Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Phyx

Öne çıkan mesajlar

Rıdvan Dilmen gelsin. Hem disiplinli bu futbocular büyük takımların değerini bilsin diyor hemde futbolcularla kanka olabiliyor.

Şimdi diyecekler onunda Avrupa tecrübesi yok. Olan yabancı hocalar ne yaptı. Şu takımın başında yerli TD gördük ya kısa sürmesin bu kadar yada yerine yine yerli gelsin. Fatih Terim bile olabilir :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dur felaket senaryoları yazıyoruz ilk maç Trabzon'la ligin en iyi takımı ve yenilirsek fark dahada açılacak. 3. lig takımına kaybettik bakalım süper lig liderini yenebilcek miyiz? zaten yenersek FB katılmasın Türkiye Kupası'na artık. O konuda lanetlenmişiz demektir, bir yandan 3. lig takımına yenil öbür yandan lideri yen :D Ya yenilsek ne olacak? Aiziz Yıldırım istifa mektubuna bakıyordum Aykut'cum şimdi karar verdim dermi acaba :D
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Rıdvan Dilmen gelsin. Hem disiplinli bu futbocular büyük takımların değerini bilsin diyor hemde futbolcularla kanka olabiliyor.

Şimdi diyecekler onunda Avrupa tecrübesi yok. Olan yabancı hocalar ne yaptı. Şu takımın başında yerli TD gördük ya kısa sürmesin bu kadar yada yerine yine yerli gelsin. Fatih Terim bile olabilir :D

Abi şakamı yapıyosun ya, Rıdvan geldiğinde fb'nin en kötü sezonlarından biri olmuştu. Bu iş yorumlamakla olmuyo tv başında. Bakma böyle atıp tuttuğuna Rıdvan'ın, o hamleyi yapsa kazanırdı dediğine. TV işi biraz da şovmenliğe bakıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

5 maçta namağlup olmasına rağmen uefadan elendiği için kovulduğu yazıyor wikide.sonra altay ile anlaşmış yükselme maçlarını kaybetmiş ondan sonrada başarısız adanaspor ve karşıyaka maceraları var.fenerbahçeden öncede son sırada aldığı vansporu şampiyon yapıp süper lige çıkarmış.

ben o dönemi bilmiyorum ama belki fenerbahçede devam etseydi şimdi efsane td lerden biri olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut Kocaman görevi bırakırsa fenevbahçe daha da kötü durumlara düşer. Kötü sonuçlara aldırmadan istikrar ve düzen sağlanmalı takımda revizyon yapıyor Aykut destek çıkılmadan yollanırsa yeniden Alex de Souza ile sambacı saz arkadaşları görev başında kalır ve başarılarda yarınlarda olur. Şimdi bir çok kişi çıkıcak alex şunu yatı bunu yaptı hede hödö dicek evet alex yaptı güzelde futbolcu ama brezilyalı kankaları olmasını istemesi gibi kötü bir özelliği var kankileride kötü adamlar alex tek başına olmuyor işte. Aykut revizyon yaptı 1 sene daha sabır gösterilirse tutucak gibi. Sonra alex bıraksın futbolu geçsin takımın başına hagi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut çok dürüst ama dürüst adamları basın bitiriyor. Rejkard gibi oyuncularda hiç suç yoktur hep TD. Mesela geçtim odama maçtan sonra konuşacak halde değildim demiş. Basın böyle durumları dürüstlük olarak değil genelde güçsüzlük göstergesi olarak görüyor. Ayrıca basın bir kenara oyuncular etkilenir.
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

Aykut Kocaman görevi bırakırsa fenevbahçe daha da kötü durumlara düşer. Kötü sonuçlara aldırmadan istikrar ve düzen sağlanmalı takımda revizyon yapıyor Aykut destek çıkılmadan yollanırsa yeniden Alex de Souza ile sambacı saz arkadaşları görev başında kalır ve başarılarda yarınlarda olur. Şimdi bir çok kişi çıkıcak alex şunu yatı bunu yaptı hede hödö dicek evet alex yaptı güzelde futbolcu ama brezilyalı kankaları olmasını istemesi gibi kötü bir özelliği var kankileride kötü adamlar alex tek başına olmuyor işte. Aykut revizyon yaptı 1 sene daha sabır gösterilirse tutucak gibi. Sonra alex bıraksın futbolu geçsin takımın başına hagi gibi.

şole mal bi espri yapan insanın yazdıklarını okuyasım gelmio bunu gordukten sora.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

khalad said:

şole mal bi espri yapan insanın yazdıklarını okuyasım gelmio bunu gordukten sora.

okumana gerek yok takımınla alakalı tarafsız bir görüş bildirdim ki kaliteli olduğunu belli etmişsin. 8taş esprilerini çok gördük ağzımızı açıp tepki göstermedik çok mu hassaslaştınız yani ? E tabi sizde haklısınız.

sleepingdeath said:

o adama ben buradan mal demek istiyorum gelipde FB topicine onu yazan bir adama mal dediğim için banlanacaksam banlanayım sorun değil.

rahat ol mayk.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...