RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 hee iyi küfür yedim dün gece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 RRa said: hee iyi küfür yedim dün gece :) Son gruptan pis dayak yedik abi.Nasıl bişeydi o öyle.Beraberliği hak ettik.Aldıkta.Ama halen kafam dönüyo.Gerçi 3 kill 8 death almışım,o gruba karşı iyi başarı sağlamışım. Akşama geç kalmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 elalem guardini healliyor ali :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Takımlarında 2 güçlü healer vardı,daha koordineydiler ama bizim de daha ilk sahaya çıkışımızdı :)Buna karşın maçı vermedik,bayrağı alamadılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Aliye laf yok napsın ya 3 guard var hangi birine heal bascak Ayrıca bırakmam bayrağımı o benimdir o benim benimdir ancakB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 anca dolaş ulubatlı hasan gibi ortalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 RRa said: anca dolaş ulubatlı hasan gibi ortalarda Dün gecede dedim;Marisha pusudaki kurt misali hemen yapıyor sayıyı.Sancaktarımız. Abi biriniz bi yerdesiniz,diğeriniz başka yerde.Yanıma az yakın olsanız healide kapıcaksınızda,yakın değilsiniz.Ben featdan ayarladım,bloodflow healim dps artırıyor,onun için pasa basıyorum o heale.Azcık yakın oynayın bana.Sonra markajda kalıyorsunuz,ben gelene kadarda pert,tabi ben halen yaşıyorsam :D. Birde dün geceki grup tam gruptu.Adamlarda bi sin yoktu.Allahtan necro filan çıkmıyor karşımıza,fit oluyor adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 beni karşı takımın respointinde bulabilirsiniz sdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 RRa said: anca dolaş ulubatlı hasan gibi ortalarda Ne dolaşcam canım bayrağı aldığım gibi sayıya koşuyorum kelemmm hıhhh...8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 lvl 59 gear'lar için mavi item veren group questleri vs. var mı? Old tarantia noble district de arena questleri ve Egilophian Mountains'deki Sağ üst köşeyi göseren grup q'larının itemleri güzel başka var mı böyle quest? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Ymirs pass'te epic cloak veren quest var shamanı bulma ile başlıyor. ismini çıkaramadım questin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Cloak of Munin Ampetheatre quest ödülü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 oke o zmn silah kafalık cloak questten düşüyor, eee diğerleri için instance mı lazım illa :/( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ilerki lvllarda instancedan bile bişey düşmüyor iyi yine bunlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 neyse 3 mavi item idare eder en azından olmadı bi de 53 instance ( neydi adı ?? ) grup bulup oraya girerim de bu 59'daki instance'ı yaptırcak biri olursa süper olur snrm dimi. Bir de oraya giriş 59 mu min? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 istediğin lvlda girersin ne olcak her itemin 59lvli olacak die bi kaide yok zaten 53lvlda giyeceksin 57lvlda giyeceksin önemli olan dier oyuncuların üstlerinin nasıl olduğu. diğerleri senden kötü giyiniyorsa senin üstün iyidir. diğerleri senden iyise senin üstün kötüdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 aaa yani instance lere giriş level'ı fln yok mu? anlamadım yani 80 lvl instance'a girebilir miyim ben grupla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 item beğeniyorum aoc.yc'de de şimdi şu item pvp level 2 olunca mı geliyor? http://aoc.yg.com/item/battlegnarled-armbands?h=N7ZoU7EK bir de lvl 60 yazıyor fakat level 59'da kullanabilirim dimi, o sadece item level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bu itemi kullanabilmen için 60 lvl pve ve 2 lvl pvp olman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hayda peki bu dropped by gibi bir kısım yok mu başka sitede fln? İtemları nerden düşürebileceğimizi göremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 aoc.yg.com da düşebilen itemlere bakarsan eğer Dropped bölümü var altta oradan bakabilirsin ama pvp itemlerine bakarsan tabi o bölüm yer almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 http://aoc.yg.com/items?fl&lm=59&lM=59&r=3&cl=29&t=30002 59 level itemlara bakıyorum hiç birinde dropped by bölümü yok nerden çıkıo o zmn bunlar :( anca birisi comment yaparsa görebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 tmm işte biri yazacak illa oraya nereden düştüğünü yazmazlarsa göremeyiz ya sen bear shamandın dimi dur ben sana bi gear çalışması yapayım hazır canım sıkılıyorken. nasıl yaptığımıda söyleyim. en yüksek kill yapmış 59lvl bslerin üstlerini inceleyerek bakacam itemlere en kolayı böyle çünkü çoğu itemin nereden nasıl düştüğü muamma ama oyuncuların üstlerinden bakarsan hem garantili olur hemde amacına uygun olur sonuçta senin amacın onlar kadar en az giyinebilmek... Pelerin: Martial Cloak - Main System Silah: Swiftsilver Great Hammer - Craft Hands: Bloodvaliant Gauntlets - Catacombs Feet: Battlestance Boots - Catacombs Shoulder: Dimshade Straps - Catacombs Leg: Rustic Fauld - Catacombs Belt: Rawsurge Belt - Catacombs Wrist: Arena Bracers - Armsman Arena Chest: Dogmatist's Tasset - Main System Head: Zukas' Prized Helm - Main System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 oo süpersin bende 1 - 2 group q war onlardan düşen item'lar bunların bazılarından iyi sanırım, ama genel olarak mavi dizebilirim bu şekilde yani tşk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bu itemlerin ortak özelliği en yüksek combat rating verenler olması bunlarla bi vurduğuna bir daha vurman gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar