marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ms office'in son sürümünü -30 günlük demo sürümü- kurayım dedim (demez olaydım) ve olaylar gelişti... office'in hangi uygulamasına tıklasam açılmıyor. örneğin word'e tıklıyorum, task manager'da 1-2 saniye word.exe gözüküyor ve sonra kendi kendine kapanıyor. yani ekrana hiçbi şey gelmiyor. excel, access vs. hepsi için aynı durum söz konusu. 3 kere kaldırıp yeniden kurdum, olmadı. ms'e mail attım, reg ayarlarını temizleyin dediler. temizledim, olmadı. çeşit çeşit kıreyk denedim, hazır reg ayarları vs. yükledim, olmadı olmadı olmadı. bi türlü çalıştıramadım office'i, işler aksadı mahvoldum. olsa olsa paticik userları çare olur bu derdime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 format at. asdas tekrar kur. office 2010 mu? aynı olay bana Win7 Ultimate x64'te Acrobat Reader için oldu. Browser içinde pdf açıyordu. Fakat stand alone denediğim zaman process'te belirip bi süre sonra kayboluyodu. çözüm aramadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 format büyük külfet şimdi ya; yüzlerce dosyanın yedeklenmesi, yeni sistem kurulumu, update'ler vs. derken şimdiki halini alması 2-3 günümü alır ki bu da büyük vakit kaybı demek. ms iyice bozdu işi :- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 sistem geri yükleme yapmayı dene istersen. sonra tekrar yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar