Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rp shardı varmı !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar Rp shardı arıyorum ama bir türlü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim...

Birde Ph açık hemen skill kasılabilecek bir yer istiyorum arda bir girilicek...[signature][hline]....::::SKiLLeDMaSK::::....
Mesaj tarihi:
said:
_Dalamar_, 10 Ağustos 2004 16:24 tarihinde demiş ki:
Geliyor.... Krynn Online bekleyin ;)

katılıyorum.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Mesaj tarihi:
fakat RunUO.Bir de host yurtdışı.Eğer yurdışından insanlar olursa bir de lag olmaza emektar second age'i siler Aos yüklerim. :)

Çok mu şey istedim.Ama player her zaman haklıdır.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Fakat Runuo? Bu runuoya nefretinizi çözemedim. Kaldıki bizdeki bütün sistemlerin runuonun sistemleriyle alakası yok. Magery sistem bile normal sphere gibi önce target istiyor(precast yok yani)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
Nefret değil.Sphere'den çok daha iyi olduğunu biliyorum tabi.Sphere'de savaşırken aldığım hazı runUO'da alamıyorum , eğer rp güzel olursa neden olmasın runUO'da rp daha iyi yapılır.Bende o yüzden oynarım yazdım yoksa normal runUo server'ında oynayacağımı şimdilik düşünmüyorum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi "default runuo" ile almıyorsundur... Sonuçta şu anki piyasadaki runuo serverları ya default yada osi clone...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
  • Yeni Oluştur...