Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SD MMC card yardim plz

barbudos

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben zvue diye bi alet aldım da sd veya mmc ile calisiyo...kartlar hakkında bilgim yok hiç...nedir farklari markalar özellikler hangi marka iyidir?zvue lexar tavsiye etmiş mesela iyimidir...?ben 256mb lık bi kart alcam bu arada...yardım icin tesekkurler...[signature][hline]No Woman No CRY
Sosyal ağlarda paylaş

bu kartlar hakkında detaylı bilgi istiyorsan, fiyat bilgileri de dahil olmak üzere en basitinden www.hepsiburada.com'da aratıp inceleyebilirsin

ben SD kullanıyorum, gayet güzel bir sistem, mmc hakkında bilgim yok ama şimdiye kadar SD, CF, MD, MS, SM kullandım birbirlerinden çok büyük farkları olduğunu düşünmüyorum

üretici firmalar kendi standartlarını koyup insanları ona bağlayabilmek için kendi kartlarını üretiyorlar (mesela sony microdrive kullanır genelde), o yüzden seçim yaparken kapasite/fiyat oranını gözetip bir ürün seçmen işini fazlasıyla görecektir diye düşünüyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...