CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 YA GET NE OYNUYORSUN KONSOLDA DA LAF EDIYORSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 MASAÜSTÜ KRALDIR,AMA LAPLOP DAHA KRALDIR.AMA NE YAPICAĞINA BAĞLIDIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 17 inch laptop ta gayet güzel oyun oynanıyor. Eyvallah sağlam bir PC kadar elbette iyi olamaz. Ama çok da sağlam olmayan desktopları aratmıyor gerçekten asdfdaf. Ayrıca biz kankalarımızın evine gidip de oynayabiliyoruz. NABER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 sesu said: 17 inch laptop ta gayet güzel oyun oynanıyor. Eyvallah sağlam bir PC kadar elbette iyi olamaz. Ama çok da sağlam olmayan desktopları aratmıyor gerçekten asdfdaf. Ayrıca biz kankalarımızın evine gidip de oynayabiliyoruz. NABER? aynen en büyük artı o zaten. 3-4 arkadaş baba kallavi laptoplarla çok sağlam lan party çeviriorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 4 kişi lan party yapıosan zaten anca strateji oyunu oynarsın strateji oyunlarını da eskisi gibi yapmıyorlar ... yani lan party DANDİK laptop ile de oynanabilir bu yüzden 2. bilgisayar olarak bulundurulmalıdır. Ama güzel grafikler, inanılmaz oyun dünyası, en azından 21 inch monitor ve 5.1 hoparlör le oyun oynamanın keyfi düşünüldüğünde insan laptop da oyun mu oynuyorum diye düşünüyor :) bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 BANYODA RAHATLAMAK İÇİN İDEALDİR LAPLOP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 yunusemre said: 4 kişi lan party yapıosan zaten anca strateji oyunu oynarsın strateji oyunlarını da eskisi gibi yapmıyorlar ... yani lan party DANDİK laptop ile de oynanabilir bu yüzden 2. bilgisayar olarak bulundurulmalıdır. Ama güzel grafikler, inanılmaz oyun dünyası, en azından 21 inch monitor ve 5.1 hoparlör le oyun oynamanın keyfi düşünüldüğünde insan laptop da oyun mu oynuyorum diye düşünüyor :) bence ne alaka 2v2 yada 1v1v1v1 fpsde gayet güzel niye dandik alıp dandik oyun oynayayım ? ha gerçi benim masaüstümde var olmayanlar düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Oyun oynanırda. Ama pc nin keyfini vermez. Klavyesi işkence, 5.1 için ayrı aparat lazım, ekranı ufak. Ama bir sonraki tercihim laptop olacak. Oyun vs sıkıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 BabacumMostors said: BANYODA RAHATLAMAK İÇİN İDEALDİR LAPLOP YINANIRKEN MÜZİK Mİ DİNLİYOSUN LAPLOPLA.YOKSA BAŞKA BİŞİMİ.KÖTÜYE YORARIM SORİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 17" notebook olayını da anlamıyorum, notebook'un orijinine ters, sürekli seyahat ediyor olmasam king bir masaüstü toplayacağım ama fırsat olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 cemss said: BabacumMostors said: BANYODA RAHATLAMAK İÇİN İDEALDİR LAPLOP YINANIRKEN MÜZİK Mİ DİNLİYOSUN LAPLOPLA.YOKSA BAŞKA BİŞİMİ.KÖTÜYE YORARIM SORİ. iyiye yorulacak yanı mı var şunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2010 Ben hayatımda hiç laptop yemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar