Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

75.2...

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Kırılamaz rekor yoktur... sözünü getirip başa koyayım en güzelinden...

Komik gibi...

9 Ağustos günü,gittiğim 25.kmde hiç aklıma gelmedi,taa ki kronometre 68km yi gösterdiği zaman "daha hızlı olması lazım" sözü aklıma gelinceye kadar...

uzun yol yapacaktım,bol bol uzun yol...Piskopatlık değil..Ama malum,eğer ki o 60+ u gördüysem,balığın yan yatması olayı çoktan geçmiş,o balığı takla attırmanın zamanı gelmişti...

69.....
70.....
71.3......
72.8.........
73.5 civarı bir hızda gözlerim kararmaya başlarken devam ettim gözlerimi göstergeden ayırarak...

ilerde buz gibi sudan kaskı geçirdim..Gidecek 5 km yol daha vardı...Ardından dönülecek 40km...O göstergeye kazınan rakamlar,herşeyin geride kalmasını sağladı...

Rüzgar halen yakalıyor...Zorluk "yok" gibi.Milisaniyelerin, kırılabilir olan bir 149gr yada saniyede 90k dan hızlı dönen tesisata bağlı olduğu bir "aşk"...

Şimdilik 75.2

80.................[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!

[Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lol Alexi...

REKORU TEKRAR TEKRAR CANLI OLARAK GÖRMEK İSTEYENLER İÇİN:
+Pm atıyorsunuz,
+Bir araba kapıp yanıma geliyorsunuz
+Arıyorsunuz,buluşuyoruz.Ben rekoru kıracağımız yere gidiyorum siz önde ben arkada...
+Siz 60KM hıza sabitliyorsunuz inişte,sonra yanınızdan geçip gidişimi izliyorsunuz...

Radar kullanmak bile serbesttir.Radarda,daha yüksek hızların çıkmasına karışılmaz! heh..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ReD_DoG, 11 Ağustos 2004 02:13 tarihinde demiş ki:
dünyadaki rekor hız neymiş

eeeee....mmmmm....şeeey...
""""""""""""""
Ekim 1995’te Amerika-Boneville’de Hollandalı profesyonel bisikletçi Fred Rompelberg bir yarış arabasının (dragster) rüzgâr boşluğunda kendi kaslarının gücüyle düz yolda saatte 268.8 km hıza ulaştı. Bundan önceki denemelerinde 200km’nin üzerindeki hızlarda iki defa düşerek neredeyse kırılmadık kemiği kalmayan sporcu özel yapım olan bisikletin dişlilerinin yüksek hızlara çıkarabilmesi için devasa oranlarda yapılmış olması nedeniyle kendiliğinden bisikleti kaldıramadığından saatte 100km’ye kadar kendini çektiriyor, ancak bu hızdan sonra pedal çevirmeye başlıyordu. Rompelberg bugün İspanya’ya bağlı Akdeniz’de bisikletçilerin çok sevdiği yerlerden Mallorca adasında kendi adini taşıyan bisiklet takımını yönetiyor.
""""""""""""""
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...