Llama Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 adamlar ne güzel ya tenis izliyorlar bira içiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 pati gitti geldi maç bitmedi sayın seyirciler, 5.sette 59-59'luk eşitlik varken hava karardığı için yarına(aslında bugüne) ertelendi maç aynı kortta iki kadınlar maçı var mahut-isner maçından önce, o yüzden 17.30'dan önce başlamayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 abi o maç bitmes gibime geliyor.. turnuva kafadan 1 gün uzadı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 zaten bu maçın galibinin bugün 2.tur maçına çıkması gerekiyordu programa göre, darma duman etti adamlar turnuva takvimini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yarın üçüncü tur maçları oynanacak, adamlar birinciye çıkıyor. Yalnız bariz bir şekilde Isner çok daha iyi olmasına rağmen Mahut alacak gibi gözüküyor. Bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 bu arada sanırım hayatımda izlediğim en güzel maçlardan bir tanesiydi. İki tenisçinin profesyonelliği mi olsun, o yorgunluğa rağmen gösterdileri çabalar mı olsun dersin fazlasıyla iyiydi. Yani belki çok hareketli değildi doğal olarak fakat kimin sonunda yıkılacağını beklemek ve o anda iki tenisçiyi de fazlasıyla tanımak olağanüstü bir histi benim için marsel'in maçından sonra izlemeye başladım bende kalkamadım başından, marsel'in maçında olduğundan fazlasıyla zevk aldım. DÜnya kupası maçlarına bile böyle 30-40 saniyelik baktım 20-25 dakika bir reklam vs. girince o kadar Ayrıca Mahut cidden harika bir adam, ama Isner fazlasıyla teknik oynuyor. Federer - Nadal eşleşmeleri gibiydi maç resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 abi adam atom karınca misali laktik asit fln ğüretmiyor vücudu ehrhalde sonlara doğru uçtu böyle topu kurtaracapım diye raketi attı dedim "bu adam bu saatte bunu yapıyorsa biter bu maç" ki amerikalı iyi dayandı ehe ama o pozisyonda topu karşı tarafa gönderebilseydi kupayı direk verselerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 mahut'un o yaptıkları tamamen psikolojikti, ama onları yapması ile maçı uzattı. Yoksa Isner çok daha teknik bir adam ve maçı bitirebilirdi bugün defalarca, adamın şevkini kırdı bazı yerlerde resmen, bu arada o dipdiri gözüken mahut'un 28 yaşında olması, yorgunluktan bir hal olmuş isner'ın ise 25 yaşında olması da ayrı ve hoş bir detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 yaş kadar boy da önemli yorgunluk konusunda, çim kortta top fazla sekmediği için uzun boy dezavantaj yaratıyor isner için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Ezmodedu maç ama belliydi mahutun kaşarı olduğu işin :P isnerde çocuk gibi gözüküyordu 25 bile beklemiyordum adamı lol ama o daha çok yoruldu bildiğin gerçi maç yarına ertelenince adam üzüldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Mukemmeldi resmen 9 kusur saat su kaybi filan dayanilmasi inanilmaz. Kim kazandi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ya aslında 3 saat dün 6 saat bugün oynandı işte kimse kazanmadı yine yarın devam edicekler auheuhae 2 fark olana kadar devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ben tenisden bişi anlamadığımdan niye bu kadar uzun sürdüğünü merak ettim ? Nasıl oluyor o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 durum setlerde 2-2 iken son setde tiebreak uygulaması yerine 2 farklı oyun kazanma uygulaması yapılıyor. Yani normal set 6 da bitmesi gerekirken 5-5 olunca 7'ye 6-6 olunca 8'e uzuyor... şu an durum 58-58 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 hee şey misali 21 maç ine oynarken 20-20 de 22 ye uzaması gibi falan. çaktım köfteyi. Oeh efsane olmuş ozaman, bugun izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Adamlar turnuvanın exploitini buldular ya. Millet 3. tur maçlarına çıkacak bunlar daha 1. turda ehe. Bir de bu kadar yorgunluktan sonra bir sonraki tura direk handikaplı çıkıyorsun. Yine de seyirciler için inanılmaz keyifliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 seyirciler de ayı gibi "we want more!" (we want whore da olaşblir emin olamadım)diye bağrındılar.. adamlar gece karanlıkta körü körüne oynardı artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bu bitmeyen maç bugün ne zaman hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ntvsporda ama allah bilri ne zaman başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 ntvspor yayınlıyor wimbledon'ı ama saat kaçta onu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Kesin saat yok ama 17.30'dan sonra başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 off maçın bitişini izleyemeyecem evde olmadığımdan, birileri maçtan sonraki hallerinin videosunu çeksin falan birşeyler yapsın asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calippo Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 maçın biteceğinden eminsin yani hadhuas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 oyuncuların kendileri bile oyuna devam etmek için "yarın biteceği ne malum" demişlerid AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar