aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Selam biraz acele bi sorum var. Elimdeki swf formatındaki videonun sesini yok etmek istiyorum, sadece görüntü lazım bana. Hangi programla yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Flash Decompiler Trilix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ok. edit menüsünde sounds altında bi tane streaming sound nesnesi görüyorum. nasıl kaldırıcam bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Anladığım kadarıyla bu programın böyle bir yeteneği yok? Tek yapmak istediğim swf videoyu tamamen sessiz hale getirmek. Var mı yardımcı olabilecek?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 stopAllSounds() asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Kodu editlemeye de izin vermiyo yoksa yazıcaktım dediğini, ne biçim iş anlamadım arkadaş.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar