kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Şu anda ankarada şakır şakır yağmur var. Çok berrak bi serinlik. İnsanı iliklerine kadar ferahlatıyo. Arkaplanda gökgürültüsü ve şimdiye kadar görmediğim büyüklükte şimşek komboları var. Oh oh daha ne olsun. Ben ıslanmaya gidiyom wallahi. Aman sabahlar olmasın. Keşke her gün olsa.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kışın deniz die ölüonuz yazın yamur die ben anlamadım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 iyiki ankara'da değilmişim :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: kiddo, 11 Ağustos 2004 02:57 tarihinde demiş ki: Şu anda ankarada şakır şakır yağmur var. Çok berrak bi serinlik. İnsanı iliklerine kadar ferahlatıyo. Arkaplanda gökgürültüsü ve şimdiye kadar görmediğim büyüklükte şimşek komboları var. Oh oh daha ne olsun. Ben ıslanmaya gidiyom wallahi. Aman sabahlar olmasın. Keşke her gün olsa. bende istereem! burdada vardı durdu galba gözükmüyo bişi[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Evet cok hos bir yagmur yagıyo ve toprak kokusuda super ya bayılırım... ama fazla şimşek gormedim hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phage Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 kışın bunları hatırlatmak lazım.ıslanmaya gidiyomuş :([signature][hline]The Untouchable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Gittim vallahi. Ama büyük bir hiddet içerisinde eve döndürüldüm. :) Bu arada hiç tanımadığım adama gece karanlığında karizmatik bi selam verdim. Alt komşuya yine aynı karizmatik seviyede ıslanmaya gidiyorum yağmuru tadıcam dedim. Ehe ama o azardan sonra pek kalmadı tabi :) Bu arada sıradışı bişey yapcaksanız telefonunuzu almayın yanınıza :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Abi nası görmedin şimşek nerdeyse 2 sn geceyi gündüz yapıyodu dedim ya hayatımda görmediğim adar büyükler. Çok güzeldi kaçırmışsın :)[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sizin mahallenin de maşallahı war herkez ayataymış[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Herkes olmasada yarısı + mahallenin tüm kuşları ayakta. Yazık full mahalle gizli çatıdan oluştuğu için bütün yuvalar çatıda ve hepsi sağa sola uçuyo. Zavallılar. Ühühüh :([signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 3 saat önce falanda ist.de fardı sağnak[signature][hline]Denizler Kadar özgür olsam daha ne isterim Dalgalar kadar güçlü olsam Martıların denizi arzuladığı kadar arzulasan beni Hiç bırakmasan hep yanımda olsan gemiler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Evet Ankara gerçekten süfer =)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 valla burda da yagıyo (ist) oh oh yagsın ya yeter baydık sıcaktan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 tek izmir de yagmıyor :([signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Hmm ule burda bile yagiyo(Houston :) )[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lars Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 birkaç gün önce de yağmıştı ama onu kaçırmıştım, güzel oldu.[signature][hline]When a men lies, he murders some part of the world.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Off, yağmurdan nefret ediyorum. İnsanın tüm programını batırıyor..=/[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar