PACE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Arkadaşlar İş yerinde kullandığım laptop'uma orjinal bir antivirus programı almak istiyorum. Bunların fiyatlarını nereden öğrenebilirim? Hangi programı tercih etmeliyim? Benim bildiğim 2 marka var McAffee ve Norton. Bunları Türkiye'de distrübüte eden firmalar hangileridir? Son olarakta bunları aldıktan sonra update etmek tamamen ücretsizmidir?
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 www.gold.com.tr www.eksenbilgisayar.com www.eksa.com.tr gibi bilgisayar firmalarının sitesinde antivirüs programlarının fiyatları konusunda bilgi edinebilirsin.[signature][hline]My Honour is My Life
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 norton'u bir yıl ücretsiz update debilirsin sonra yine satın alman gerekir. Ben e-trust öneririm, hem çok daha sık güncelleniyor hem daha başarılı hemde sadece bir kez ödeme yapıyorsun.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Öne çıkan mesajlar