dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bi süre once topic acmıstım, oglana-eski sevgilisinden- gelen maili kopyalamıstım size. boynuzu yemişsin demiştiniz. cocuk hala inkar ediyordu. well here are the results: ben hic bisey yapmadım hala. cocuk bana "üzgün gozukuyorsun" diyip yakın fln davranmaya calıstı bi ara. sonra bi ara yine tartıstık, sonra yemege gittik, sonra "konusmayı ertelerdigimmiz seyleri ne zman konusucak" dedim. sinavlar bitince dedik. sinavlarım cuma bitti. cumartesi gorustuk. (cuma aksam baska arkadaslarımla dısardaydık cok gec uyuduk) cumartesi, oglanın dizinde uyuya kaldım. beni uyurken öptü. (tam da uyumamışım demek ki-cakal*) sonra bugun dedik ki konusalim. sonra carsamba konusmak icin sozlestik. bakalım ne olucak ben yabancıyla bikac kez msnde konustum. yazın onu gorecegim 1 hafta. bi yandan da "yabancıyla takılsak, sevgili olsak, hep avrupayı gezsek, sarısın sarısın cocuklarımız olsa" gibi sacma hayaller de kuruyorum=) oglan cocugunu da seviyorum gbi oglan bana bugun "aseksüel olma ihtimalimi düsünüyorum ciddi ciddi" dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 phyrst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 threesome kokuyor bu gidiş. hadi hayırlara vesile olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ve yine bir dunno topiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 (td)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 çocuk yalan söylüyo . direk o şey psikolojisi ben şimdi böyle diyim o bana seksüelliğimi kazandırsın diye planlar kuruyo. Ben olsam yabancıyla takılırım gez gel çocuk fln düşünme onu avrupada bırak geri dön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 bu topic sayılmaz. ozet gectim. hem de garbage a dert yanma, yardım isteme, üzüntü, acı , aldatma, entrika o bu yok hatta kendini tiye almak bile dyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno kendini çok geliştirdi. bi hande yener bi dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yemekte ne yediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yabancı da seksi bi cocuk ya. karakteri çekici gelmiyo çok. kolay lokma gibi geldigi icin pek sallamıyorum acıkcası. ama tipi gayet iyi salında. bi de cok uzak ya. ogrenci adama zor oluyor ulkeler arası buluşmalar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yabancı şimdi ne gaza gelmiştir ha. "hacı türkiye'ye gidicem bir hafta hatun da var orada ehi ehi" diye geziyordur. sen hala sarı çocuk hayali kur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno said: ama tüpü gayet iyi salında. OH MY GOD. NOOOLUO LAAAN HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno muhteşemsin ya hep bekliorz dunno ne zmn topic açıcak diye valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 leşness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 beyler bu türk erkeklerinin tüp sorununu kim çözecek lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 yemekte: inanamazsınız ama TOPİK diye bisey yedik! boyle cok ozel bi mezeymiş. ilk defa yedim ben de. patates, tarçık marçın saçma bişeyler vardı. geri kalanı klasik. meze, balık, rakı=) gecen gün de pizzacıya gittik-p hot fln diil ama. boston pizzacısıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ipek ongun olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tüpü güzelse kaçmazzzzzzzzzzzzz :):)):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 ayşe arman mı acaba dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 tüplü iyidir, çok yakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 dunno said: yabancı da seksi bi cocuk ya. karakteri çekici gelmiyo çok. kolay lokma gibi geldigi icin pek sallamıyorum acıkcası. ama tüpü gayet iyi salında. bi de cok uzak ya. ogrenci adama zor oluyor ulkeler arası buluşmalar vs. sıralı sistemdir onun tüp. bizim yerlilerde olmuyor. gerçi patinajdaki arkadaşlar daha iyi bilir. pancar motoru gibidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 kaç sayfa sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Çocuğun adı alejandro mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 hayır. yabancı biriyle evlenirsem hector koyarim=) kız olursa da ophelia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar