Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Baba bey bizim colt u verip üzerine parayla sıfır bundan almış çat kapı da, nedir ne değildir kullanan daha önce düşünen var mı? Benim içime pek sinmedi açıkçası 1.5 motor 120 hp. Donanım olarak full ancak ben WRC konseptli bi araçtan sonra bu tarz modellere biraz soğuk bakıyorum, tasarım olarak zaten bana göre vasat bi tasarım işçilik olarak da standart japon işçiliği var ancak bu boxer motorların bu konseptte performans olarak zayıf kaldığına dair yorumlar okudum. Fikri olan varsa şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 konsept degil de yakit kalp kiracak onu tahmin edebiliyosunuzdur =P bizim kom$uda vardi duz impreza ama sanirim 2 litreydi o. 100km/14lt felan yakiyodu sanirim. subarunun benzinli motorlari en verimsiz ya. ama boxer dizelleri de imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 araca http://www.teleflexgfiturkiye.com/ şu sistemden takacaklarmış. bu konuda ne diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 awd olması dışında çok bi esprisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Subaru'nun web sayfasına göre 120hp'lik model yok bu arada. 1.5lt motorlar 79kW olarak gözüküyor. O da 106hp falan ediyor. 120'lik motor nerden çıktı diye merak ettim. Var da sayfasında mı yok? Bir de isminin içinde "elegance" geçen modellerin tamamı önden çekişliymiş. Son olarak HB modellerde fwd ile awd arasında ağırlık farkı yok gibi beyan edilmiş sayfada. Sedan modelde 70kg fark olduğuna göre yanlış yazıldığını farzediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hm büyük ihtimalle 107 hp o zaman. bir de subaru tüm araçlarında 4 çekiş standart tutuyor diye biliyorum ancak awd ile fwd arasında nasıl bir fark var onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 all wheel drive 4 tekerden, gerekli olunca ileri geri dağıtarak veya gereksiz zamandan sadece ön veya arkadan çekerek forward wheel drive önden rear wheel drive arkadan 4 wheel drive herdaim 4 cekerden çekerek diye BİLİYORUm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Eskiden sürekli 4ceker degilmiydi normal imprezalar bile. Hey gidi koca subaru hem tipi kaydı hem çekişler gitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 dusuk butceye hitap etmek icin boyle yaptilar. Ama isin kotusu sti'larin da surus zevkinin oncekilere gore cok daha kotu oldugu soyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 subaru alcaksan forester alcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 forester... the new standart for Tofaş Kartal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 caydırdım olan kaporaya oldu ama sağlık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar