Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

59 Lvl Gear farm Zoneları [Mini Tutorial]

RRa

Öne çıkan mesajlar

RRa said:

anca dolaş ulubatlı hasan gibi ortalarda

Dün gecede dedim;Marisha pusudaki kurt misali hemen yapıyor sayıyı.Sancaktarımız.

Abi biriniz bi yerdesiniz,diğeriniz başka yerde.Yanıma az yakın olsanız healide kapıcaksınızda,yakın değilsiniz.Ben featdan ayarladım,bloodflow healim dps artırıyor,onun için pasa basıyorum o heale.Azcık yakın oynayın bana.Sonra markajda kalıyorsunuz,ben gelene kadarda pert,tabi ben halen yaşıyorsam :D.
Birde dün geceki grup tam gruptu.Adamlarda bi sin yoktu.Allahtan necro filan çıkmıyor karşımıza,fit oluyor adamlara.
Sosyal ağlarda paylaş

istediğin lvlda girersin ne olcak
her itemin 59lvli olacak die bi kaide yok zaten 53lvlda giyeceksin 57lvlda giyeceksin önemli olan dier oyuncuların üstlerinin nasıl olduğu. diğerleri senden kötü giyiniyorsa senin üstün iyidir. diğerleri senden iyise senin üstün kötüdür
Sosyal ağlarda paylaş

tmm işte biri yazacak illa oraya nereden düştüğünü yazmazlarsa göremeyiz

ya sen bear shamandın dimi dur ben sana bi gear çalışması yapayım hazır canım sıkılıyorken. nasıl yaptığımıda söyleyim.

en yüksek kill yapmış 59lvl bslerin üstlerini inceleyerek bakacam itemlere en kolayı böyle çünkü çoğu itemin nereden nasıl düştüğü muamma ama oyuncuların üstlerinden bakarsan hem garantili olur hemde amacına uygun olur sonuçta senin amacın onlar kadar en az giyinebilmek...

Pelerin: Martial Cloak - Main System

Silah: Swiftsilver Great Hammer - Craft

Hands: Bloodvaliant Gauntlets - Catacombs

Feet: Battlestance Boots - Catacombs

Shoulder: Dimshade Straps - Catacombs

Leg: Rustic Fauld - Catacombs

Belt: Rawsurge Belt - Catacombs

Wrist: Arena Bracers - Armsman Arena

Chest: Dogmatist's Tasset - Main System

Head: Zukas' Prized Helm - Main System
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...