Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Merhabalar. İş ve özel hayatıma daha fazla zaman ayırmam gerektiği için içinde; Level 80 Undead Rogue Level 80 Undead Death Knight Level 71 Undead Mage Level 23 Undead Priest olan account'umu satıyorum. Characterin nicki: Hassansabbah Characterin realmı: Twisting Nether - EU Characterin extra özellikleri notlar: Karakterin full off set Wrathfulları vardır. Ayrıca Wrathfull eldiven, Relentless Pants mevcut. 2 adet Wrathfull daggerı alınmıştır 1800 rating. Engineering kasılmıştır pvp için. Diğer mesleği de full cap Jc'dir. Unbuffed PvP Stats; - 26k HP - 4850 Attack Power - %39.77 Crit - 955 Resilience - 170 Hit Armory'den de görebilirsiniz zaten. Tabiki Full Riding Skill var. PvE olarak da 5100 civarı gearscore'u var. 7-8k arası dps yapılıyor rahatlıkla. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Hassansabbah Characterin Nicki: Acha Characterin Realmi: Twisting Nether - EU Extra Notlar: Karakterin main gearı tanktır. Buna rağmen 25 manlerde rahatlıkla 8k üzerinde dps çıkaracak dps gearı var offset. Pvp olarakta 2 parça off set wrathfull gerisi relentlesstır. Elinde 251 level saurfang baltası var 2 tane. birisi tanklık için 30 stam ile gemlenmiştir diğeri dps/pvp için 20 str. meslekleri herbalism/elixir masterdır. gold kasmak için de birebir chardır. bankasında 2-3 gold edecek ench, gem stone vs vardır. Full riding skill vardır. Red Proto Drake Netherdrake Black Drake mountları vardır. Tank Spec: 5600 GS DPS Spec: 5550 GS http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Acha Ayrıca accountta 18-19k gold vardır. Piyasa değeri hatırı sayılır bir para yapıyordur. Char Adı: Sythra Realm: Twisting Nether - EU Level 71 Undead Mage. Alt olarak kasılmıştır. %160 flying skill + cold feather mevcut Northrendde ucabilmek için. Dual talent alınmıştır 1k verilerek. Tek eksiği epic flying. Üzerinde chest ve shoulder var %20 experience hızlı levelling için. Son karakter de 22 level undead priesttir.. 2 adet gayet iyi gearlı, bir adet 70+ olan bir account özet olarak. Gold sıkıntısı çekmezsiniz expansion başlarında. Account'ın yanılmıyorsam 29 Hazirana kadar oynama süresi açık durumda. Fiyat: 350 TL *SQ/SA var mı: E *MAIL varmı: E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi: H *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 300 lira oldu fiyat, beklemek istemiyorum fazla.
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 masq, wow-turk teki fearless sen diil misin fiyat 250 tl de orda:P yanlışım varsa affola :)
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 evet orda da ilan var, kardeşimin üyelikle açtırdım o bakıyor ona ama 250 niye yazmıs bilmiyom dsagjshd. gerçi piyasayı ben bilmiyorum bayadır oynamıyorum ama 250 az mı 300 çok mu bi alıcı cıksın konusuruz.
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 alıcıyım da ondan çirkef yapıyorum masq :) fiyat kırma çabalarım :P
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 e senin aklında ne var fiyat. ^^
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Satılmıştır. Pati Pazar Alanı'na teşekkürler. :p
Öne çıkan mesajlar