SKiLLeDMaSK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 arkadaşlar Rp shardı arıyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim... Birde Ph açık hemen skill kasılabilecek bir yer istiyorum arda bir girilicek...[signature][hline]....::::SKiLLeDMaSK::::.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKiLLeDMaSK Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Arkadaşlar önerebileceğiniz hiç bir shard yokmu ??? İyi bir Rp şehri olan bir eyer filam ???[signature][hline]....::::SKiLLeDMaSK::::.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Off arkadaşım yukarda faq bölümünde Sphere shard adresleri var ordan bak beyenmezsen arama botunu kullan rp shard yaz bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ethernass vardı oda kapalı hala sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Geliyor.... Krynn Online bekleyin ;)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Server daha yapım aşamasında sanırım yani en az 2 ay bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roxside Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 www.roxside.tr.cx (gercekte www.roxside.net ama dns sorunları var) Orta Dunya Haritası Tam RP'lik Serverdir.Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 ya ben senin maile msg attıp acc başvurusu yaptım geriye msg atmamışsın öle bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: _Dalamar_, 10 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki: Geliyor.... Krynn Online bekleyin ;) katılıyorum.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 fakat RunUO.Bir de host yurtdışı.Eğer yurdışından insanlar olursa bir de lag olmaza emektar second age'i siler Aos yüklerim. :) Çok mu şey istedim.Ama player her zaman haklıdır.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Fakat Runuo? Bu runuoya nefretinizi çözemedim. Kaldıki bizdeki bütün sistemlerin runuonun sistemleriyle alakası yok. Magery sistem bile normal sphere gibi önce target istiyor(precast yok yani)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Nefret değil.Sphere'den çok daha iyi olduğunu biliyorum tabi.Sphere'de savaşırken aldığım hazı runUO'da alamıyorum , eğer rp güzel olursa neden olmasın runUO'da rp daha iyi yapılır.Bende o yüzden oynarım yazdım yoksa normal runUo server'ında oynayacağımı şimdilik düşünmüyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Dediğim gibi "default runuo" ile almıyorsundur... Sonuçta şu anki piyasadaki runuo serverları ya default yada osi clone...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKiLLeDMaSK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Herhangi bir turk Rp shardının herzaman yanındayım yeterki olsun.[signature][hline]....::::SKiLLeDMaSK::::.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar