Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 UO = OSİ OSİ = MMORPG MMORPG = OYUN :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bivrip, hiç final fantasy'den haberin yok sanırım.. Adamların yaptıkları şey.. Sphere'i ve Ultima Online'ı kullanarak oyuncuları ff7 dünyasını yaşatmak bunun içinde hazırladıkları sistemlerle oyun OSI'den çok uzaklaşıyor.. Büyük bir olasılıkla skill mantığını da kaldırırlar.. Benim burda ne demek istediğimi anlamak istiyosan,RPG hastası PSX'i olan bir ark'ını bul ve ff7'yi anlattır.. RunUO ile yapabileceklerin sınırsız olabilir,ama henüz o derecede şeyler yapabilen insan görmedim.. Sphere'e bu kadar çamur atan ark.ların 10da birinin bile 55r402'yi denediğini sanmıyorum.. 55i olarak sphere çok sınırlı bir emu olabilir ama 55r ile birlikte gelen yeniliklerle Sphere çok kolay programlama ve genişletilmiş yapabilineceklerle çok aşmış bir durumda.. Tamam kabul edileyorum,sphere ile yapılınabilecek şeyler çok sınırlı ama şu an sphere'in sınırlarını zorlmak çok kolay ve sphere'de sphere'in sınırlarını zorlayabilecek seviyeye gelmek kolay..Maçtan sonra senin için birde ss koyacağım..Sadece scriptle hazırlanmış(büyük bi olasılıkla modifikasyon diyeceğin için özellikle belirttim..).Lütfen iyi incele.. Pp: Sizin görüpte kesin RunUO'dur dediğiniz shortcutlarda client versiyounu ile ilgili..55r ile gelen client versiyon 4.0.0+ desteği ile RunUO'nun o çok beğendiğiniz shortcutları da Sphere'e gelmiş oluyor..[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Şıpeyır Sux Eskidi artık her önüne gelen 2 tıklıyo aha server açtım scp te buldummu tamamdır kesin açarım server'ı düşüncesiyle hareket ettikleri icin Sux To Sux [signature][hline] [Bu mesaj Erutan tarafından 08 Ağustos 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 erutan ona bakarsan runuo server açması daha kolay bak türkiyedki çoğu runuo serverına ne değişiklikleri var birbirilerinden çoğu default nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 şıpeyır ? hahahah[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Kerhuzad, 08 Ağustos 2004 22:27 tarihinde demiş ki: erutan ona bakarsan runuo server açması daha kolay bak türkiyedki çoğu runuo serverına ne değişiklikleri var birbirilerinden çoğu default nerdeyse. açması kolay sponsor bulması ve türkiyeye yayımlaması zor script yazmak okadar kolay olmasa gerek ama dark venue ye bakabilirsin adamlar açtılar ve shu anda underground bir şey çalışıyorlar LEVEL sistemli yeni bir dark venue dünyası kurmaya çalışıyorlar forumlarına biraz bakıp göz gezdirirsen gercekten görürürsün ırk sistemi fln bile var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 çok dik kafalısınız,çooooooookk.. uo=osi die bişey yoktur.bunu sadece bi kaç küçük değişiklikle RunUO shardı açan,o aşamadan sonra serverına bir iki script c/p etmekten başka bişey katamayacak olan kişilerin uydurduğu bir yalandır..bunun aksinin kanıtı olarak şu ana kadar açılmış birçok full custom UO free shard vardır..Bu shardların free olmaları bişey değiştirmez..Sonuçta Osi'de bir shard'dır,onlarda..Unoffical olmaları da bişey değiştirmez sonuçta bu free unoffical shardların çok büyük bir oyuncu kitlesi vardır.. benim yazdıklarımı iyi okuyun, RunUO le yapabilecekleriniz sınırsız ama bu avantajı kullanamıyorsunuz!!(Kullanabilen 1-2 shard var onlar sözümün dışında,daha da ilerisi yok) Ama Sphere'de yapabilecekleriniz sınırsız olmamasına rağmen millet kısa sürelerde sphere'in sınırlarını zorlayacak süzeye geliyor..55r ile de her yeni versiyonda yapılabileceklerin sayısı artıyor,Sphere 55r inanılmaz bir hızla gelişiyor..Bildiğim kadarıyla 4.0.2'de AoS desteği de var.. said: Sphere.ini /////////////////////////////////////////////////////////////// //////// Server Mechanics /////////////////////////////////////////////////////////////// // Experimental flags // Flags for options that affect server behaviour and which might affect compatibility // See the revisions.txt file for more details on this // EF_DiagonalWalkCheck = 00000001 // EF_UNICODE = 00000002 // No on Linux // EF_CanSeeLOS = 00000004 // EF_Scripts_Ret_Strings = 00000008 // EF_New_Triggers = 00000010 // EF_New_Maps = 00000020 // EF_Scripts_Parse_Verbs = 00000040 // EF_Intrinsic_Locals = 00000080 // EF_Allow_Override = 00000100 // EF_Item_Strict_Comparison = 00000200 // EF_No_Pause_Packet = 00000400 // EF_WalkCheck = 00001000 // EF_AgeOfShadows = 00002000 // EF_DiagonalLOSCheck = 00004000 Experimental=6414 // Option flags // Flags for options that affect server behaviour but not compatibility // See the revisions.txt file for more details on this // OF_Magic_IgnoreAR = 00000001 // OF_Magic_CanHarmSelf = 00000002 // OF_Magic_StackStats = 00000004 // OF_Skill_DiffFirst = 00000008 // OF_Archery_CanMove = 00000010 // OF_Magic_PreCast = 00000020 // OF_Items_AutoName = 00000040 // OF_FileCommands = 00000080 // OF_NoItemNaming = 00000100 // OF_NoHouseMuteSpeech = 00000200 // OF_SkipUndefMsgs = 00000400 OptionFlags=020 // Features // Flags for options that affect the clients upon connection // 0001 - (T2A) enables chatbutton // 0002 - (LBR) enables LBR sound (plays MP3s instead of MIDI) // 0004 - (T2A) enables T2A update // 0008 - (LBR) enables LBR update (shows monsters) Features=15 // Features login // Flags for options that affect AoS clients upon connection (Only with EF_AgeOfShadows) // Send/Request Logout = 002 // One char only (Siege) = 004 // Npc Menu Popup = 008 // Unknown = 010 // Tooltip/Fight Books = 020 FeaturesLogin=024 Edit:Bikaç imla hatası.. [signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... [Bu mesaj Asura tarafından 08 Ağustos 2004 23:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Sphere'in sınırları nası zorlanıyor mu? http://kayipdunyauo.tripod.com/ss1.JPG http://kayipdunyauo.tripod.com/ss2.JPG http://kayipdunyauo.tripod.com/ss3.JPG http://kayipdunyauo.tripod.com/ss4.JPG ss'ler diyor ben değil.. Edit:Tripod remote pic'lerde sorun çıkarıyor.. [signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... [Bu mesaj Asura tarafından 08 Ağustos 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robert Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Asura bunların programlamayla ne alaksı var, sadece grafik neyin sınırını zorlamışlar ki anlamadım...[signature][hline]It's better to lose my life than to lose my trust. [Bu mesaj robert tarafından 09 Ağustos 2004 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 free shard açmanın pazarda korsan cd satmaktan bir farklı yok[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bence spherenin tutulması sebebi turkiyedeki oyuncularının öğrendikleri tek uo oyun tarzı olması. Yeni katılan oyuncular genelde runuoyu tercih ediyor ama eski oyuncular alışkın oldukları sistemi istiyorlar.Hatta 55i'yi kabullenıyor oyuncular. bg|de Injection yüzünde 99xx'e geçildiği zaman bile pek çok sharda oyuncular isyan etmişti ve shardlar sunucun güveniğinden es geçip kesinlikle güvensiz olan istemcilerini güvenli hale getirmeye çalıştı. Buda bence olayın ne kadar fanatikleştiğinin en büyük örneğidir. Gerçi ben kesinlikle uo'nun T2A dönemini seviyorum çok action oyunundan çok RPG havası çok daha fazla. Bence ikinci olayda Sphere'nin kurulumun kolay olması ve geliştirilmesinin çok kolay olması. (Gerçi runuonun düz distro scriptleri ile açmak daha kolay) Ben şahsen RunUO'ya yeni POL olarak bakıyorum. POL gibi alt düzey bir programlama arabirimi var buda programlamayı karmaşık hale getirirken, genişletilebilirliği artırıyor.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 run uo nun tutulmamasının sebebi item özellikleri ve oynayan kesimin %90 ı 10 yaşın altında olması adam gate i yazıldığı gibi okuyor ne anlasın bu herif speed incraseden sen gidip sphere ı safir diye okuyan kitlenin iine bi ton ingilizce kelime koyarsan sevmez tabi adam[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 asura 2 kıytırık efek koydun diye bu sınırları zorlama oluyorsa eh artık ne diyim... runuo in şıpeyır out skilleri yarım yamalak çalışan ilk açıldığında tactics bonusu bile çalışmayan emülatorden ne beklersinki?[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 şıpeyr ne oluyor?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bütün yazılanları okumadım ama yinede ufak bir yorumda bulunmak istiyorum. öncelikle sphere server 55i versiyounundan bahsetmek gerçekten saçma olur çünki 1.0 çıktığından bu yana yapılanlar gerçekten runuo ya yaklaşmış ve scripting geliştirilmiş bir çok yeni syntax eklenmiş ve dahası 1.0 da mevcut ama günümüzde sphere'in sadece 55i den oluştuğunu düşünen arkadaşlar runuo ile kıyaslama yapamıyorlar neden çünki 55i ortada yapabileceklerin ortada ama 1.0 ı deneyince anlayacaksınız biz 1.0'a geçtiğimizden bu yana çok fazla rahatladık ve istediğimiz bir çok şeyi rahatlıkla yapabiliyoruz. Runuo ya gelince gerçekten çok iyi bir emulator ama şu varki değişiklik yapmak gerçekten zor sphere ile kıyaslandığında. Tabiki runuo yu yiyip bitiren biri herşeyi daha iyi daha güzel yapabilir tabiki spheredede bunlar yapılır ama biraz daha kasman gerekmektedir kanımca.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Değişiklik yapmak runuoda daha kolay. C# bilmiyorsan tabi zor ama birşeyi bilmeden yapmak zaten zordur ;)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Proxa, 09 Ağustos 2004 18:12 tarihinde demiş ki: şıpeyr ne oluyor? sphere oluyor :D[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 şıpeyır diyemi okunuyor sphere ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 herkez istediği gibi okumakta özgür bagio bana sför mü ne öle bişey okunuyor dedi ben tam bilmiyorum istediğim gibi ister şıpeyır ister şıpre ister şaypır ister sför diye okuyorum[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sıfer diye okunuyor. Safir yada şıfeyr pek fark etmez bence sonuçta üç kelimede aynı şeyle bağlaştırılmış.[signature][hline]Kyrnn Online - Owner, Lead Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sıfer hatta sıfır diyede okuyanlar var burda (bizim ark öle okuodu)[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sifheyır sörver 1.0 derim başkada bişey demem :P[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. [Bu mesaj Larethian tarafından 10 Ağustos 2004 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 sıfheyır gece gece kopardın abi nettin :)[signature][hline]Kekliği Hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Bizim bi ark şiphere die okuyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 her türlü okunur karşındaki eleman anlıyorsa[signature][hline]Bana boş adam,topiği kirleten adam diyen 3. tekil şahızlar eğer bu dediklerimi yapıyorsa bilinki onlar benden daha boşdur!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar