Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RunUOnun Türk Oyuncular Tarafından Hor Görülmesi

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

said:
Erutan, 09 Ağustos 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
asura 2 kıytırık efek koydun diye bu sınırları zorlama oluyorsa eh artık ne diyim...

Ben sphere'in sınırlarını zorluyorum demedim kesinlikle,
ama zorlayanlar çok dedim..
ewt belki hazırladığım shard'a 1-2 senin deyiminle kıytırık efekt koydum ama onu da RunUO'da koyamıyor musunuz?

said:
tactics bonusu bile çalışmayan emülatorden ne beklersinki?

sanırım siz RunUO'nun default halini pek aşamadığınızdan,Sphere'i de default değerlendiriyorsunuz.

RunUO ile Sphere ile açılmış bir shard,Nebula'nın yanına bile yanaşamazken,

**RunUO istediğiniz kadar in olsun,
**Yeni oyuncuları istediğiniz kadar RunUO tercih ediyorlar diye değerlendirin,
**Sonuçta her zaman Sphere 55r rulaz.....Bu hızla gelişmeye devam ederse Rulaz olmaya devam edecek..Adam gibi araştırma yapmadan,sphere'in bu kadar sınırlı bir emu olmasına rağmen çok tutmasını hazmedemediği için ağır bi şekilde eleştiren ark.lara önerim,Sphere 55r 402'yi alın bi kurun veya en olmadı readme'lerini karıştırın...

Bir atasözümüz ne demiş, Köpekler istedi diye atlar ölmezmiş..

bu kadaaaaaaaaaaaar..

[EOF]

Edit: eof

[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:
...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa..
İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım..
Serap Ezgü:Aferin ...

[Bu mesaj Asura tarafından 10 Ağustos 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence bir şeyi açıklığa kolayım: Türkiyedeki Runuo serverlarının büyükçoğunluğu(Dark Venue ya girmedim bilmiyorum onun dışındakiler için konuşuyorum) default açıp en fazla birkaç şey değiştirip açıyor. Daha Runuoyu Türkiyede tam anlamıyla gücünü koyacak bir çalışma yapamadı bence...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Ağustos 2004 00:44 tarihinde demiş ki:
herkez istediği gibi okumakta özgür

bagio bana sför mü ne öle bişey okunuyor dedi ben tam bilmiyorum istediğim gibi ister şıpeyır ister şıpre ister şaypır ister sför diye okuyorum
doğru okumak zorundasın alay konusu olursun sför diyede okunmaz sphere o güldüğün doğru okunuşu açıp bir sözlüğe bak istersen[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Sphere okunuşu=sfer(e'nin üzerinde inceltme var..)~~> Kaynak: Macmillan Contemporary Dictionary with 120000 definitions

[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması;
[b]Serap Ezgü:

[Bu mesaj Asura tarafından 10 Ağustos 2004 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Ağustos 2004 02:13 tarihinde demiş ki:
her türlü okunur karşındaki eleman anlıyorsa

hayatımda duyduğum en salak şey
o zaman hiç edebiyat dilbilgisi olmasın nasılsa anlaşıyoruz[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asura, 10 Ağustos 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
Sphere okunuşu=sfer(e'nin üzerinde inceltme var..)~~> Kaynak: Macmillan Contemporary Dictionary with 120000 definitions

redhouse sözlüğe bakabilirsin sfir yazıyor veya seslisözlük.com a bakabilirsin
infilizce hocamada sormuştum
sfeyr diye okunuyor[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Oxford'da da Sfie(r) diye yazıyor..Sonuçta Bunlar yakın şeyler..Bunların polemiğine de girersek iyice seviyesizleşçek topic..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
[b]Serap Ezgü:
Sosyal ağlarda paylaş

seviyesizlik bu değildir,her tartışma seviyesizlik olmaz
kimse kimseye hakaret etmiyor sonuçta ama insanlara doğruyu öğretmek.
o kadar komik okuyanlar varki
sfheyır tamam sfiyir tamam sfeyr tamam şıfeyr da kabul edilir
sıfır şeypır felan yanlış değil artık direk komik
sıfır nedir ya ahaha :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 10 Ağustos 2004 16:41 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 10 Ağustos 2004 02:13 tarihinde demiş ki:
her türlü okunur karşındaki eleman anlıyorsa

hayatımda duyduğum en salak şey
o zaman hiç edebiyat dilbilgisi olmasın nasılsa anlaşıyoruz

proxa bilmiyorsun
hayatımda okadar cok adamla tanıştımki nette yabancı adamlar
nite diyor bunu night diye algılıyorum ve anlıyorum anlıyormuyum? demekki adamın diyişinde sorun yok

mesela priston tale oynarken adamlar tink yazıyor bende bunu think diye anlıyorum karşındaki anladığı sürece bir problem yok

Sen anlamak istemezsen orasını bilmem biraz yabancılarla haşır neşir olmanı öneririm[signature][hline]-hebele hebe hebe?
hebee bebehebehebe..
hebe be be?
-bee beee behebehebee.
hee hassie
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hala 55i serisinden bahsediyorsunuz anlamıyorum hiç birinizmi incelemedi şu 1.0 ıda 55i üzerinde bu kadar yorum yapıyorsunuz. 55i ilke runuo kıyaslamasımı yapılır. 1.0 deseniz neysede 55i pes walla.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir.
ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

erutan onların yaptığı doğrumu sence ?
"gavur" yapınca doğrumu oluyor
sphere ı yanlış okumayla ne ilgisi var bunun?
bak tarih bu yüzden önemli dilini korumayan osmanlıya neler olduğunu gördük
aslanım sen kelimeleri kafana göre değiştiremezsin.Değiştirenler 1337 oluyor biliyorsun dimi ? imla hatası farklıdır night a nite demek farklıdır.[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 10 Ağustos 2004 18:24 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar hala 55i serisinden bahsediyorsunuz anlamıyorum hiç birinizmi incelemedi şu 1.0 ıda 55i üzerinde bu kadar yorum yapıyorsunuz. 55i ilke runuo kıyaslamasımı yapılır. 1.0 deseniz neysede 55i pes walla.

o kadar kalın yazdırıp,55r diyorum.sen hala anlamıyosan ben ne diyeyim..
Hatta 55r 402'de yazdım.. oooffff oooofff[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b]
[b]Serap Ezgü:
Sosyal ağlarda paylaş

RunUO gayet esnek bir emülatör.. Bu da armut piş ağzıma düşçülerin başına üşüşmeyeceği bir emülatör olsa da, armut çok pişmiş, bunu az pişiremezmiyiz ? türevinden sorulara da ilaç olacak bir emülatör RunUO.

Ha gel gelelim, RunUO kadar esnek olmayan fakat çok esnek olan emülatörler yok mu ? Var elbette. POL :) İki emülatörü analitik bir düzleme koyarsak belirli kriterlere göre, muhtemelen aynı çıkarlar.. Ya da biri birinden az farkla iyi çıkar.. Neden ? Çünkü POL ile Low Level bazı işlemlerle uğraşmıyorsunuz. Ha C# zaten Low Level bir dil değil, katılıyorum buna, fakat bir dil size esnekliği kazandırıp, gücü de elinize veriyorsa, o dil bazı işlemler için en ideal dildir.. Burada POL biraz PHP ye benzetilebilir..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlız Runuonun aktifliği ve Polün pasifliğini görmek lazım (komik oldu buda gay betimlemesi gibi :P ) Sonuçta Runuo 2002 Pol 1999(sanırım)
Birde Polün escripti yerine devrin en güzel dili C# kriteride var..
[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 10 Ağustos 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yoo. En son 17 Mayıs 2004 tarihli bir POL Core 'u çekip de denemeler yapmıştım ben Local bilgisayarımda..

Hiç inaktif değil POL :) Hatta sanıldığından daha da aktif.

Zaten eScript ile C# arasındaki farkı anlatmam da o yüzdendi.. Biri C, biri PHP gibi.. Birinde Rapid Development yapıyorsun, birinde ise detaylı.. Eh bu iş online olan bir işlem, bu demektir ki yazdığın her satır için 2 defa düşüneceksin ve bir yerden sonra bırak 2. defa düşünmeyi, direk omurilikten parmakların kendin yazıyor zaten... Bu da yanında anlamsız buglar ve açıklar getiriyor.

POL 'ün tek sorunu, Open Source olmaması.. Bir olsa development hızı inanılmaz artar.
[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?

[Bu mesaj sharky tarafından 10 Ağustos 2004 20:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ZuluHotel adlı 200-300 kişi ile oynuyormuş devamlı. Ben hiç o tür bir stress test yapamadım. Çünkü hiç o kadar oyuncum olmadı. Ama denemek lazım. En azından virtual userlar sokmak lazım bir programla.. RunUO nun ilk testleri öyleydi.

Denemek lazım. Bir de denenecek yapıda bir sunucu kurmak lazım. Power Play namında..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 10 Ağustos 2004 21:12 tarihinde demiş ki:
eğer arapça konuşuyorsan ve adam seni anlıyorsa arapca bilmemesine rağmen sorun yoktur

ister şıpeyır ister şıpre diye okurum karşımdaki anlıyorsa no prob benim için
çocuk olmana veriyorum bu kadar düz mantık gitmeni[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...