verilebilir
Spiegel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tamam ben o iskocyadaki olan maryle karistirdim o zaman herhalde. wikipedia okudum zaten o yuzden karisti biraz.
Öne çıkan mesajlar