Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Bana öyle bir telefon lazım ki; Küçük olsun cepte çok yer kaplamasın dışardan kendini belli etmesin Kalite olsun Bir sürü özelliği olmasa da olur. Şarj süresi ve mesaj kapasitesi iyi olsun yeter. fiyat sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 benim 2. telefonum. neden 2.? çünkü inanılmaz bir telefon ve satmaya kıyamıyorum. Herhalde 4 yıldır falan bende ve resmen gönülden bağlandım bırakamıyorum. Bulabilirsen biryerden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 abi oha süper birşey bu küçücük baktım şimdi ama hiçbir yerde satılmıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kredi kartı boyutunda ve kılıf extra pil aynı zamanda. kılıfsız taşırsan 1 pil kılıfla taşırsan 2 pil, bitmiyor pili tabi bu durumda. satayım sana diyeceğim de kıyamam ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ahahaha bulucam bulucam kafaya koydum. Heralde 0 satan kalmamıştır illaki 2.el bulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar