balon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 busy hala işlem kodu falan çıktı gönderdik yemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ben eylülde girecem sizin girdiğiniz ney benim girceğim ney :P.annemin zoruyla gircem bende kendisi memur zorla sokturdu benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 beyler zilyon tane puan var ne la bunlar? mühendisim ben kpss3 diyolar doğru mu aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 genel yetenek 58 dogru gelmiş, fakat resmen genel kültürsüzüm. ve hobi olarak girmiştim bu sene. kpssp1 82 küsür, kpssp2 78, kpssp3 74. bankalarda uzman yardımcılıgı sınavı için hangi puan türü gerekiyor, ve barajı kaç acaba? matematik mezunuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 benim de genel yetenek 59 doğru 1 yanlış geldi ama GK 40 doğru 16 yanlış KPSSP1 89,491 KPSSP2 86,851 KPSSP3 84,222 mühendis neyle atanıyo kankutlar gerçi ben atanamam heralde bu puanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 cevabımı aldım cacık olmazmış bu puanla kpss abanlar coşmuş memurlar.nette terror esiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 sonraki atamalar için iyi puan, hangi mühendislik 76 gelmiş ya gy de 2-3 yanlış vardı 7 çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 endüttürü hocam pek kadro yok bizim için çok eziğiz ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 makina mühendisliği puan: 83,5 nerelere atanır? aslında böyle bi liste falan var mı bildiğiniz? 95,5 netle bu puan geldi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 2008 deki sınava az da olsa çalışmıştım 78 almıştım bu senekinden 81 almışım GY de dogru ve yanlış sayıları aynı sadece GK de yanlış sayısı daha az bu sefer sallamadım bilmediklerimi bu arada mühendisler için kpss3 puanı esastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 hakkat başvurular nasıl oluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Bu lise mezunlarının hangi gün kaçta? Önlisans mezunlarının hangi gün kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 bu yerleştirme hedeleri nasıl oluyor da oluyor sorusunu bir de ben sorayım hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 kasım 2010 da ösym personel alımı yapacak kurumların listesini açıklayacak internet üzerinden liste yapıp göndereceksiniz en yüksek puanı olandan başlayarak, aranılan niteliklere uygun olarak kontejan kadar yerleşim olacak bu otomatik yerleştirmenin yanı sıra 2012ye kadar bazı bakanlıklar, ajanslar, çeşitli devlet kurumları şu kadar kpss şu kadar kpds puanı ile mülakatlı alım yapacak mesela aşmış bir ilan: http://ilan.memurlar.net/ilan/10065/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 terazine tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Ntv'de abbas güçlü konuşuyor. Güzel şeyler söylüyor. Gerçekten ösym inanılmaz saçmalamaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ben de ntv izliyodum baya ciddi bir olay galiba bu bakalım nolacak. karı koca 120/120 yapan falan varmış haha lan ben olsam 114,115.25 net falan yapardım kopyayla mal mı bu insanlar sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 adamın teki geçen sene en düşük puanlardan birini almış bu sene 120/120 yapmış. ÖSYM başkanı ne var bunda çalışmıştır diyor. Yalnız bunun altında ciddi bir kadrolaşma olayı da olabilir. Üstüne gidilmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 kopyadan çok "hacım alın şunların kağıtlarını full yapın" demişler gibi duruyor bence.. who watches the watchmen durumu olacak bu diyeceğimde gerçi ama kitapçıklarda yapılan karalamalara bile baksalar "oha oha nööölüyor!" durumuna geçeceğimiz kesin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 forgiver said: kasım 2010 da ösym personel alımı yapacak kurumların listesini açıklayacak internet üzerinden liste yapıp göndereceksiniz en yüksek puanı olandan başlayarak, aranılan niteliklere uygun olarak kontejan kadar yerleşim olacak bu otomatik yerleştirmenin yanı sıra 2012ye kadar bazı bakanlıklar, ajanslar, çeşitli devlet kurumları şu kadar kpss şu kadar kpds puanı ile mülakatlı alım yapacak mesela aşmış bir ilan: http://ilan.memurlar.net/ilan/10065/ dostum aşmış bi ilanmış benim de 59 doğrum var ama toefl 105 çok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar