kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 msla dragon silahı halberti gibi görünüo ama silahı elime alınca gerçek görüntüsü ortaya çıkıo. sanırım bişeylerin sürümü eksik. ama neyin. yardımcı olursanız sevinirim. cafelerde normalde evde böle kesik olan ne??.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Full patch?[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya bi link feya ad filan verirmisin. bulabileceğim şekilde pls. yada uo cd sinin içinde var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 C:Program FilesUltima Online 2duoautopatch.exe -> genelde burada bulunur.[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Program FilesUltima Online 2duoautopatch.exe böle bişi yok. arattırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_wolvex Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ultima online 2d degil ultima online 2d olucak.[signature][hline]nbl staff [Bu mesaj nbl_wolvex tarafından 11 Ağustos 2004 13:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 c:Program FilesUltima Onlineuopatch.exe olcak ok buldum çok soal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya arklar yükledim uogateway 1.8 de server açmaya çalıştım mı şu msg çıkıo. this server is not using a valid uo client. ya b sanırım geçerli uo serclienti değil gibi bişey diyor. ne yapmam lazım. hey Allahım ya bi oyun oynayamadım. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thierry Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Hocam, galiba sen Ultima Online T2A kullanıyorsun, AoS kurmalısın.[signature][hline]www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya abi saçmalamışsınız adamda aos yoksa öyle görünür peh aos yüklü değilse cebinde halberd görünür[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ya arklar 3d mi yüklemem laızm. bende şu an third dawn var sadece 2d si yüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kralweb Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 aos u nerden yüklicem onuda yazarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar