Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Ağlıyor (Hüzün Değil Belki Sevinçten)

kiddo

Öne çıkan mesajlar

Şu anda ankarada şakır şakır yağmur var. Çok berrak bi serinlik. İnsanı iliklerine kadar ferahlatıyo. Arkaplanda gökgürültüsü ve şimdiye kadar görmediğim büyüklükte şimşek komboları var. Oh oh daha ne olsun. Ben ıslanmaya gidiyom wallahi. Aman sabahlar olmasın. Keşke her gün olsa.[signature][hline]Himiney...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 11 Ağustos 2004 02:57 tarihinde demiş ki:
Şu anda ankarada şakır şakır yağmur var. Çok berrak bi serinlik. İnsanı iliklerine kadar ferahlatıyo. Arkaplanda gökgürültüsü ve şimdiye kadar görmediğim büyüklükte şimşek komboları var. Oh oh daha ne olsun. Ben ıslanmaya gidiyom wallahi. Aman sabahlar olmasın. Keşke her gün olsa.

bende istereem! burdada vardı durdu galba gözükmüyo bişi[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

Gittim vallahi. Ama büyük bir hiddet içerisinde eve döndürüldüm. :) Bu arada hiç tanımadığım adama gece karanlığında karizmatik bi selam verdim. Alt komşuya yine aynı karizmatik seviyede ıslanmaya gidiyorum yağmuru tadıcam dedim. Ehe ama o azardan sonra pek kalmadı tabi :) Bu arada sıradışı bişey yapcaksanız telefonunuzu almayın yanınıza :)[signature][hline]Himiney...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Ankara gerçekten süfer =)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Brook [/i] / My best friend
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...