Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 1- Avuc icimde yara var, kesik gibi degil de boyle bildigin deri kalkmis acik yara gibi, elde oldugu icin de iyilesmedi bi turlu. Bunu iyilestirmek icin ne surmek gerekir, Bepanthene mi? 2- Raki nerde saklanir? Dolapta mi yoksa oda sicakliginda mi? Kapali raki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 rakı buzdolabında saklanır diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 rakı oda sıcaklıgında saklanır bisi olmaz,ama yerim yok dersen buzdolabına da atarsın. yara icin bisi diyimicigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bepanthene evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 rakı buzdolabının alt raflarında saklanır diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi saçmalamayın lütfen rakı dolapta falan saklanmaz. oda sıcaklığında tutucaksın. öbür türlü uzun süre dolapta bekletirsen kristalleşir leş gibi olur, ha nedir buz dolabında bekletirsin rakıyı sorun değil ama çıkarıp içmeden evvel oda sıcaklığına inmesini beklemen lazım. eldeki yara için de silverdin veya braunovidon derim. ben şınav çeker pozisyonda ateşin içine düşmüştüm ellerim haşat olmuştu silverdin mucize gibi bir şey açık yara ve yanık tedavisinde iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 1 ) dl yi kıs 2) 16 derecede saklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar