MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bana şöyle en detaylısından bir projeksiyon yapımı tutosu lazım. türkçe olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ne projekte edicek? videomu? filmmi? slaytmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bilgisayarı bağlıycam işte komple=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 hmm onun el yapımı olurmu bilemedim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 abi el yapımı daha pahalıya gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Cok kaba ve buyuk oluyor. Bir de adam gibi cozunurlugu olan bir lcd parcalaman gerektiginden neredeyse hazirlarin fiyatina denk geliyor. O sebeple garantili guzel birseylere bak bence. Eskisi kadar yuksek degil fiyatlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 bu projeksiyon konusu açılmışken sadece odada film izlemek amacıyla bi projeksiyon aleti bakıyorum sağlam bi çözünürlük için nekadar parayı gözden çıkarmam gerekiyor fiyat/çözünürlük oranı çok farkediyor mu ne gibi özelliklere dikkat etmem gerekiyor ayrıca kullanmış,kullanmakta olanlar varsa tavsiye edebilcekleri marka,model vs her türlü tavsiyeye açığım. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Devasa duvarlariniz yoksa, standart 2.40, 2.60sa duvarlarinizin yuksekligi bosuna projeksiyon aleti almayin. Onun yerine gidip 40-50" TV alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yüksek tavan zaten 3+ standart değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
projeksiyoncu Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Merhaba arkadaşlar, öncelikle kendimi tanıtmakla başlayayim, elyapımıprojeksiyon.com admini korhan aslan bu hobiyle 6 yıldır uğraşmaktayım, sitemizi geçici olarak yayından kaldırdık fakat diğer bir ücretsiz forumda yayındayız, http://elyapimiprojeksiyon.yetkinforum.com/index.htm şimdi bazı arkadaşların yanlış düşüncelerinden başlayalım, öncelikle elyapımı projeksiyon yapmamızın asıl sebebi daha uzun ömürlü lamba ve daha ucuz lamba ile yapmaktır, orjinal cihazların lambaları 2000saat ömründeyken ve yedek lambaları 400dolar fiyatında, şimdi dikkat edin bizim yaptığımız cihazın lambası 6000 saat ömürlü ve yedek lambası 30tl şimdi mantıklı olalım hangisi daha avantajlıdır, ve en önemlisi bu hobi işidir kendi el emeğinizin karşılığı hiç bir şeyle ölçülemez. Kasaı diğerinden büyük olabilir ama dediğim gibi bu hobidir ve el emeğidir. Size birde son bir yıldır araştırdığım bir konudan bahsetmek istiyorum, orjinal cihazlara ucuz yani 6000 saat ömürlü ve 35tllik lamba takarak akşam rahatlıkla izlenebilir pozisyona getirerek sizlere doya doya flim seyretmenin keyfini yaşatıyorum, uzun araştırmalarım sonucunda bu tür cihazların elektronik devrelerinde oynama yaparak benim sürdüğüm lambayı kandırmayı başardım, yani normalde orjinal cihazlar kendi lambaları haricinde ne takarsanız takın çalışmazlar, sistem ona göre kurulmuş amaç lambadan kar sağlamaktır. Cühaz üreticileri dikkat ederseniz her cihazında farklı lamba tipi ve farklı voltajlı lambalar kullanmıştır bu işin ticari kısmıdır. Sorularınız olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. SAYGILAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Adam tuto istedi, tedarikçisi geldi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sıdıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar