Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Merhabalar. İş ve özel hayatıma daha fazla zaman ayırmam gerektiği için içinde; Level 80 Undead Rogue Level 80 Undead Death Knight Level 71 Undead Mage Level 23 Undead Priest olan account'umu satıyorum. Characterin nicki: Hassansabbah Characterin realmı: Twisting Nether - EU Characterin extra özellikleri notlar: Karakterin full off set Wrathfulları vardır. Ayrıca Wrathfull eldiven, Relentless Pants mevcut. 2 adet Wrathfull daggerı alınmıştır 1800 rating. Engineering kasılmıştır pvp için. Diğer mesleği de full cap Jc'dir. Unbuffed PvP Stats; - 26k HP - 4850 Attack Power - %39.77 Crit - 955 Resilience - 170 Hit Armory'den de görebilirsiniz zaten. Tabiki Full Riding Skill var. PvE olarak da 5100 civarı gearscore'u var. 7-8k arası dps yapılıyor rahatlıkla. http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Hassansabbah Characterin Nicki: Acha Characterin Realmi: Twisting Nether - EU Extra Notlar: Karakterin main gearı tanktır. Buna rağmen 25 manlerde rahatlıkla 8k üzerinde dps çıkaracak dps gearı var offset. Pvp olarakta 2 parça off set wrathfull gerisi relentlesstır. Elinde 251 level saurfang baltası var 2 tane. birisi tanklık için 30 stam ile gemlenmiştir diğeri dps/pvp için 20 str. meslekleri herbalism/elixir masterdır. gold kasmak için de birebir chardır. bankasında 2-3 gold edecek ench, gem stone vs vardır. Full riding skill vardır. Red Proto Drake Netherdrake Black Drake mountları vardır. Tank Spec: 5600 GS DPS Spec: 5550 GS http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&cn=Acha Ayrıca accountta 18-19k gold vardır. Piyasa değeri hatırı sayılır bir para yapıyordur. Char Adı: Sythra Realm: Twisting Nether - EU Level 71 Undead Mage. Alt olarak kasılmıştır. %160 flying skill + cold feather mevcut Northrendde ucabilmek için. Dual talent alınmıştır 1k verilerek. Tek eksiği epic flying. Üzerinde chest ve shoulder var %20 experience hızlı levelling için. Son karakter de 22 level undead priesttir.. 2 adet gayet iyi gearlı, bir adet 70+ olan bir account özet olarak. Gold sıkıntısı çekmezsiniz expansion başlarında. Account'ın yanılmıyorsam 29 Hazirana kadar oynama süresi açık durumda. Fiyat: 350 TL *SQ/SA var mı: E *MAIL varmı: E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilicekmi: H *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 300 lira oldu fiyat, beklemek istemiyorum fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 masq, wow-turk teki fearless sen diil misin fiyat 250 tl de orda:P yanlışım varsa affola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 evet orda da ilan var, kardeşimin üyelikle açtırdım o bakıyor ona ama 250 niye yazmıs bilmiyom dsagjshd. gerçi piyasayı ben bilmiyorum bayadır oynamıyorum ama 250 az mı 300 çok mu bi alıcı cıksın konusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 alıcıyım da ondan çirkef yapıyorum masq :) fiyat kırma çabalarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 e senin aklında ne var fiyat. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 öm ye alıyorum seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Satılmıştır. Pati Pazar Alanı'na teşekkürler. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar