narsor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ohaa canın zaten 160 filan 105 dmg koyan bi bow hos olmamis be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 O oku yemek zor be abi, anca adam keskin nişancı olcak. Ki vurabiliyorsa zaten varsın gitsin 105 can ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 işte evet ancak ilk atış için anlamlı, ama arkadan adama yaklaşıp 100 koymak peşine kılıca geçip kesmek gayet mantıklı bir taktik gibi duruyor. 105 dmg yiyince kacamaz zaten, zafer kacınınılmaz :) Ben eve donunce deneyelim su isi, keselim milleti red olalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Ahuah olur, swift riding'i de 100 ledim zaten jet gibi gidiyor artık at ahaha ne zaman dönüyorsun bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Pazar gunu sanırım, biraz daha uzak kalıcam gibi sahalardan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Dün yine bir patch geldi, combat ve armor konusunda dengelemeler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 artık ayar atmaya başladılar oyuna, iyi bişiy bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Yeni bir patch daha geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Oyundaki buglar bayagi bir duzelmis halde, şu anki en büyük problemler -dungeonlarda mobların duvar içine kaçmaları, o yüzden açık alanda takılıyoruz. -UI halen çok sade. -NPC AI eski haline gore cok daha iyi ama halen zayıf, öyle karmaşık ve özel skiller beklemeyin, direk kafadan giriyosunuz moblara. -Adamlar exploiterları server loglarından takip edip banlayıp duruyolar, artık gercekten dogru mu bilmiyorum ama ben aimbot, speedhack tarzı bişey kullanana rastlamadım henüz Oyunun kalanı bile oldukça sağlam, dövüş vs için oldukça iyi değişiklikler var. Magelerin durumu kötü, archerlar oldukça avantajlı şu an (ya da ben counter edecek taktik bulamadım henüz) Durum özeti budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ozetler icin gercekten tesekkur, takip ediyoruz yazdiklarinizi, kimse bakmiyordur felan demeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 narsor said: -Adamlar exploiterları server loglarından takip edip banlayıp duruyolar, artık gercekten dogru mu bilmiyorum ama ben aimbot, speedhack tarzı bişey kullanana rastlamadım henüz dedin de, yapan zaten belli etmez ki. ornegin godly. ama banladilar gerci betadaki uzuuuun tolerans sonunda. gerci adam baska nickle gelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 godly hack tarzi degil exploit tarzi yaklasan bi olaydi benim gordugum kadariyla, oyunda bugli ne varsa sonuna kadar kullanan bi adamdi. Ama evet sonucta 1 ay olmadan banlandi adam. Soyle dusun, edindigi skiller, isim, malzemeler gitti. Yine para odeyecek ve exploitlerse yine banlanacak buyuk ihtimalle. 3 kere banlense yeter adama, bi daha gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 speed nedeniyle client hackten banlandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 hah diyolardi speed hack detect ediyoruz denemeyin diye, demek dogruymus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 adam bı de developerlarla PvP balance'i ustunde çalışıyorum diyodu utanmadan bak şimdi aklıma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 adamlarin banlanmama nedeni zaten gm toleransi. bir kisi 10 exploit-bug-balance report yapiyorsa. bunlar 20-30 yapiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 iyi iyi yeni şeyler eklesinler devam. ağustos sonlarında aktive ederim hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ben 2. accountu aldım bile ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 nie ki. zaten 3 adam açabiliosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Evet, ama mesela extractor var, mining kasacak karakter yok, varsa da miner ve extractor aynı accountta zor. 2. accountu almamın en büyük nedeni mining. işte bi tane öyle gatherer karakter yapıyorum at falan sürebilen. engineer ve tamermage yaparım birer tane de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 solo takılayım diye mi kastın nabtın sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Yani extractor işinde el mahkum solo oluyosun abi. Ahmet abiyle takılıyoruz işte :) ev için para kasıyoruz şuan. siz de gelseniz de bi el atsanız ucundan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 ya valla gelmek bende istiyorum. ama ilk ay nasıl ziyan olduysa aynı şekilde bi daha ziyan olsun istemem. paraya yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2010 Ziyan oldu derken, buglardan falan bahsediyosan şuan oyun gayet oynanabilir durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar