Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 hahahah duydunuzmu sarkiyi? zagadaki kemanci kiz soyluyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 o hıyarmı pff tofitaaa diye bağıran hanzo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 çok tatlı ve eğitimli bir kız, hastasıyım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ben kılım ipini koparan kaset çıkarıyo. En az ismayil yeka kadar yoz bir şarkı.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ztn pop mop hıkaye ya..[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ehehaha süpermiş klibi falan varmı kral tv den dinliim bi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Ya türkiyede ne kadar kolay tanınabiliyor, ne kadar kolay para kazanabiliyorsunuz yaa ABDden beter burası fırsat bakımından :-) öeah be![signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Bu saatten sonra anca o şekilde zengin olunur zaten önce biraz dikkat çekiceksin sonra albumdur odur budur.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 yakında bunun da video kasedi çıkar :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ahaha şarkı süpermiş yanlız[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki: Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau.. No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda. Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki: Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 said: KarafatmaMan, 07 Ağustos 2004 22:24 tarihinde demiş ki: ztn pop mop hıkaye ya.. türkiye'de pop zaten sample destekli arabesk başka birşey değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 norton +1[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 bi +1 de benden.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 +1 Ama beğenmiyorsanız izlemeyin. Burdan sanki ben seviyormuşum da "alala ben çok seviyorum, karışmayın beğenmiosanız izlemeyin be kardeşim hayret bişiy ya!" diyorum gibi anlaşılıyor ama kendi sağlığınız için söylüyorum aslında. Yani beğenmiyorsanız izlemeyin, "ülen bu ne be! Hiya çekilin lan atlıyorum ben!" diye camlara saldırmayın. :-P Ben nefret ediyorum mesela, ama umrumda mı? Hayır. Aslında düzgün biri olmasına rağmen saçmalamış işte. Saçmalayan en az 300 kişi var TV'de. Sallayın ya :) Ama elbet sallaya sallaya sonunda sinirden delirip TV başında aralıksız 142 küfür saydırırsınız. O zaman da açın bir topic, biz de sövelim :-P [signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki: ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa! [Bu mesaj Eraq tarafından 07 Ağustos 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 ben sevmem ırak olsun uzak olsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Pop yalan bişey mi? prince e ayıp madonnaya ayıp queen e ayıp mföye ayıp ayıp da ayıp[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 queen pop mu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 rock'a başladığım gruptur queen düzeltmeleri yapalım[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Buraları Yıkılıyo Benden Yıkılıyo Her gun Peşime bıyıqlı takılıyo.. Güzel . Keman olaya renk katmış. Ama modası cabuk gececek bir şarkıdır. Kız gayet iyi müzisyen olmasına ragmen basit bir şarkı ortaya koymuş ve bazı kitlelerden de tepki toplamış belli. Daha iyi bir parca seslendirebilirdi. Hit olarak en azından. Klibi de cok basit olmuş. "Orasını burasını gosterip klibi izlettiren" tarzda olmuş. Ama Cok da kotu degil. Oturup da dinlenmez o ayrı :P[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yani ortada bi klip var? *kral tv yi açar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ya bu hanzose yi hiç sevmiyorum cok yapmacık geliyor bana :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 queen pop değilse ben de ipneyim... dalga mı geçiyosunuz? Rock zaten rock değil mi dedik? ama pop sonuçta... beatles da pop elvis de pop[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 hll karpuz :) queen e pop dedinya hll olsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 popüler müzik kelime anlamından çıktığı için queen e pop deyince tabi yanlış anlaşılıyor tamam popüler ama şimdi pop müzik deyince akla dıptıs geliyo malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brokenrhythm Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bizim sanatcilarimiz yeni bisiyler uretmek yerine hayvan gibi taklit ediyo.birakalim yapabildikleri kadar cok album yapsinlar.yorulduklarinda anlatiriz derdimizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar