Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Baggio said: Harf karıştırmak falan değil de, "teknik terim olsun havalı olsun" diye bildiğimiz 0.1 mm'yi sana 100 mikron diye söylemişler, sen de nikron anlamışsın abi. Ötesi yok yani ehe. böle olduğuna baya eminsin sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 ben konuya döneyim. 2 kişilik cabrio arabalarda durum ne alemde? fiyat ne kadar düşüyor mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeynelata Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 bende aracımı kaplattım bakın firmayı arayın bir sürü olanak veıoo:) http://www.ikiadam.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 mat kaplama varmı burda ve ne kadara kaplanıyor bılıomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Örnekler ve konu hakkında bilgi için www.foliotech.net (Firma ankara firması ve arkadaşım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Shagrath said: [URL=http://img834.imageshack.us/i/35087146815481706810295.jpg/] buda fotoğrafı :) bu kaplama mıydı? ben buna boya diye bakıyodum, demek ki iyi yapıyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Shagrath uzgunum ama seninkinden cok daha iyi kaplanmis bir araba gordum. seninki bunun yaninda haltetmis gerci goruntu net degil ama. bumudur? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 shagrath ın arabası çok dandik kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 ben de de sikirokko var beryl gri, mat griye kaplatmayı dusunuyorum. hic var mı gri mat kaplı gordugunuz arac, nası olur sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 mat karbon kapla =P efsaneleşirsin halk arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Shagrath said: Araç Komple Kaplatmak İstiyorsanız birkaç yaptıkları arabaları gördüm çok hoş..Göztepede MAX CAR var.orayı tavsiye edebilirim..Toyota Auris'e 1300 Lira İStediler . bu goztepede tam olarak nerde Max CAR .Bı tavan folyo kaplatma dusuncem var beyaz corolla ya bı fıyat alam bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar