Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ukgames?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ukgames'ten US alamaz zaten istese de[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Valla gameloaded'da order tracking diye bir bolum vardi ordan mail adresin ve sifreni girip bakabiliyordun despatched yaziyor paket'i yolladiklari zaman incele fla[signature][hline]Living for
Mesaj tarihi:
Az önce accountuma baktım "outstanding orders" diye bi bölüm vardı. Orda benim daoc var,şöle bişiler yazıyo: ITEM AWAITING CHECKS
This item is currently awaiting manual processing - the status should change when the database is next updated.

(Daha dün ısmarladım)

Noluyo şimdi yollanıyo mu yoksa sorun mu var??[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da---
Crosby,Stills,Nash & Young

[Bu mesaj Sensible tarafından 08 Ağustos 2004 08:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hayır içinden mühür, kolye vs gibi gereksiz zımbırtılar çıkıyor diye daha pahalı, oyun içeriği olarak ucuz olandan bir farkı yok[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Black oyle deme :) kolyeyi hic cikartmiyorum + olarak muhuru eritim saga sola damga vuruyorum ehehe bu arada o 40 pound oluyor sana 110 milyon :) haberin olsun fla sasirma[signature][hline]Living for
  • Yeni Oluştur...