Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Verdata Editör "Budur" Denilecek Program: Mulbuilder

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Çekiyoruz http://mulbuilder.hozyxon.net/

Art - Gump - Tiledata - Anim gibi özellikleri bir kerede editleyebiliyoruz. Ayrıca yaratacağınız yeni itemi full ayarlamak için mükemmel program (Şekil 1deki gibi -oynat uğurcum)

Unutmadan Uo son versiyonunda kullanmıyor verdata.mul(Aosla gelmiyor yani) Onun için kendiniz eklemeniz lazım verdatayı uo dizinine)

Şevkle item yaratın serverinizda ;)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 10 Ağustos 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
resmine bakarak yorum yapıyorum . okadar da iyi gözükmüyor bence .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu Programı Kullanılması Karışık Diye Biliyorum..
Bu Programın Nasıl Kullanılcağını Bilen Varsa,Biraz Daha Açıklarsa Neyi Ne Yaparsanız Bu Olur Diye Herkezin Yararına Olacığına Inanıyorum ..
Güzel Program...[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere..
Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
Mesaj tarihi:
Gerçekten çok kullanılışlı bi program.
Bi çok insanın çok işine yarıyacak.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Mesaj tarihi:
Bu program sayesinde serverim için yaklaşık 300 item ürettim ve full verim veriyor.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Mesaj tarihi:
Sitesinde tutorialı var oradan okuyun..[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

• Yeni Oluştur...