Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Arkadaşlar Ukgames'den nekadar zamanda geliyor acaba? Ben sabırsanızlanıyorumda biraz,almış olan arkadaşlardan öğrenebilirmiyim :)[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 en gec 14 gunde geliyor Insallah EU almissindir affetmem seni :P[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ukgames'ten US alamaz zaten istese de[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 6 günde geldi bana tabi bu 1.5 sene önceydi[signature][hline]Guinessa Darksta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 İnşallah banada çabuk gelir ya :([signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bişe dicem bana siparişinizi aldık fln gibi hiçbi mail gelmedi bu normal mi? Siparişin tamam olduğunu nerden bilecem?[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Valla gameloaded'da order tracking diye bir bolum vardi ordan mail adresin ve sifreni girip bakabiliyordun despatched yaziyor paket'i yolladiklari zaman incele fla[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Az önce accountuma baktım "outstanding orders" diye bi bölüm vardı. Orda benim daoc var,şöle bişiler yazıyo: ITEM AWAITING CHECKS This item is currently awaiting manual processing - the status should change when the database is next updated. (Daha dün ısmarladım) Noluyo şimdi yollanıyo mu yoksa sorun mu var??[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2004 08:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bide benim order ettiğim "DARK AGE OF CAMELOT: LIMITED EDITION METAL BOX SET". Bu limited edition olayını anlamadım hata mı yaptık yoksa??[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 pahali ve gereksiz olani almis olabilirsin :),40 pounddu sanirim o,26 poundluk bi versiyonuda mevcut olmasi gerek[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ya evet 40 pound :( Neden gereksiz bu bu? Yoksa expansionlar denemelik mi!?!?[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2004 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hayır içinden mühür, kolye vs gibi gereksiz zımbırtılar çıkıyor diye daha pahalı, oyun içeriği olarak ucuz olandan bir farkı yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Black oyle deme :) kolyeyi hic cikartmiyorum + olarak muhuru eritim saga sola damga vuruyorum ehehe bu arada o 40 pound oluyor sana 110 milyon :) haberin olsun fla sasirma[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar