Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakterimi ve Oyunu satiyorum...

zanthia

Öne çıkan mesajlar

merhaba

eclipse serverindeki Zanthia adli karakterimi ve oyunu kutusuyla beraber acik arttirmaya cikariyorum.18 agustos 2004 geceyarisi 00.00 tarihinde bitirecegim.
Baslangic :100 $
min bid :10$
buyout: 400$

karakter: Zanthia Windwalker
Master tailor, novice swordsman(1433),novice merchant(3044),brawler(4040),artizan(0440)

1 milyona yakin para, 20 milyondan fazla malvarligi,2 siBestine e 400 m de biri dantoin hi'lal de 3 adet agzina kadar dolu vendor(BE cloths, Special Cloths,vs),ozenle yapilmis bir showroom bir warehouse.
Herturlu deed, gerekli weapon armor item vs vs vs icermektedir.....

[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

heh bu accounta o kadar para veren bir enayi bulursan banada haber ver[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

yardımcı olmak için söyliym:
SWG'de UO gibi karakter geliştirme belalı ve zaman alan bir iş olmadığından dolayı (gecede iki farklı master karakter yaratılabiliyor) accountlar bu kadar para etmiyor (jedi accountlar hariç).
Sadece karakterin sahip olduğu para (o da milyonlarca kredi) ya da ultra değerli itemlar para edebilir.
Senin yazdığın accountun ederi normal account değeridir. Orjinal oyunu da sattığın için fiyatı 40-70 dolar arasında değişebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw valla kimseyi enyai yerine koymaya calismiyordum benim hicbifikrim yok ama aylarimi verdim ben bu karakteri gelistirebilmek icin icinde cok emek var yani. Ayrica ben bu oyunu 100 dolara aldim zamaninda o fiyata cikardim artirmaya,110 dolara alan da olabilir ben max 400 dedim. esseklik etmis olabilirim ama boyle ukelaca cevaplar veren arkadaslara da ayrica tesekkur ederim.
neyse satmaktan vazgeciyorum bu durumda herseyimi dagitip oyunuda raflara koyariz artik napalim...
Sosyal ağlarda paylaş

Adam kendi aklındaki fiyatı söylemiş herkese nolduki ?
Pahalı geliyorsa fikrinizi söylersiniz hiç olmazsa, 100 dolar çok değilmi bence şukadar olsaydı gibi, OHA 400 DOLAR MANYAKMISIN gibi yanıtların kimseye bi faydası dokunmuyor.Bir gün belkide siz oyunu elden çıkarmak isteyeceksiniz, oyüzden biraz daha sakin lütfen.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç alakası yok, OSI accountumdaki karakterler çok abartı seviyelerde karakterlerdi ve bir yığın eşyası vardı, isteğe bağlı fiyat değişiyor.Ben vermem sen vermezsin ama bu tarz bi char isteyen eleman alır oynar.Adamın açık arttırmasının içine etmeye gerek yok.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 10 Ağustos 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
Ha kaldıki benim osideki accounta 100 dolar fazla ya diyen tiplerin nebulada 200-300 dolara account alıp sattıklarınıda hatırlatim.

bu olayı 1.elden gördüm o zamanlar kalp krizi geçirmiştim. sağol dark bir de sen hatırlattın :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...