Masticore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Gidersin ama ne içn gittiğin önemli 3 kötü yanı var bence goldcoast'un 1. si nufus'u az 500 bin civarı (yazın 1 milyon küsür oluyor turist'lerle) 2.'si çalışmayı düşünüyorsan iş bulman cok zor 3. Ucuz bir yer değil paran varsa spor'u,deniz'i seviyorsan cennet tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bilgi-dolapderenin fotosunu koycam şimdi, utanıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bu topaka kilit lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 @masti full burs var benim ama ordaki harçlığımı kendim çıkarmam gerekiyor tabi harcamalar için. bateristim ben, üniversitede çalınacak grup bulunur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 kızarkadaşım olduğuna lanet ediyorum şuan fasd edit: yuh. yanlış anlaşılır bu. kız arkadaşım var gidemiyorum yani demek istedim fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 uyurgezer said: @masti full burs var benim ama ordaki harçlığımı kendim çıkarmam gerekiyor tabi harcamalar için. bateristim ben, üniversitede çalınacak grup bulunur heralde :) Bilemiyorum ama bulursun gibi geliyor çünkü eğlence ve tatil için avust'nın 1 numaralı yeri denen yerden bahsediyoruz. Her yer otel,cafe,bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Güzel yere gidiyorsun, eve çıkacaksan oda kirala. Kiralar haftalık oluyor çoğu yerde, eve girişeceksen de baya kalabalık olman lazım. Para kazanırsan da tatmin edici miktarda, Avustralya'da çarçur etme, Malezya, Singapur gez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 amma gezdin arkadas, uykuda uyanik farketmedi hayirli olsun, iyi eglenceler orada da =] gunlugunu isteriz, ilki guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bakkala gitmeye üşeniyorum true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar