Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starwars

Brudenell

Öne çıkan mesajlar

www.suprNova.org diye bir site var burdan her şeyi dl edebilirsinizi oyunlar cart curt ancak direkt olarak indirilemiyor yardımcı bi program lazım bunların en hızlısıda BitTornado diye bir program umarım yardımcı olabilmişimdir bi nebze[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lahmacun, 06 Temmuz 2004 19:13 tarihinde demiş ki:
Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D

afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 07 Temmuz 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
said:
Nihoho hepsinin DVD'si var , Digiturkculere inat geçen gün oturup bir solukta 4-5-6'yı izledim , sabah 5'de yattım anca gerçi :D

afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki?

eli sürçmüştür ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Fan'ların forumlarda sürekli şikayet ettiğini gördüğümden çıkmıştır herhalde diye düşünmüştüm. Sorry.

Yalnız çıkmamış birşey üzerine bukadar patırtı kopartıyorlarsa çıktığında Lucas olsam SW evrenlerinden birine kaçardım.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 07 Temmuz 2004 18:07 tarihinde demiş ki:
said:

afedersin de 4-5-6 DVD'de çıkmadı ki?

Valla istersen fotoraflarını bile koyabilirim , el sürçmesi yoktur halis DVD'dir kendileri :D[signature][hline]Hey you
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand divided we fall
Sosyal ağlarda paylaş

valla remastered versiyonlarının DVDsi çıkmadı
ha alıp dvd'ye atıp janjanlı da bi kapak yapmışlardır orasını bilemem

official durumundan bahsediyorum yani
star wars sitesini mi baz almak lazım yoksa senin yollayacağın resmi mi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Kadıköy - Bahariye'de Alaca'nın sokağına girince hemen sağda The End diye bir dükkan var , son derece kaliteli kopya DVDler satıyor , çoğu kopya değil direk baskı olduğu için orjinalden pek farkları yok tavsiye ederim ..

8 milyon DVD'nin tanesi ve isterseniz oradan aldığınız kopya DVDlerinizi 3 milyon karşılığında değiştirebiliyosunuz yenisiyle ..

Eğer DVD bozuk çıkarsa da gidip söylediğinizde hiç problem çıkarmadan değiştiriyorlar ..

Star Wars DVDlerini de ordan aldım , isteyene ödünç verebilirim :)

Muhtemelen VCD'den veya başka bir formattan DVD'ye atıp yapmışlardır ama ben daha bi yamuğunu görmedim , gayet kaliteli :D[signature][hline]Hey you
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand divided we fall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...