Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Çekiyoruz http://mulbuilder.hozyxon.net/ Art - Gump - Tiledata - Anim gibi özellikleri bir kerede editleyebiliyoruz. Ayrıca yaratacağınız yeni itemi full ayarlamak için mükemmel program (Şekil 1deki gibi -oynat uğurcum) Unutmadan Uo son versiyonunda kullanmıyor verdata.mul(Aosla gelmiyor yani) Onun için kendiniz eklemeniz lazım verdatayı uo dizinine) Şevkle item yaratın serverinizda ;)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...Krynn Online Project Owner and Core Developer[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 10 Ağustos 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
silent Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 programı bıraz daha acıklayabılırmısn? mesela o itemlerin goruntulerını nereden bulacagız ?
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 tam link verebilirmsin?[signature][hline]
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 işte budur bunu diyordum ben harika bu[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 resmine bakarak yorum yapıyorum . okadar da iyi gözükmüyor bence .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Bahsedilen program zaten bir kaç tutorialda geçiyor. bakınız: GE-TA'nın Grafik Modifikasyon Tutorial'ı.[signature][hline]how much longer?
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bi tam link verseniz beyler ?[signature][hline]
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aa bak[signature][hline]how much longer?
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Guzel bi programa benziyor ama nasıl kullancas ? :)[signature][hline]
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kurcala bakalım ne çıkacak içinden civcivmi tavukmu ?[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bu ne ya sıfır zahmet valla çok makbule geçti saolasın[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN
nbl_wolvex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 gayet güzel basite indirgemis.. [Bu mesaj nbl_wolvex tarafından 11 Ağustos 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Arayüzü hoş görünsede, çok sorun yaşayacağınız bir program. Çalışmalarınızı real-time save etmelisiniz.[signature][hline]www.noir.gen.tr
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bu Programı Kullanılması Karışık Diye Biliyorum.. Bu Programın Nasıl Kullanılcağını Bilen Varsa,Biraz Daha Açıklarsa Neyi Ne Yaparsanız Bu Olur Diye Herkezin Yararına Olacığına Inanıyorum .. Güzel Program...[signature][hline]Dal Ruzgari Affetmistir, Ama Kırılmıştır Bir Kere.. Lle quena i'lambe tel' Eldalie?
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Evet bi acıklama olursa guzel olur[signature][hline]
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Gerçekten çok kullanılışlı bi program. Bi çok insanın çok işine yarıyacak.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bu program sayesinde serverim için yaklaşık 300 item ürettim ve full verim veriyor.[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bi acıklarmınız nasıl olacagını[signature][hline]
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Sitesinde tutorialı var oradan okuyun..[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer
Öne çıkan mesajlar