Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starwars

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayvanlik neresinde bunun, herkes yapmadi mi bunu :)

p2p programlari kullan, isini gorur.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.

[Bu mesaj Dojorel tarafından 04 Temmuz 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
digiturk'u olan varsa her cuma saat 9:00'da primax'te star wars episode'larını veriyolar. 4. episode geçen haftaydı, üzgünüm :)[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit?
- why are you wearing the stupid man suit?
Mesaj tarihi:
Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D[signature][hline]Spidee a.k.a Zibidi

Hey you
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand divided we fall
Mesaj tarihi:
4-5-6yi arka arkaya zibilyon kere izledim. bendede divx leri var :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
www.suprNova.org diye bir site var burdan her şeyi dl edebilirsinizi oyunlar cart curt ancak direkt olarak indirilemiyor yardımcı bi program lazım bunların en hızlısıda BitTornado diye bir program umarım yardımcı olabilmişimdir bi nebze[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Mesaj tarihi:
divx player im da var desem cok mu hava atmis olurum :)

evet evet[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
said:
Lahmacun, 06 Temmuz 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D

afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 07 Temmuz 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
said:
Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D

afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki?

eli sürçmüştür ;)
Mesaj tarihi:
Fan'ların forumlarda sürekli şikayet ettiğini gördüğümden çıkmıştır herhalde diye düşünmüştüm. Sorry.

Yalnız çıkmamış birşey üzerine bukadar patırtı kopartıyorlarsa çıktığında Lucas olsam SW evrenlerinden birine kaçardım.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
said:
BlackRose, 07 Temmuz 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
said:

afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki?

Valla istersen fotoraflarını bile koyabilirim , el sürçmesi yoktur halis DVD'dir kendileri :D[signature][hline]Hey you
Mesaj tarihi:
valla remastered versiyonlarının DVDsi çıkmadı
ha alıp dvd'ye atıp janjanlı da bi kapak yapmışlardır orasını bilemem

official durumundan bahsediyorum yani
star wars sitesini mi baz almak lazım yoksa senin yollayacağın resmi mi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
said:
Qui, 06 Temmuz 2004 22:53 tarihinde demiş ki:
Onları download edene kadar Kadıköy yada benzeri mekanlardan cd'lerini almak daha akıllıca bir hareket bence.

genelde vcd satıyorlar çok b.ktan olluyor be
divxsatanlarıda varmı ?
Mesaj tarihi:
Kadıköy - Bahariye'de Alaca'nın sokağına girince hemen sağda The End diye bir dükkan var , son derece kaliteli kopya DVDler satıyor , çoğu kopya değil direk baskı olduğu için orjinalden pek farkları yok tavsiye ederim ..

8 milyon DVD'nin tanesi ve isterseniz oradan aldığınız kopya DVDlerinizi 3 milyon karşılığında değiştirebiliyosunuz yenisiyle ..

Eğer DVD bozuk çıkarsa da gidip söylediğinizde hiç problem çıkarmadan değiştiriyorlar ..

Star Wars DVDlerini de ordan aldım , isteyene ödünç verebilirim :)

Muhtemelen VCD'den veya başka bir formattan DVD'ye atıp yapmışlardır ama ben daha bi yamuğunu görmedim , gayet kaliteli :D[signature][hline]Hey you
  • Yeni Oluştur...