nicotinee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Lan kız gel lan Diyerek *!sacından tutarım* :-p[hline]Arqas Staff Arqas Uo Shard Açılmıştır E-Mail:[email protected] İcq:730402 *!Etrafa Deli Gözüyle ßakar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 uygun bir yer olduğunu düşünseydim ben kendim giderdim zaten merak etme :)[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Dres Almanyanin neresindesin bilmiyorum ama benim gördügüm kadariyla ABD deki obezite sorunu burayada sicramis.Benim burada güzel dediklerim Polonyali, Rus, Macar, Italyan yada Türk cikiyor genelde. Alman kizlari o kadarda ahim sahim degil.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bir kızın konuşurken temas ederek konuşması bence her erkeğin ilgisini çeker.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 general83 gay misin? ya da o nick ne :D[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Absolut, 06 May 2003 16:22 tarihinde demiş ki: Bir kızın konuşurken temas ederek konuşması bence her erkeğin ilgisini çeker.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli temas ederek konusma her erkegi zivanadan cikartir. irade birakmaz adamda.[hline]www.mizzah.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 General83 bayanmıs galıba :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 absolut doru demish erkeklerde acayip bir acizlik var bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hehe bulursan haber wer bone :p frp ile ilgilenmesi gerekmio aslında. zaten onun dışındaki özelliklere sahip bir kız arkadaşım war mutluyum har.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Iyi de o aynı zamanda sinir bozucu bir durumdur ciddi bir ortamdaysanız. Benim sinirimi bozar açıkçası, özellikle iş güçse konu, yani ne konsantrasyon kalır ne birşey. Tamam maymun değilim hebele hübele demiyorum hemen ama yani ister istemez bir konudan kayma yaşıyorum =] said: unity100, 06 May 2003 17:00 tarihinde demiş ki: said: Absolut, 06 May 2003 16:22 tarihinde demiş ki: ... temas ederek konusma her erkegi zivanadan cikartir. irade birakmaz adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 temas ederek konuşan kızlardan hiç haz etmem... direk itesim gelir... bide kız arkadaşın bilgisayardan anlaması bazen sefillik yaratabiliyor... bilgisayarımdan kız arkadaşımın gönderdiği dosyalardan çıkan trojanları temizlediğim günleri hatırlarım valla... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Yanlış anlayacağını düşünmediğim birine gider çıkma teklif ederdim kız olsaydım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 gay değilim bayan da değilim ama bay da değilim :P[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 paket güzel olucakki içini açınca hayal kırıklığı yaşasan bile 'en azından paket güzeldi' diyebilesin ilk kalçaya bakarım bir bayanda, ikincil suratına bakarım, üç ne giydiğine bakarım, dört göğüslere bakarım tamam öküz diyebilir bayanlar, hatta nefrette edebilirler böyle seçmece karpuz seçer gibi yaptığımdan ama paketin güzel olması yeter[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bu ne paketi hediye paketi mi :p ehh harbi o dediinden denir şimdi sana :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 aynı mantık abi hediye aldığında boş yere öyle süslü püslü yapmıyorlar paketini, bir amaç var arabaları falan neden mankenlerle tanıtıyorlar ki ? paket güzel olunca, içindeki kötü bile olsa anlık ilgiyi çeker[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: general83, 06 May 2003 22:47 tarihinde demiş ki: gay değilim bayan da değilim ama bay da değilim :P[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin zuhahahahhh =] ben kız olsam herhalde çok fırlama bi tip olurdum. rezil olmak pahasına gider ondan hoşlandığımı direk sölerdim..[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 said: Mephisto_, 06 May 2003 23:01 tarihinde demiş ki: paket güzel olucakki içini açınca hayal kırıklığı yaşasan bile 'en azından paket güzeldi' diyebilesin ilk kalçaya bakarım bir bayanda, ikincil suratına bakarım, üç ne giydiğine bakarım, dört göğüslere bakarım tamam öküz diyebilir bayanlar, hatta nefrette edebilirler böyle seçmece karpuz seçer gibi yaptığımdan ama paketin güzel olması yeter[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz abi şu kadınlar arasında birlik ve dayanışma için açtığım başlığı da kahveye çevirdiniz ya helal olsun ne diyim[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hayatın gerçekleri neden 'kahve' olarak adlandırılıyorki ? yani bu bir gerçek çoğu kişi dış görünüşe önem verir her nekadar vermediğini söylese bile kahve muhabbeti olayı değil çünkü bayanlar, erkeklerden daha çok dış görünüşe önem verir[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 kaç tane bayan var burda?[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Ne farkeder? Eğer "yeterli" sayıda bayan üye yoksa abaza muhabbeti çevirmek makul hale mi gelecek public bir forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hayır sadece yalnız mıyım ortamda die merak ettim.. hayret bi şey,[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ana nerf pot kırdı sanırım :)))[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 hayatın gerçeği mi? ben tamamen farklı bir şeyden bahsediyodum ama neyse oley be bir kadın kullanıcı daha çıktı[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Sen ve senin gibiler bakar. Kamuoyu yoklaması mı yaptın nedir. Çözemen. said: Mephisto_, 08 May 2003 21:39 tarihinde demiş ki: hayatın gerçekleri neden 'kahve' olarak adlandırılıyorki ? yani bu bir gerçek çoğu kişi dış görünüşe önem verir her nekadar vermediğini söylese bile kahve muhabbeti olayı değil çünkü bayanlar, erkeklerden daha çok dış görünüşe önem verir[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar