RRa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Fury'de oynayan pati grubu ve Crom'da oynayan bizlerin(evet bizde şuanda karakterleri hazırladık sayılır gearları ile uraşıyoruz) 59lvl karakterlerle o levelda bekleyerek pvp lvl kasıyor/kasacak olması nedeni ile ve ileride de bizim gibi karakterler yapacak patiler olabileceği öngörüsü ile bu tarz bir tutorial yapma ihtiyacı hissettim. The Cistern 3 Boss'dan toplam 16 rare item düşmektedir. Oak Renato Savill Shaddrizzar Bossların düşürdüğü itemleri görmek için click The Main System 13 Boss'dan toplam 44 rare item düşmektedir. Alcippe Alpha Wolf Dila Dusk Wolf Alpha Ka-Pusemet Lich Lord Hek'lar Marcelin Old Emerald Teremsefi The Sewer King Titus Sempronius Vicious Alpha Male Zukas Bossların düşürdüğü itemleri görmek için click The Catacombs 4 Boss'dan toplam 7 rare item düşmektedir. Commander Zoria Jan Vermis Karel Vernas Putharjath Bossların düşürdüğü itemleri görmek için click Şimdi Classlara göre hangi bossların farmlanması gerek onu yazıyorum... Assassin Alcippe - The Main System Bu tutoriali yapma sebeplerimden biridir. Bu boss 6 parça Sin itemi düşürmektedir. Alpha Wolf Barbarian Dila Oak Bear Shaman Zukas Conqueror Shaddrizzar Marcelin Titus Sempronius Dark Templar Shaddrizzar Titus Sempronius Demonologist The Sewer King Guardian Shaddrizzar Marcelin Titus Sempronius Herald of Xotli Alcippe Necromancer Ka-Pusemet Dusk Wolf Alpha Priest of Mitra Alpha Wolf Ka-Pusemet Dila Old Emerald Vicious Alpha Male Jan Vermis Ranger Renato Savill Marcelin Zukas Tempest of Set Old Emerald Vicious Alpha Male Jan Vermis Işte boss farmlayacak arkadaşlar bu tutorial sayesinde vakit kaybemeden hedeflerine ulaşabilirler umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 pom'a torpil geçilmiş ama yauw ben tek boss mu kescem durmadan, herşeyimi o mu karşılıycak :) bear shaman'ım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yunusemre said: pom'a torpil geçilmiş ama yauw ben tek boss mu kescem durmadan, herşeyimi o mu karşılıycak :) bear shaman'ım bu arada Daha ne istiyorsun :) Bir sürü boss peşinde koşmaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Armor için görünen o evet ama silah var bir kaçında daha two handed blunt kullanıyorsun dimi? Cisternde şu iki silah var. Bear Shaman electrical mi vuruyordu? Tumultuous Thunder Tumultuous Thunder ikiside electrical. Alttaki ilk bossdan düşüyor farmlaması epey bir kolay o yüzden. Bu arada en son main systeme 2008'de girmiştim. Dün ilk kez bi girelim dedik alt charların üstünü yapmak için epey bir zorladı hemde epey bi. Lvl80 Assasin x2 Lvl59 Bear Shaman Lvl51 Guardian Bu kadroyu zorladi çünkü ben tanklamaya kalktım :) bir daha kine yanımıza bir lvl80 tank almaya çalışacağız. Son boss çakma chata filan resmen yani ben daha kolay olur diye düşünüyordum sandığımızdan epey bi fazla zorladı hergün bir iki kere girip bu hafta üstümüzü yapmaya çalışacağız. 3 Guard 1 Tos 1 Bs şuan görünen kadro. Gardların üçüde polearm dpsli. Biz daha dün lvllar düşükken 3 guard 1 bs girdik ezdiler bizi ama epey bi zevkliydi :) edit: silahlar aynıymış şimdi farkettim iyi işte 2 bossdanda düşüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Neferian bu arada senin önce köpekleri kesmemiz lazım dediğin bossdan hani içerde yeşil duman çıkartan kutular var delikten geçerek gidiyorsun bak oradan düşenler bunlar şurayı varya saatte 10 kere farmlarız Soulthunder Spangenhelm Warmaster Dreadfists Özellikle kafalığın unholy protection vermesine bayıldım bizi en çok zorlayacak class Assasin olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 The Main System MapValla ben pek bişey anlamadım ama koyayım yinede dedim, belki bir yardımı dokunur edit: resimlere iyi koruma yapmişlar çalamadım :) çalarımda şimdi uraşmayım dedim linkini vereyim en iyisi güzelde tablo var lootlarla ilgili http://aoc.wikia.com/wiki/The_Main_System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Abiii hox için düzgün eşya yok pfff. ya caster ya da sin, tamam sallamıyorsunuz hoxları ama bukdar da yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 ben böyle main systemin taaa kafayı yedim döküman okumaktan catacombsda lvl59 guardian chest ve legs var kesip keseceğin 5 boss bu main systemle bu kadar uraşcağımıza heralde catabombsla uraşırız en önemli itemler chest ve leg zaten. main systemden düşenler 53 55lvl oluyor 59 olmuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bu dungeonlar solo yapılabiliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 RRa said: Neferian bu arada senin önce köpekleri kesmemiz lazım dediğin bossdan hani içerde yeşil duman çıkartan kutular var delikten geçerek gidiyorsun bak oradan düşenler bunlar şurayı varya saatte 10 kere farmlarız Soulthunder Spangenhelm Warmaster Dreadfists Özellikle kafalığın unholy protection vermesine bayıldım bizi en çok zorlayacak class Assasin olacaktır. Kafalık özellikle çok iyiymiş,farm yeri de kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 en mantıklısı catabombs aslında da 80 lazım orası için de phew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 aklın yolu bir yunusemre Neden Catacombs daha mantıklı? 1. Main System'den lvl53 54 item düşüyor. Catacombs'dan lvl59 item düşüyor. 2. Main System farmlaması saatler sürüyor Catacombs'da ilk üç bossu 30 35dk da kesiyoruz ve esas işe yarar itemler onlardan düşüyor 3. Catacombs'daki bosslar daha zor ama çok daha zevkli. Tactic geliştirerek kesiyoruz keyif veriyor. Dün Catacombs'daki ilk iki bossu kendim kesmeye çalıştım becemedim. O sıra Neferian'da online oldu tam ona tek kesemiyorum tank lazım filan derken guard bir arkadaşı gördüm kendisi full t2 epic gearlı bizim guildin raidlerinde main tanklık yapan biri. Geldik kestik bossları ama adamdan da sağlam ter aktı hani :) bosslar gerçekten zorlu kolay değil biraz tactic anlatmaya çalışayım... Jan Vermis Assasin menşeyli. Teleport olup, hide oluyor. Hide'dan çıkıp vuruyor. Ve alandaki herhangi birine vurabilir kime vuracağı belli olmuyor. Attackların %80'ini Parry yapıyor, damage yedirmek çok zor. Teleport olduktan hemen sonra daha çok hit alıyor. Karel Vernas Conqueror menşeyli. Yaptığı bir büyü ile bir anda devleşiyor. Devleştiği zaman one shot atıyor benim gibi clothlulara neredeyse. Fakat Gianta dönüştüğü zaman yürüyüşü ağırlaşıyor, kaçarsanız sizi yakalamıyor. Bir süre sonra tekrar normale dönüyor. Normale döndüğünde damage veriyoruz. Devleştiğinde kaytlıyoruz. Putharjath Örümcek 3. Boss fazla bir numarası yok etrafında 4 oda var. 4 oda da örümcek yumurtaları var. Tank bossla uraşırken bende Assasinle yumurtaları patlatıyorum. Patlatmazsam etrafımız milyon tane minion örümcek ile doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 ha 80 lazim demişsin, evet biz şöyle yapıyoruz şimdi 3 ümüzede item lazım olduğu için takımlarımızı şu şekilde kurucaz Conq - Sin - Guard(Gear lazım olan ufak lvl) DT - Sin - Guard(Gear lazım olan ufak lvl) Bende DT, Sin var. Neferian Sin. Marisha'da da Conq var. Bu şekilde 1 tank, 1 dps olarak takımlaşıyoruz birimizin alt Guardına item kasıyoruz. Ama garanti veriyorum 2 assasin girsek neferian ile burnumuzdan getirir bu bosslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 RRa said: Dün Catacombs'daki ilk iki bossu kendim kesmeye çalıştım becemedim. O sıra Neferian'da online oldu tam ona tek kesemiyorum tank lazım filan derken guard bir arkadaşı gördüm kendisi full t2 epic gearlı bizim guildin raidlerinde main tanklık yapan biri. Geldik kestik bossları ama adamdan da sağlam ter aktı hani :) Sakal bırakıcam sakall offff... Benim conqdan hiç söz edilmiyor bile (gayet kolay oldu bence zevkliydide saatin nasıl geçtiğini anlamadım bile) conqla fatalitiyi show yaptım hiç umrunuza diil hıhhh küsücem size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 tmm işte epic gear guardian tanklayamadı doğru düzgün sonra Marisha conqu ile gelince şov yaptık :p ama sende full t2sin yani olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 diilim diilim bikeremmm...Doroteya lvl 80 conq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 dandiksin ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 valla yazık bana:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 crom iiizi mod kırew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Tos icin jan vermis farmlamak gerekiyor, birde tum classlar icin, cloak of hugin veya cloak of muninn questi yapilirsa cok iyi olur, lvl 62 epic cloak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Artık Catacombs'da acemiliğimizi iyice attık üzerimizden. 20dk gibi bir sürede nerdeyse dönüyoruz. Dün Neferian ve Marisha'nın Guardlarının üstlerini tamamladık. Bugün benim karaktere farmlıycaz sonrada main systeme geçicez kafalık ve bot için. Catacombs içinde bolw yani kavanozlar var bunlara vurunca patliyorlar ve herkez bi tarafa saçılıyor. Kendi healthinde azalıyor ama boss getirdiysen boss yada mobları toplayıp getirdiysen mobların healhtide epey bi düşüyor. Kavanoz patlatma sayesinde epey bi hizlandik. Bu akşam Conq ve Sinle farmlayacaklar. Şimdiden bol şans bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 sdeceokuyangenç said: crom iiizi mod kırew tam anlamadım ama Cromda oynuyorsunuz bu sayede daha rahat farmlarsınız tabi demek istediysen eğer bunun serverla alakası yok. Instance'dasın zaten pvp ye kapalı alan saldıran olmaz merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Catacombs 1 adet level 80 conq 2 ya da daha fazla level 55+ adamla gayet rahat farmlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ben assasinle kesemedim bossları ama conqla olabiliyordur belki conq carnagese belki dps yetiyordur. bide şu var 55+ adamların classlarıda önemli bizimkiler hep guard ufaklar assasin olsa dps yeterli gelirdi belki bu arada siz catacombsda kaç boss farmliyorsunuz o şekilde? 3 mü 5 mi? biz 5i sadece bikere yaptık, 3lü farmliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar