Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

59 Lvl Gear farm Zoneları [Mini Tutorial]

RRa

Öne çıkan mesajlar

Fury'de oynayan pati grubu ve Crom'da oynayan bizlerin(evet bizde şuanda karakterleri hazırladık sayılır gearları ile uraşıyoruz) 59lvl karakterlerle o levelda bekleyerek pvp lvl kasıyor/kasacak olması nedeni ile ve ileride de bizim gibi karakterler yapacak patiler olabileceği öngörüsü ile bu tarz bir tutorial yapma ihtiyacı hissettim.

The Cistern

3 Boss'dan toplam 16 rare item düşmektedir.

Oak
Renato Savill
Shaddrizzar

Bossların düşürdüğü itemleri görmek için click

The Main System

13 Boss'dan toplam 44 rare item düşmektedir.

Alcippe
Alpha Wolf
Dila
Dusk Wolf Alpha
Ka-Pusemet
Lich Lord Hek'lar
Marcelin
Old Emerald
Teremsefi
The Sewer King
Titus Sempronius
Vicious Alpha Male
Zukas

The Catacombs

4 Boss'dan toplam 7 rare item düşmektedir.

Commander Zoria
Jan Vermis
Karel Vernas
Putharjath

Şimdi Classlara göre hangi bossların farmlanması gerek onu yazıyorum...

Assassin
Alcippe - The Main System
Bu tutoriali yapma sebeplerimden biridir. Bu boss 6 parça Sin itemi düşürmektedir.
Alpha Wolf

Barbarian
Dila
Oak

Bear Shaman
Zukas

Conqueror
Shaddrizzar
Marcelin
Titus Sempronius

Dark Templar
Shaddrizzar
Titus Sempronius

Demonologist
The Sewer King

Guardian
Shaddrizzar
Marcelin
Titus Sempronius

Herald of Xotli
Alcippe

Necromancer
Ka-Pusemet
Dusk Wolf Alpha

Priest of Mitra
Alpha Wolf
Ka-Pusemet
Dila
Old Emerald
Vicious Alpha Male
Jan Vermis

Ranger
Renato Savill
Marcelin
Zukas

Tempest of Set
Old Emerald
Vicious Alpha Male
Jan Vermis

Işte boss farmlayacak arkadaşlar bu tutorial sayesinde vakit kaybemeden hedeflerine ulaşabilirler umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Armor için görünen o evet ama silah var bir kaçında daha two handed blunt kullanıyorsun dimi?

Cisternde şu iki silah var. Bear Shaman electrical mi vuruyordu?

Tumultuous Thunder
Tumultuous Thunder

ikiside electrical. Alttaki ilk bossdan düşüyor farmlaması epey bir kolay o yüzden.

Bu arada en son main systeme 2008'de girmiştim. Dün ilk kez bi girelim dedik alt charların üstünü yapmak için epey bir zorladı hemde epey bi.

Lvl80 Assasin x2
Lvl59 Bear Shaman
Lvl51 Guardian

Bu kadroyu zorladi çünkü ben tanklamaya kalktım :) bir daha kine yanımıza bir lvl80 tank almaya çalışacağız.

Son boss çakma chata filan resmen yani ben daha kolay olur diye düşünüyordum sandığımızdan epey bi fazla zorladı hergün bir iki kere girip bu hafta üstümüzü yapmaya çalışacağız.

3 Guard 1 Tos 1 Bs şuan görünen kadro. Gardların üçüde polearm dpsli. Biz daha dün lvllar düşükken 3 guard 1 bs girdik ezdiler bizi ama epey bi zevkliydi :)

edit: silahlar aynıymış şimdi farkettim iyi işte 2 bossdanda düşüyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Neferian bu arada senin önce köpekleri kesmemiz lazım dediğin bossdan hani içerde yeşil duman çıkartan kutular var delikten geçerek gidiyorsun bak oradan düşenler bunlar şurayı varya saatte 10 kere farmlarız

Soulthunder Spangenhelm
Warmaster Dreadfists

Özellikle kafalığın unholy protection vermesine bayıldım bizi en çok zorlayacak class Assasin olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

The Main System Map
Valla ben pek bişey anlamadım ama koyayım yinede dedim, belki bir yardımı dokunur

edit: resimlere iyi koruma yapmişlar çalamadım :) çalarımda şimdi uraşmayım dedim linkini vereyim en iyisi güzelde tablo var lootlarla ilgili

http://aoc.wikia.com/wiki/The_Main_System
Sosyal ağlarda paylaş

ben böyle main systemin taaa kafayı yedim döküman okumaktan

catacombsda lvl59 guardian chest ve legs var kesip keseceğin 5 boss bu main systemle bu kadar uraşcağımıza heralde catabombsla uraşırız en önemli itemler chest ve leg zaten. main systemden düşenler 53 55lvl oluyor 59 olmuyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Neferian bu arada senin önce köpekleri kesmemiz lazım dediğin bossdan hani içerde yeşil duman çıkartan kutular var delikten geçerek gidiyorsun bak oradan düşenler bunlar şurayı varya saatte 10 kere farmlarız

Soulthunder Spangenhelm
Warmaster Dreadfists

Özellikle kafalığın unholy protection vermesine bayıldım bizi en çok zorlayacak class Assasin olacaktır.

Kafalık özellikle çok iyiymiş,farm yeri de kolay :)
Sosyal ağlarda paylaş

aklın yolu bir yunusemre

Neden Catacombs daha mantıklı?

1. Main System'den lvl53 54 item düşüyor. Catacombs'dan lvl59 item düşüyor.

2. Main System farmlaması saatler sürüyor Catacombs'da ilk üç bossu 30 35dk da kesiyoruz ve esas işe yarar itemler onlardan düşüyor

3. Catacombs'daki bosslar daha zor ama çok daha zevkli. Tactic geliştirerek kesiyoruz keyif veriyor.

Dün Catacombs'daki ilk iki bossu kendim kesmeye çalıştım becemedim. O sıra Neferian'da online oldu tam ona tek kesemiyorum tank lazım filan derken guard bir arkadaşı gördüm kendisi full t2 epic gearlı bizim guildin raidlerinde main tanklık yapan biri. Geldik kestik bossları ama adamdan da sağlam ter aktı hani :) bosslar gerçekten zorlu kolay değil biraz tactic anlatmaya çalışayım...

Jan Vermis
Assasin menşeyli. Teleport olup, hide oluyor. Hide'dan çıkıp vuruyor. Ve alandaki herhangi birine vurabilir kime vuracağı belli olmuyor. Attackların %80'ini Parry yapıyor, damage yedirmek çok zor. Teleport olduktan hemen sonra daha çok hit alıyor.

Karel Vernas
Conqueror menşeyli. Yaptığı bir büyü ile bir anda devleşiyor. Devleştiği zaman one shot atıyor benim gibi clothlulara neredeyse. Fakat Gianta dönüştüğü zaman yürüyüşü ağırlaşıyor, kaçarsanız sizi yakalamıyor. Bir süre sonra tekrar normale dönüyor. Normale döndüğünde damage veriyoruz. Devleştiğinde kaytlıyoruz.

Putharjath
Örümcek 3. Boss fazla bir numarası yok etrafında 4 oda var. 4 oda da örümcek yumurtaları var. Tank bossla uraşırken bende Assasinle yumurtaları patlatıyorum. Patlatmazsam etrafımız milyon tane minion örümcek ile doluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ha 80 lazim demişsin, evet biz şöyle yapıyoruz şimdi 3 ümüzede item lazım olduğu için takımlarımızı şu şekilde kurucaz

Conq - Sin - Guard(Gear lazım olan ufak lvl)
DT - Sin - Guard(Gear lazım olan ufak lvl)

Bende DT, Sin var. Neferian Sin. Marisha'da da Conq var. Bu şekilde 1 tank, 1 dps olarak takımlaşıyoruz birimizin alt Guardına item kasıyoruz. Ama garanti veriyorum 2 assasin girsek neferian ile burnumuzdan getirir bu bosslar.
Sosyal ağlarda paylaş

RRa said:

Dün Catacombs'daki ilk iki bossu kendim kesmeye çalıştım becemedim. O sıra Neferian'da online oldu tam ona tek kesemiyorum tank lazım filan derken guard bir arkadaşı gördüm kendisi full t2 epic gearlı bizim guildin raidlerinde main tanklık yapan biri. Geldik kestik bossları ama adamdan da sağlam ter aktı hani :)

Sakal bırakıcam sakall offff...
Benim conqdan hiç söz edilmiyor bile (gayet kolay oldu bence zevkliydide saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile) conqla fatalitiyi show yaptım hiç umrunuza diil hıhhh küsücem size...
Sosyal ağlarda paylaş

Artık Catacombs'da acemiliğimizi iyice attık üzerimizden. 20dk gibi bir sürede nerdeyse dönüyoruz. Dün Neferian ve Marisha'nın Guardlarının üstlerini tamamladık.
Bugün benim karaktere farmlıycaz sonrada main systeme geçicez kafalık ve bot için.
Catacombs içinde bolw yani kavanozlar var bunlara vurunca patliyorlar ve herkez bi tarafa saçılıyor. Kendi healthinde azalıyor ama boss getirdiysen boss yada mobları toplayıp getirdiysen mobların healhtide epey bi düşüyor.
Kavanoz patlatma sayesinde epey bi hizlandik.
Bu akşam Conq ve Sinle farmlayacaklar. Şimdiden bol şans bana :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben assasinle kesemedim bossları ama conqla olabiliyordur belki
conq carnagese belki dps yetiyordur.
bide şu var 55+ adamların classlarıda önemli bizimkiler hep guard
ufaklar assasin olsa dps yeterli gelirdi belki
bu arada siz catacombsda kaç boss farmliyorsunuz o şekilde? 3 mü 5 mi? biz 5i sadece bikere yaptık, 3lü farmliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...