Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kpss 2010

Beyt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
genel yetenek 58 dogru gelmiş, fakat resmen genel kültürsüzüm. ve hobi olarak girmiştim bu sene.
kpssp1 82 küsür, kpssp2 78, kpssp3 74.
bankalarda uzman yardımcılıgı sınavı için hangi puan türü gerekiyor, ve barajı kaç acaba?
matematik mezunuyum
Mesaj tarihi:
2008 deki sınava az da olsa çalışmıştım 78 almıştım bu senekinden 81 almışım GY de dogru ve yanlış sayıları aynı sadece GK de yanlış sayısı daha az bu sefer sallamadım bilmediklerimi bu arada mühendisler için kpss3 puanı esastır
Mesaj tarihi:
kasım 2010 da ösym personel alımı yapacak kurumların listesini açıklayacak
internet üzerinden liste yapıp göndereceksiniz
en yüksek puanı olandan başlayarak, aranılan niteliklere uygun olarak kontejan kadar yerleşim olacak

bu otomatik yerleştirmenin yanı sıra 2012ye kadar bazı bakanlıklar, ajanslar, çeşitli devlet kurumları şu kadar kpss şu kadar kpds puanı ile mülakatlı alım yapacak
mesela aşmış bir ilan: http://ilan.memurlar.net/ilan/10065/
Mesaj tarihi:
ben de ntv izliyodum
baya ciddi bir olay galiba bu bakalım nolacak.

karı koca 120/120 yapan falan varmış haha

lan ben olsam 114,115.25 net falan yapardım kopyayla mal mı bu insanlar sdfd
Mesaj tarihi:
adamın teki geçen sene en düşük puanlardan birini almış bu sene 120/120 yapmış. ÖSYM başkanı ne var bunda çalışmıştır diyor.

Yalnız bunun altında ciddi bir kadrolaşma olayı da olabilir. Üstüne gidilmesi gerekiyor.
Mesaj tarihi:
kopyadan çok "hacım alın şunların kağıtlarını full yapın" demişler gibi duruyor bence..

who watches the watchmen durumu olacak bu diyeceğimde gerçi ama kitapçıklarda yapılan karalamalara bile baksalar "oha oha nööölüyor!" durumuna geçeceğimiz kesin gibi.
Mesaj tarihi:
forgiver said:

kasım 2010 da ösym personel alımı yapacak kurumların listesini açıklayacak
internet üzerinden liste yapıp göndereceksiniz
en yüksek puanı olandan başlayarak, aranılan niteliklere uygun olarak kontejan kadar yerleşim olacak

bu otomatik yerleştirmenin yanı sıra 2012ye kadar bazı bakanlıklar, ajanslar, çeşitli devlet kurumları şu kadar kpss şu kadar kpds puanı ile mülakatlı alım yapacak
mesela aşmış bir ilan: http://ilan.memurlar.net/ilan/10065/

dostum aşmış bi ilanmış
benim de 59 doğrum var ama toefl 105 çok ya.
  • Yeni Oluştur...