Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wimbledon 2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ntvspor yayınlicak maçları. biraz once marsel ilhan ana tabloda olmak için oynadığı maçı kazandı ve ilk kez bi türk wimbledon'da ana tabloda yer alıcak. turnuva 21 haziranda başlicak. umarım marsel guzel şeyler yapıcaktır.
Mesaj tarihi:
ulan gidiyim dedim de en dandik maca bile biletler hayvan gibi pahalı. hadi parasını vericem diyelim, millet bi gun onceden sıraya geciyormus, cadır falan kuruyormus. anlamadım gitti ya.
Mesaj tarihi:
toggie said:

ulan gidiyim dedim de en dandik maca bile biletler hayvan gibi pahalı. hadi parasını vericem diyelim, millet bi gun onceden sıraya geciyormus, cadır falan kuruyormus. anlamadım gitti ya.

Wimbledon tenisin kutsalıdır. Dandik maçı olmaz.
Mesaj tarihi:
ntvspor'un da kıçı başı ayrı oynamaya başladı, karasal yayına geçtik diye bangır bangır reklam yap sonra wimbledon'ın yarısını d-smart'tan ver...

bu hd-en işinin hd yayınla sınırlı kalmayacağı belliydi zaten, la liga'yı da yarım yamalak izlemeye hazırlayın kendinizi bence
Mesaj tarihi:
abi para ugruna cok sey kaybediyor su sıralar ntvspor ve ntv. yeniledik dedikleri websitesi rezil ötesi. sitenin heryeri reklam dolu. artık bir de linklere gizlemeye basladılar. haber baslıgı gibi atıp reklama yonlendiriyolar. bi gun sayıp sovucem bi maille ama kime fayda.
Mesaj tarihi:
marsel'i bıraktım mahut-isner maçını izliyorum ağzım bi karış, setlerde durum 2-2, 5.sette oyunlarda 31-31 lik eşitlik var, evet 31-31 sdfgdf

edit: şuan 6 saat 33 dakikalık en uzun maç rekorunu kırdılar ve maç sürüyor, durum 32-32
  • Yeni Oluştur...