-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 (Kök içinde tanx)dx integrali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 http://math2.org/math/integrals/more/tan.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 wolframalpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Kök içinde değil o <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 integral of sqrt(tanx) ben de uğraştım biraz çıkartamadım biraz sağlam bir soru, nasıl yaklaşılması lazım bilinmeli. google da küçük bir arama sonucu güzel bir siteye rastladım, umarım yardımcı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 öss gençliği işte:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar