Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Çabuk Yardim edin.

muhoweb

Öne çıkan mesajlar

Elimde Zoom ADSL X5 modem ve Norton Internet Security ve Norton Antivirus var. Bu sartlarda hangi programla nasil bir server açabilirim. Birisi tutorial yazarsa hayir duami alir. Valla bir yildir ugrasiyom. Yardim edin benden size bi adminlik. Belli mi olur yarin öbür gün isi gelistiririm. Bu arada local deil internet üzerinden oynanabilecek bir server acmak istiyorum. max 50-60 kisi olsa yeter simdilik.
Simdiden saolun.
Sosyal ağlarda paylaş

ehuehueuh aynı sorun bendede wardı ama açamadım elimde patladı 3 kez açtım bu konuyu 3 dede yapılanlar bi işe yaramadı git host al derim sana[signature][hline].:MaSKeli BaLo:.

Düşlerimde Gördügüm
Yüzüm Benim Mi ? Düşünür Oldum
Onca Maske Gözümün Içine Bakıyor Sorgularcasına Ve Burası Hep Yalancı Hep Yabancı Doldu Çıkmak Istiyorum Artık Dısarı Bırakın Gideyim Kendimi Alıp !!!
Yaradan Beni Dünya Arenasına Soktugunda Tektim Her Nefesi Soludugumda Hep Yek Tim Bu Hicralarda Ben Benim Kaybettim Dusman Kelimesinin Anlamını Arkadas Sıfatını Tasıyanlardan Ogrendim...

Sagopa Kajmer
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=82923
http://forum.paticik.com/view.php?id=83288
[signature][hline].:MaSKeli BaLo:.

Düşlerimde Gördügüm
Yüzüm Benim Mi ? Düşünür Oldum
Onca Maske Gözümün Içine Bakıyor Sorgularcasına Ve Burası Hep Yalancı Hep Yabancı Doldu Çıkmak Istiyorum Artık Dısarı Bırakın Gideyim Kendimi Alıp !!!
Yaradan Beni Dünya Arenasına Soktugunda Tektim Her Nefesi Soludugumda Hep Yek Tim Bu Hicralarda Ben Benim Kaybettim Dusman Kelimesinin Anlamını Arkadas Sıfatını Tasıyanlardan Ogrendim...

Sagopa Kajmer

[Bu mesaj -Sebastian- tarafından 11 Ağustos 2004 19:33 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -Sebastian- tarafından 11 Ağustos 2004 19:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...