Brudenell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 ya eve adsl aldım ve hayvanlık yapıp starwars serisi filimleri indirmek istiyorum bana site önerebilirmisinmz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 hayvanlik neresinde bunun, herkes yapmadi mi bunu :) p2p programlari kullan, isini gorur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Temmuz 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 bütün filmleri var kazaada[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 ben kazaa'da divx falan çok zor bulunuyor.Emule'dan daha rahat bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 e mule...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 adi gibi katır gibi yavaş[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brudenell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 sağolun valla p2p kullanıyorum kazaa :) hade filimler beni bekliyo byes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 digiturk'u olan varsa her cuma saat 9:00'da primax'te star wars episode'larını veriyolar. 4. episode geçen haftaydı, üzgünüm :)[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lahmacun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D[signature][hline]Spidee a.k.a Zibidi Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 4-5-6yi arka arkaya zibilyon kere izledim. bendede divx leri var :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Onları download edene kadar Kadıköy yada benzeri mekanlardan cd'lerini almak daha akıllıca bir hareket bence.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ee ne hawa atıyonuz lan bende de war divx leri ama telewizyonda izlemek ayrı zewk, 17" ekran kesmiyo diye diyorum :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 www.suprNova.org diye bir site var burdan her şeyi dl edebilirsinizi oyunlar cart curt ancak direkt olarak indirilemiyor yardımcı bi program lazım bunların en hızlısıda BitTornado diye bir program umarım yardımcı olabilmişimdir bi nebze[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Gerekli bilgi...[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 divx player im da var desem cok mu hava atmis olurum :) evet evet[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: Lahmacun, 06 Temmuz 2004 19:13 tarihinde demiş ki: Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Classic Trilogy diye revize edilmiş bir dvd serisi var diye biliyorum ben BlackRose.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 said: BlackRose, 07 Temmuz 2004 18:07 tarihinde demiş ki: said: Lahmacun, 06 Temmuz 2004 19:13 tarihinde demiş ki: Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki? eli sürçmüştür ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 ge-ta var evet ama yıl sonunda çıkacak[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Fan'ların forumlarda sürekli şikayet ettiğini gördüğümden çıkmıştır herhalde diye düşünmüştüm. Sorry. Yalnız çıkmamış birşey üzerine bukadar patırtı kopartıyorlarsa çıktığında Lucas olsam SW evrenlerinden birine kaçardım.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lahmacun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: BlackRose, 07 Temmuz 2004 18:07 tarihinde demiş ki: said: Lahmacun, 06 Temmuz 2004 19:13 tarihinde demiş ki: Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki? Valla istersen fotoraflarını bile koyabilirim , el sürçmesi yoktur halis DVD'dir kendileri :D[signature][hline]Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 valla remastered versiyonlarının DVDsi çıkmadı ha alıp dvd'ye atıp janjanlı da bi kapak yapmışlardır orasını bilemem official durumundan bahsediyorum yani star wars sitesini mi baz almak lazım yoksa senin yollayacağın resmi mi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 star wars yalan star trek rulz :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Qui, 06 Temmuz 2004 22:53 tarihinde demiş ki: Onları download edene kadar Kadıköy yada benzeri mekanlardan cd'lerini almak daha akıllıca bir hareket bence. genelde vcd satıyorlar çok b.ktan olluyor be divxsatanlarıda varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lahmacun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Kadıköy - Bahariye'de Alaca'nın sokağına girince hemen sağda The End diye bir dükkan var , son derece kaliteli kopya DVDler satıyor , çoğu kopya değil direk baskı olduğu için orjinalden pek farkları yok tavsiye ederim .. 8 milyon DVD'nin tanesi ve isterseniz oradan aldığınız kopya DVDlerinizi 3 milyon karşılığında değiştirebiliyosunuz yenisiyle .. Eğer DVD bozuk çıkarsa da gidip söylediğinizde hiç problem çıkarmadan değiştiriyorlar .. Star Wars DVDlerini de ordan aldım , isteyene ödünç verebilirim :) Muhtemelen VCD'den veya başka bir formattan DVD'ye atıp yapmışlardır ama ben daha bi yamuğunu görmedim , gayet kaliteli :D[signature][hline]Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar