GenixAlfa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 scplerde matematiksel işlem yaptırılablirimi .hangi işlem ler yaptıralabilir ve nasıl .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eval ile bu iş yapılır bir veriyi 4 işleme tutarak bütün işlemleri yaptırırsın örn: +1)/10)> gibi -------------------------------------------------------------------------------- 7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! [Bu mesaj Tcpip tarafından 11 Ağustos 2004 00:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 fazlasınıda yapabilmen mümkün . 4 işleme bağımlı değilsin .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kaç tane işlem var ki[signature][hline]| who is tazmanyak | Project: the lost age | listen to tla radio!! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 tazın bütün matematik bilgisi okul öncesinden ibaret boşver :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 nasıl fazlası yapılır ben bilmiyorum ben yüzde almak için x le çarpıp yüze bölüyorum.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 %100 emin değilim kullanmadım eval eximinal hval heximal eval a yapınca anın eximal i ni alır sonuc 10 a doner aynı işlem taglarda da oluyor hval tam emin değilim ddiğim gibi ama oda 0 veriyor dur ozaman Bu arada ingilizcem süperdir :p eximinal mi eximal mi emin değilim :) [signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! [Bu mesaj Tcpip tarafından 11 Ağustos 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bu arada senin yüzünden serverim göçtü .show eval yazma gafletinde bulundum :) sphere 5r401 (r4) salak server :D[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bunlarla ilgili bi döküman falan lazim bize Coder artik bu if elseif else falan okuya okuya bi hal olduk bunlardan başkada döküman bulamıyoruz ingilizce olmadıgından. Elinde böyle döküman varsa bizimle paylaşman mümkünmü? Not:Bide gecen özel msj la sordugum tag olayının cevabı tag.name.suffix=hede imiş :)[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 iyi bilmediğimiz çok şey olduğunu her zaman söylerim.[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 bundan bi kac ay önce ki bir konudada böyle geliyor falan die söylenmişti ama hala beklemekteyiz :D kac gibi burda olurlar :D[signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar