Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 1. Seninle bile sensizim Belki de biraz densizim Sevgilim aslında ben dinsizim Şaka lan şaka elhamdülillah müslümanız 2. Senden bana son kalan Eyi eyi eyiii yaah Ne güzel şarkıydı dimi lan bebeğim İlk harflerine baksana 3. Sordum sarı çiiçeee Ennen baban var mıııdıır? Ne dese beğenirsin bebeğim İlk harflere baksana 4. Mavi giyme bebeğim,seni yolcu sanırlar Beyaz giyme bebeğim,seni benden alırlar Hem de için gözükür o zaman sçarım aazına Beni katil etme bebeğim... Aklıma gelen en güzelleri bunnar.Paylaşmak istedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 1 ve 4 çok güzel :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 uhuheuhe lol=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 1.si süper:-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar