Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Migrate için server (ally)


slayertr

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Horde'a geçişler sonrası oyuncu bulma sıkıntısı yaşayan raid odaklı ama pvp yapan pek cok oyuncunun oldugu bir alliance guildinin üyesiyim.Guildimiz [b]sadece türkler[/b]den oluşuyor ve bu özelliğimizi koruyarak guildimizi geliştirebileceğimiz insan kaynağı(=türk oyuncu:))sıkıntısı çekmeyen bir server arıyoruz.Şimdiye kadarki araştırmalarımda ravencrestin önerildiğini gördüm ayrıca türk guildleri pve sıralamasına bakarak chrommagusun da ihtiyacımıza uygun olabileceğini düşündüm...Bu iki sunucuda oynayan arkadaşlarımızdan aşagıdaki maddelerle ilgili fikirlerini rica ediyorum:

-Horde/Alliance Balansı
-Battleground&Wintergrasp
-Lag
-PUG kalitesi
-Kaliteli Türk oyuncu bulma kolaylığı


Ayrıca yukarıdaki maddeler açısından uygun başka eu sunucusu biliyorsanız önermenizi de rica ediyorum...şimdiden teşekkürler...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben horde um ondan ally tarafındaki turkleri bilemem. ama cok oldugunu sanmıyorum. horde tarafında aktif turk sayısı 1-2 dir suan. toplamda da 5i gecmez heralde.

onun dısında ravencrest'e bosuna ravencrash demiyolar. zaten server senelerdir full ve gene de migrate alıyor. hele hele ally tarafında nufus cok daha fazla sanırım. bedava migrate oluyo hiç bitmeksizin ally tarafından baska serverlara.

ben onermem. zannediyorum ki ally tarafında da turk cok yoktur.

ha ama dersen international guild oluruz. lag de onemli degil. o zaman oyuncu kolay bulursun. tabi ek paket sonrası 3 saat sıra filan beklemeyi de goze al:D en son ek pakette 1 ay sonra bile 3 saat sıra bekledimi bilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...