tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 ama o zaman bira aktivitesine katılamayız =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 tama ıste verıcez oyunları sonra bıra aktivitesi. ne demek oluyosa o. bira icilir cünkü o zaman bira icmek de. bira aktivitesiytmis. hesapta gitti biranın meleketine gittide gördüm. sımarık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 euhe benim kalıcağım arkadaşın evi adeksin dibinde zaten sabahtan noxu hallederim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 HİYEYİİİİİİİİİİİİİİİİİĞĞ http://www.youtube.com/watch?v=KGbJvbDMEf8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 tunca nwn mi getir ibiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 sdfkjsd tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galith Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Olm belki gelicem, hatunun rusyadan davetiye mektubu yazması lazımmış, çabuk olması için 100 euro lazımmış yoksa 2 hafta-1ay bekleniyormuş. bekleyelim diyip lan partiye gelmeyi düşünüyorum. Şerefsizlik overload. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 nwn derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 wow patchli olsun lutfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 CusTodeM said: abi jedida patch olsada farketmez o lightning öldürür spama yaparız onların patchleri söylerim ben adamlara ama olay onlar değil insanların içindeki eziklik mesela burda bir hırto var baş harfi mert açıyor yaw speed alayınızı kesiyor jedida bi ben biliyorum counterı çünkü adam şerefsiz bir o... anladınız siz:D MERT SANA DIYORUM ÇIK DIŞARI AHAHAHAHAHAHA içerde insan uyuyo ama hepsi kalktı anırarak güldüğüm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bakın bugün konuşucam gerçi sonradan da söylerimde oyun istekleriniz bu kadar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Beyler konuştum belli oldu fiyat şöyle olacak; 1 soğuk sandiviç 1 sıcak içecek 2 soğuk içecek 30 TL Sadece sandiviç indi mağlum zaman geçti aradan kusura bakmayın zaten 2.yi zorla yiyorsunuz hasta etmeyin adamı. Yanlız bir olay var benim gelmeme gibi bir olayım var 10unda gitmem gerek bir düğün varmış anam şimdi haber verdi ve ekemem maalesef 1 gün öncesine alsak şunu? HADE BE LÜTFEN BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 düğünden çıkıp gel, damadın sırtını tekmeleme fazına kadar kalman mı gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 tek başıma gelsem beni sahiplenir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Neyse oyunlarıda söyledim adamlara başka oyun varsa söyleyin size iyi eğlenceler ben gelemiyorum maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 gene sattın bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 abi sabaha kadar tek soguk sandvic yeter mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Helcaraxe said: gene sattın bizi abi çok istiyordum gelmek ama imkansız gibi ayrıca tek sandiviç yeter abi yapmayın etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 efe ne saçmalıyorsun ben 2 saatte bir yemek yiyen biriyim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 gecenin körü yeme lan banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 bad company 2 dönüyo mu beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 radyo getiriyim mi dinleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 tarih mi degisti yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Ben tatilde olacağım gelemiyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar