Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Kırılamaz rekor yoktur... sözünü getirip başa koyayım en güzelinden... Komik gibi... 9 Ağustos günü,gittiğim 25.kmde hiç aklıma gelmedi,taa ki kronometre 68km yi gösterdiği zaman "daha hızlı olması lazım" sözü aklıma gelinceye kadar... uzun yol yapacaktım,bol bol uzun yol...Piskopatlık değil..Ama malum,eğer ki o 60+ u gördüysem,balığın yan yatması olayı çoktan geçmiş,o balığı takla attırmanın zamanı gelmişti... 69..... 70..... 71.3...... 72.8......... 73.5 civarı bir hızda gözlerim kararmaya başlarken devam ettim gözlerimi göstergeden ayırarak... ilerde buz gibi sudan kaskı geçirdim..Gidecek 5 km yol daha vardı...Ardından dönülecek 40km...O göstergeye kazınan rakamlar,herşeyin geride kalmasını sağladı... Rüzgar halen yakalıyor...Zorluk "yok" gibi.Milisaniyelerin, kırılabilir olan bir 149gr yada saniyede 90k dan hızlı dönen tesisata bağlı olduğu bir "aşk"... Şimdilik 75.2 80.................[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir![Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Walla bravo aşıyosun kendini iyice =)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 alev alacan sonunda.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ahaha delirmiş yazık :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Psikolojik teste gerek yok karpuz ;] Bulunması gerekenler yerli yerinde duruyor,buna psikolojide dahil... Geçenlerde bir F4 pilotu drag için çağırdı beni ama yorgun olduğumdan dolayı iptal ettirmek zorunda kaldım.[oda alt+F4 pilotluğu yapmaya devam etti ;)] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ahhaua arkana bi kaç tane torpil bağla mach 1 i bile aşabilirsin belki :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 iyice coşmuşsun mumi[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 rüzgardan korunmak için gözlük kullanıyor musun ?[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki: fasıldan geldım kafamda darbuka sesi var hala gecmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mutlaka ki Pop :) imkaansız yoksa,göremiyorsun hiç bir şey :P Gözlüksüz inme girişimindede bulunmuştum bir kere,40KM den sonra gözler aşırı yaşarıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 hll :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 helal olsun sana helal olsun :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Photoshop... Tepkinizi merak ediyorum ehe...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 iide ben resim göremiom[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Ben de[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Orda zaten resim yok. Birşey göremeniz gerekmiyor.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bi taş gelse tekerleğe.. mazallah[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 haaa anladım photosopla yapmış dionnn[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Olasılıkları sayacaksak dolu var. Mesela gözünden akan yaşlar kulağına girip kaşıntı yapabilirdi, bu da düşüp kafasından topuğuna 692 dikiş (3 kat) atılmasına sebep olabilirdi. Ama olmadı... Today I'm realistic...[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 02:10 tarihinde demiş ki: haaa anladım photosopla yapmış dionnn Olta attım olta.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 lol Alexi... REKORU TEKRAR TEKRAR CANLI OLARAK GÖRMEK İSTEYENLER İÇİN: +Pm atıyorsunuz, +Bir araba kapıp yanıma geliyorsunuz +Arıyorsunuz,buluşuyoruz.Ben rekoru kıracağımız yere gidiyorum siz önde ben arkada... +Siz 60KM hıza sabitliyorsunuz inişte,sonra yanınızdan geçip gidişimi izliyorsunuz... Radar kullanmak bile serbesttir.Radarda,daha yüksek hızların çıkmasına karışılmaz! heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 dünyadaki rekor hız neymiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Photoshop var orada mumi, yeme bizi. Bak 3 pixel kaymış aşağı. Hede hödö. =p.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 02:13 tarihinde demiş ki: dünyadaki rekor hız neymiş Biri bisikletle K2'den inmişti, 300'e çıkmıştı diye biliyorum. Ancak rekor sayılmadı çünkü inene kadar bisikletle beraber erimiş adam.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ailemisin rekorcusu gene i$ ba$ında =) ama bu bile kesmemeli mumi seni..hedef 100 km (palavra :D )[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 02:13 tarihinde demiş ki: dünyadaki rekor hız neymiş eeeee....mmmmm....şeeey... """""""""""""" Ekim 1995’te Amerika-Boneville’de Hollandalı profesyonel bisikletçi Fred Rompelberg bir yarış arabasının (dragster) rüzgâr boşluğunda kendi kaslarının gücüyle düz yolda saatte 268.8 km hıza ulaştı. Bundan önceki denemelerinde 200km’nin üzerindeki hızlarda iki defa düşerek neredeyse kırılmadık kemiği kalmayan sporcu özel yapım olan bisikletin dişlilerinin yüksek hızlara çıkarabilmesi için devasa oranlarda yapılmış olması nedeniyle kendiliğinden bisikleti kaldıramadığından saatte 100km’ye kadar kendini çektiriyor, ancak bu hızdan sonra pedal çevirmeye başlıyordu. Rompelberg bugün İspanya’ya bağlı Akdeniz’de bisikletçilerin çok sevdiği yerlerden Mallorca adasında kendi adini taşıyan bisiklet takımını yönetiyor. """""""""""""" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar