nixniz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sende gaysin sg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 adamına göre muamele olmasın ırkçılığın tersi nedir diye sözlükte duruyor lan ne ırkçılığı kafalar güzel galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Tenekeadam said: IRÇCI diyince ORÇUN gibi oluyor ota bota ırkçı deyince de çok komik oluyor. ırççı deyip gülmekten ölme riskimi azaltıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 IRÇÇISIN SEN IRÇÇI KAL IRÇÇISIN SEN IRÇÇI KAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sand nigga plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hic kimseye patide kisisel bisi söylemem ama sg sen provokatörün önde gidenisin siyasi trollsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Wispy said: Dağdakilere haber verdim Flame'i ilk çarşı izninde gangliycekler. sjodlkfsd Askerlik bitti 1 ay önce allaha şükür. :D Sg faşik demeyi unutmuşun hacı. Eksik kalmasın oda. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 sg-1 IRÇCI provokatör ve FAŞİKSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 ya o doğuda neredeyse yalınayak bilmem kaç km. yol yapıp okula giden çocuklar, aşiret reislerinin köle gibi kullandığı merabalar, üniversite giriş sınavlarında en ufak şansı olmayan, dersane parası toparlayabilmek için, yazları turistik yerlerde 3 kuruş para karşılığı köle gibi çalıştırılan gencecik lise öğrencileri, v.s... meğer bunnar evlerinde mis gibi klimaları çatır çatır kullanan, altlarındaki arabaların vergilerini ödemeyen, her ay kendilerine milyonlar dağıtılan . çocuklarıymış. nasıl da kandırmışlar bizi yıllarca. bir elleri yağda bir elleri baldaymış lan bunların. demek ki o tv belgesel görüntüleri, okuduklarımız, duyduklarımız, hatta bizzat karşılaştığımızda, gidip gördüğümüzde anlattıkları, o sefil görünümleri...hepsi birer aldatmacaymış. yuh nasıl inandık bunca sene. amma enayiymişiz. ama oralarda yaşayan halkın da mektupları yayınlansa keşke gazete köşelerinde. belki içlerinden bir kaç kanı bozuk olmayan çıkar da doğruları, nasıl bir refah, huzur içinde yaşadıklarını anlatır bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Bu emrah moduna ayrıca hastayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Seele said: hic kimseye patide kisisel bisi söylemem ama sg sen provokatörün önde gidenisin siyasi trollsün. nick değiştirip gelenlerle işim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yok rahat ol nick degistirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 son 3 ayda ne provakatörlüğümü gördün yahu?! öncesinde yapmış olabilirim bak ona lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 hep özal başlattı bunları ki adam süt dağıta dağota çocuk başına 2 kilo adamlar tabi böyle olur bizde bırda namuslu vatandaş olalım diye yırtalım peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 AL Bİ IRÇÇI DAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 @lama, sorma kardeş, sütleri içip içip, grup döndürüyormuş adamlar bir de utanmadan... said: "ulan bunlar karısına kızına bakıldı die adam vuruolar, ama aşiret içi leş gibi grup dönüyor". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 la o sütleri az diye yere döküyorlarmış bide utanmadan batıya 10 lira çocuk yardımı doğuya ver allah ver la bende yaparım ki 9 tane çocuk böyle yardım etsinler :) sonra salarım sokağa tinercimi oluyor ne oluyorsa olsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Doğuyu haritadan silelim 1 nuke bakar yada en temizi doğuluları tespit edip hemen imha eden bir virüs yapıp doğaya salmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 idilik said: ya o doğuda neredeyse yalınayak bilmem kaç km. yol yapıp okula giden çocuklar, aşiret reislerinin köle gibi kullandığı merabalar, üniversite giriş sınavlarında en ufak şansı olmayan, dersane parası toparlayabilmek için, yazları turistik yerlerde 3 kuruş para karşılığı köle gibi çalıştırılan gencecik lise öğrencileri, v.s... meğer bunnar evlerinde mis gibi klimaları çatır çatır kullanan, altlarındaki arabaların vergilerini ödemeyen, her ay kendilerine milyonlar dağıtılan . çocuklarıymış. nasıl da kandırmışlar bizi yıllarca. bir elleri yağda bir elleri baldaymış lan bunların. demek ki o tv belgesel görüntüleri, okuduklarımız, duyduklarımız, hatta bizzat karşılaştığımızda, gidip gördüğümüzde anlattıkları, o sefil görünümleri...hepsi birer aldatmacaymış. yuh nasıl inandık bunca sene. amma enayiymişiz. ama oralarda yaşayan halkın da mektupları yayınlansa keşke gazete köşelerinde. belki içlerinden bir kaç kanı bozuk olmayan çıkar da doğruları, nasıl bir refah, huzur içinde yaşadıklarını anlatır bize. Sanki batıda köydeki çocuklar okullara özel uçakla gidiyor. Sanki batıdaki çocuklar okul harçlığı çıkarmak için 3 kuruşa çalışmıyor. Sanki batıdaki işçiyi patorunu sömürmüyor. Pardon ya bu ülkede bir tek doğudakiler sefalet çekerken biz burjuva batılılar kıçımıza buzlu badem sokuyoruz. Ben orda neler gördüğümüde neler yaşadığımıda biliyorum. TV den birşey öğrenmişliğimiz yok. Bizzat gördük yani. Ki bahsedilen il VAN bi gör gidip te öyle humanistlik tasla burda. Haybeden "ama onlar çok eziliyore :( " yapmak kolay tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Vana gittim gördüm ve 17 ay orda yaşayacağım. Gayette güzel şehir kısmı. Köyleri görmedim ama şehirmerkezi falan gece falan cıvılcıvıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 said: üniversite giriş sınavlarında en ufak şansı olmayan... onun için her üni sınavında yerine başkasını sokan sahtekarlar.. <-düzelttim yarın değil öbürsü gün çıkar yine doğudan.. bunların üçkağıtçılığından dolayı sınav yapılan yer bile değiştirilmişti yanılmıyorsam ilk sınav için.. orada olan olaylarda "aman abi, işte öle ve de böle" tarzı konuşmaların tek taraflı ağlamalar haline gelmesi, "acı içindeler olm!" geyiğinden öteye gitmemiş olması ayrı bir komedidir.. gözü körlüktür. "ama çok iyi görüyorum olm" demektir buna rağmen. olayın iki yüzünü de okumak lazım ha bi de istanbulda said: neredeyse yalınayak bilmem kaç km. yol yapıp okula giden çocuklar, bu da fixed.. lan istanbulda kışın yalın ayakla okula gelmeye çalışan çocuklar haberlerini falan ne çabuk unuttunuz. bu gibi sorunlar ülkenin sorunudur. tek halk üzerine indirgeyip "ama böllleeee ühühüühühü" tarzı acıklı yazılar yazmanız garip oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 aşiret olayına da değinelim.. bunu bi kaç kere daha yazmıştım her partide aşiretlerden gelen oy ile seçilmiş admlar var.. ve nasılsa her "açılım! özügrlük! kardeşlik! demokrasi! narası atan parti ve parti üyesi "hacı bu aşiret olayını yıkmak lazım, reform lazım buralarda. bak adamlar 'sen dağa çıkacaksın' dediklerinde kimse gıkını çıkartamıyor. töre falan bu saçmalıkların hepsinin kaynağı bu boktan aşiret kültürüdür" diyemiyor ya da feodal düzen tatlı geldiği için demiyor.. e şimdi soralım. orada tek suçlu devlet mi? bu olayların her birinin olmasında bu berbat feodal düzenin payı var mı yoksa? ha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 yav ben batı mükemmel demedim, doğu mükemmel değil dedim. yani yok vergiden muaf, yok çoluk çocuklarına şakır şakır para ödeniyor, yok elektrik suyu beleşe kulanıyorlar gibisinden argümanlara cevap olarak yazdım onları. şu da gerçek ki, batıda da elbette yoksulluk, gelişmemişliğin tavan yaptığı bölgeler olsa da, genelde batı ile doğunun refah, kalkınmışlık düzey farkı da (doğunun aleyhine) yadsınamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 e aynı şekilde vergi kaçırdıkları, deliler gibi kaçak elektrik kullandıkları, devlet bize yardım etsin diye yaptıkları sömürü ile epey zamandır milletin verdiği vergilerden tırtıkladıkları da diğer gerçekler ama.. tamam doğuda şartlar düzeltilmeli.. ok ben de bunun yanındayım ama romantik gözlerle "doğunun çilekeş insanları, gün yüzü görmemiş garibanları, onlar ki yılandan korkmazlar yalandan korktukları kadar" tarzı komedilere yahut "çok çile çekiyorlar olm!" velvelelerine gerek görmüyorum.. sorun çözülmeli, halk daha iyi şartlarda yaşamalı, iş olanları sağlanmalı.. ve.. evet bi ve var.. ve sen, ben burada elimizi taşın altına ne kadar sokuyorsak o kadar sokmalı elini taşın altına. ayrımcılık da olmamalı ama pozitif ayrımcılık da olmamalı. kaçak elektrik kullanıyorsa anasından emdiği süt burnundan getirilmeli, birisini tehdit ediyorsa anında kapısına dayanılmalı ve hesap sorulmalı, kaçakçılık yapıyorsa mahkemelerde sürünmeli, öss'ye giriyorsa kalkıp da kendisi girmeli sınava, karadenizde sel olduğunda "aman abi olur öle" deniliyorlsa doğuda da çiftçi zarar gördüğünde "aman abi olur öle" denilmeli ya da doğuda olan selde milletvekilleri "aman abi burada çiftçilerin borçları erteliyoruz biz! afet bögesi burası" diyorsa kütahya'da da ertelemeli, bartında da ertelemeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 @Dasaa Teşekkürler abi tam ne hissetmişsem onu anlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar