DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 alex türkiyede harikalar yaratmıştır ama, 10 seneyi aşkın bir süre real madrid'te forma giymiş bir adamla istatistiki açıdan karşılaştırılması çok saçma, benim de değinmek istediğim nokta oydu. yani adam real madridte 50 kez forma giymiş, diğeri fenerde 80 kez forma giymiş daha iyidir diyemezsin saçma olur.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Önce bu adama soracaksınız arkadaşım
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty said: AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 @ Doruk Açıkçası ben şuyum ben buyumdan ziyade benin zekama Bir hakaretin ötesinde maddi durumuma "Varoş" yakıştırması yapan biri olarak cevap olarak ancak bu yakışırdı sana tebrik ederim arkadaşım
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Donbass Arena'da payınız varsa ya ENKA'nın ortağısın arkadaşım (LOL) ya da taşeronluğunu abartıyorsun. ENKA'da ortaksan topluca bizi bir zahmet dürümcüye götür
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 130 m euro nun yüzde 34 ü kaç yapıyo hesaplayın hemen!!!!
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Taşeron olduğumuzu belirtmiştim ve Yüzdelerle bize ayrılan kısımlarıda belirttim .. 2007 / Proje 2 Proje Shaktar Donetsk Stadyum Proje firması Enka Yeri Ukrayna Enka tarafından projesi yapılan Shaktar Donetsk Stadyum'un çatı kaplamaları standing seam sistem ile Okyanus Grup tarafından yapılacaktır. Ben zaten yıllık ortalama ciroda belirttim oraya benim sahip olduğum firmanın ENKA büyüklüğünde olduğuna dair bişey yazmıo farkettiysen orda
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 haha bizim okulda bi hoca var şey demişti geçen, mercedese binenleri anlamıyorum. resmen köylüler vs saydırdı. komşum mesela herifin trilyonluk evi var yine de mercedese biniyo dedi. kendi paranı söyle arkadaşım. hesap yaptırma bize.
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 barnacle said: 130 m euro nun yüzde 34 ü kaç yapıyo hesaplayın hemen!!!!Ciro olarak belirttim oraya KAR olarak yazmadım ki %10 luk bir kar payı olsa 13/3 ten ortala olarak 4,3 milyon Euro ya tekabul senelik
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty said: @ Doruk Açıkçası ben şuyum ben buyumdan ziyade benin zekama Bir hakaretin ötesinde maddi durumuma "Varoş" yakıştırması yapan biri olarak cevap olarak ancak bu yakışırdı sana tebrik ederim arkadaşımben karşımdaki adama hitaben değil o mesajların içeriğine cevaben gayet haklı bir mesaj attım. sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsun ama karşındaki adamı tanımadan "beynin küçük" "zekan düşük" tarzı hakaretler yağdırırsan kusra bakma ama kapasite aşımına uğradığın ortaya çıkar. madem sana haksız yere yakıştırmalar yapmışım tanımadan, sen neden aynı şeyi yapıyorsun? illa hayatımın çetelesini mi dökeyim buraya, internette tanımadığım biri zekamı sorguluyor diye? hey allam..
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 DoruK said: Trasty said: @ Doruk Açıkçası ben şuyum ben buyumdan ziyade benin zekama Bir hakaretin ötesinde maddi durumuma "Varoş" yakıştırması yapan biri olarak cevap olarak ancak bu yakışırdı sana tebrik ederim arkadaşımben karşımdaki adama hitaben değil o mesajların içeriğine cevaben gayet haklı bir mesaj attım. sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsun ama karşındaki adamı tanımadan "beynin küçük" "zekan düşük" tarzı hakaretler yağdırırsan kusra bakma ama kapasite aşımına uğradığın ortaya çıkar. madem sana haksız yere yakıştırmalar yapmışım tanımadan, sen neden aynı şeyi yapıyorsun? illa hayatımın çetelesini mi dökeyim buraya, internette tanımadığım biri zekamı sorguluyor diye? hey allam.. Zekan şurda yazdıklarınla gayet ortada zaten bir kanıta ihtiyacın yok .
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Yalnız bu kadar referansınız sağlamsa dediğin projeler hayal ürünü değilse, cironuz baya baya azmış ya da Müşavir kurbanı olmuşsunuz.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 yine cevap yok yine hakaret, duvarla konuşmak da anlamsız bir süre sonra.
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Arkadaşım Biz Taşeron'uz Senede alacağın büyük proje sayısı toplasan 3 yada 4 oluyor Bunlardan cebine ciro olarak giren 30m euro civarı bi mebla zaten hadi ufak işleride işin içine katarsan . Mesela Saruhanlı , Çarmıklı ortaklığında Savoy diye bi proje var ulus'ta Güneş kırıcı ve Dış cephe işi bizde Alınan fiyat 4.7 milyon Euro 2006 yada 2007 ydi hatırlamıorum 230-240m euro gibi bi ciro gördük fakat şu an haliyle ekonomik krizde yaşadık geçen sene .. Olmipiyat Stadı çevresi Metro istasyonları projesi vardı mesela ciro olarak geçen sene 600.000 euro fiyat almıştık elimize geçen Para 450.000 euro oldu giderimiz bunun üstündeydi tüm hesaplar yapıldığında ki sene boyunca ortalama 7-8 şantiye açık durumda kalıyor bunun giderleri şuyu buyu konteyner taşıması bile oldukça masraflı gelio göze. Malzeme giderleri ve ortala işçi şantiye giderlerini başta hesaplarken cironun içine katıosun diğer bi ton extra masraf çıkıo ki ciro dan kesmek zorunda kalıosun Extra bir örnek vermek gerekirse mesela Fenerbahce Ulker Arena inşaatı devam ediyor bitirilmesi gereken süre 6 ay önceydi ama yaklaşık 8 ay Hakediş Parası ödemediler ve inşaatı kesmek zorunda kalıosun paranı alamıosun detay çok fazla yani
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty said: Arkadaşım Biz Taşeron'uz Senede alacağın büyük proje sayısı toplasan 3 yada 4 oluyor Bunlardan cebine ciro olarak giren 30m euro civarı bi mebla zaten hadi ufak işleride işin içine katarsan . Mesela Saruhanlı , Çarmıklı ortaklığında Savoy diye bi proje var ulus'ta Güneş kırıcı ve Dış cephe işi bizde Alınan fiyat 4.7 milyon Euro 2006 yada 2007 ydi hatırlamıorum 230-240m euro gibi bi ciro gördük fakat şu an haliyle ekonomik krizde yaşadık geçen sene .. Olmipiyat Stadı çevresi Metro istasyonları projesi vardı mesela ciro olarak geçen sene 600.000 euro fiyat almıştık elimize geçen Para 450.000 euro oldu giderimiz bunun üstündeydi tüm hesaplar yapıldığında ki sene boyunca ortalama 7-8 şantiye açık durumda kalıyor bunun giderleri şuyu buyu konteyner taşıması bile oldukça masraflı gelio göze. Malzeme giderleri ve ortala işçi şantiye giderlerini başta hesaplarken cironun içine katıosun diğer bi ton extra masraf çıkıo ki ciro dan kesmek zorunda kalıosun Extra bir örnek vermek gerekirse mesela Fenerbahce Ulker Arena inşaatı devam ediyor bitirilmesi gereken süre 6 ay önceydi ama yaklaşık 8 ay Hakediş Parası ödemediler ve inşaatı kesmek zorunda kalıosun paranı alamıosun detay çok fazla yani Ceza ye, geçici kabul yap, Hakediş'ini yine giydirirsin olmadı Müşavir'i bağla, Müşavir yoksa ve yine Hakediş yapamıyorsan da bu işi yapma, ben açıkçası inanmıyorum bu işlerde yer aldığına bir şirket ortağı olarak acemi geldi konuşmaların. Neyse umarım daha fazla cironuz olur konu sapmasın. Donbass Arena'dan fotolarını bekliyorum buraya
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty said: AB lisanslı Sertifika olarak 154 IQ'ya sahibim.. 23 Yaşında Yıllık cirosu 130m euro olan bir İnşaat Firmasının %34 ortağıyım. Ki Zekam iş ortamındada başarısı oldukça kanıtlanmış bir çok iş adamı tarafındanda hayranlık ölçüsünde karşılanmaktadır . Spor Sektörüyle bağlantım ise'de Şu an türkiye üzerinde son 6-7 sene içinde yapılmış neredeyse tüm Stadların en az %30 luk bölümü firmam tarafından yapılmış olup örneklemek gerekirse Olimpiyat Stadı Kadir Has Stadı Turk Telekom Arena Yapımı süren Fenerbahçe Ülker Arena Hatta Ukrayna'daki yine geçtiğimiz yıllarda inşaatı biten Shaktar Donekst stadına kadar Tarafımızdan Çatı , Yalıtım , Asma Tavan , Ara Bölme , Yükseltilmiş Döşeme uygulamaları yapılmıltır. Ayrıca İstanbul içi bazı örnekler vermek gerekirse Palladium , Bayrampaşa Forum , Çerkezköy Kipa Alışveriş merkezi vb gibi Alışveriş merkezlerinin yine %28 ila %39 luk kısımları tarafımızdan yapılmıştır. Ki neredeyse Tamamının ihalesinden pazarlık sürecine hatta uygulamadaki şantiye kısmına kadar bizzat bulunmuşumdur ve sorumluluğunu almışımdır aynı zaman da esna'da MBA eğitimimi sürdürmekteyim Açıkçası zeka bazında senin eleştirini kabul edebilicek bi kişiselliğim mevcut değil fazlasıyla Tastiklenmiş ve Başarılı bir hayata mensup olduğumu düşünüyorum üzgünüm ama kafanda kocaman bir L var. şunu söylemeseydin sana helal olsun diycektim. (td)
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Trasty said: Arkadaşım Biz Taşeron'uz Senede alacağın büyük proje sayısı toplasan 3 yada 4 oluyor Bunlardan cebine ciro olarak giren 30m euro civarı bi mebla zaten hadi ufak işleride işin içine katarsan . Mesela Saruhanlı , Çarmıklı ortaklığında Savoy diye bi proje var ulus'ta Güneş kırıcı ve Dış cephe işi bizde Alınan fiyat 4.7 milyon Euro 2006 yada 2007 ydi hatırlamıorum 230-240m euro gibi bi ciro gördük fakat şu an haliyle ekonomik krizde yaşadık geçen sene .. Olmipiyat Stadı çevresi Metro istasyonları projesi vardı mesela ciro olarak geçen sene 600.000 euro fiyat almıştık elimize geçen Para 450.000 euro oldu giderimiz bunun üstündeydi tüm hesaplar yapıldığında ki sene boyunca ortalama 7-8 şantiye açık durumda kalıyor bunun giderleri şuyu buyu konteyner taşıması bile oldukça masraflı gelio göze. Malzeme giderleri ve ortala işçi şantiye giderlerini başta hesaplarken cironun içine katıosun diğer bi ton extra masraf çıkıo ki ciro dan kesmek zorunda kalıosun Extra bir örnek vermek gerekirse mesela Fenerbahce Ulker Arena inşaatı devam ediyor bitirilmesi gereken süre 6 ay önceydi ama yaklaşık 8 ay Hakediş Parası ödemediler ve inşaatı kesmek zorunda kalıosun paranı alamıosun detay çok fazla yanibana hayrına bi 1-2 bin versene
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Gereksiz yere birbirimizi kırmayak beyler.
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 BulletRide said: Trasty said: Arkadaşım Biz Taşeron'uz Senede alacağın büyük proje sayısı toplasan 3 yada 4 oluyor Bunlardan cebine ciro olarak giren 30m euro civarı bi mebla zaten hadi ufak işleride işin içine katarsan . Mesela Saruhanlı , Çarmıklı ortaklığında Savoy diye bi proje var ulus'ta Güneş kırıcı ve Dış cephe işi bizde Alınan fiyat 4.7 milyon Euro 2006 yada 2007 ydi hatırlamıorum 230-240m euro gibi bi ciro gördük fakat şu an haliyle ekonomik krizde yaşadık geçen sene .. Olmipiyat Stadı çevresi Metro istasyonları projesi vardı mesela ciro olarak geçen sene 600.000 euro fiyat almıştık elimize geçen Para 450.000 euro oldu giderimiz bunun üstündeydi tüm hesaplar yapıldığında ki sene boyunca ortalama 7-8 şantiye açık durumda kalıyor bunun giderleri şuyu buyu konteyner taşıması bile oldukça masraflı gelio göze. Malzeme giderleri ve ortala işçi şantiye giderlerini başta hesaplarken cironun içine katıosun diğer bi ton extra masraf çıkıo ki ciro dan kesmek zorunda kalıosun Extra bir örnek vermek gerekirse mesela Fenerbahce Ulker Arena inşaatı devam ediyor bitirilmesi gereken süre 6 ay önceydi ama yaklaşık 8 ay Hakediş Parası ödemediler ve inşaatı kesmek zorunda kalıosun paranı alamıosun detay çok fazla yani Ceza ye, geçici kabul yap, Hakediş'ini yine giydirirsin olmadı Müşavir'i bağla, Müşavir yoksa ve yine Hakediş yapamıyorsan da bu işi yapma, ben açıkçası inanmıyorum bu işlerde yer aldığına bir şirket ortağı olarak acemi geldi konuşmaların. Neyse umarım daha fazla cironuz olur konu sapmasın. Donbass Arena'dan fotolarını bekliyorum buraya Ben şirketi tek başıma sırtlamıorum zaten ben yetişen biriyim ve oldukça ümit vaad ettiğimide her türlü cevreden duymaktayım. ki bu konularda Acemi olduğumu tabiki kabul ederim ben daha 23 yaşındayım.. Fakat anlattığın şeyler kağıt üstünde veya mental olarak işlevsel olsada iş uygulamaya geçtiğinde alıcağın 1 telefonla tepetaklak geri adım atmak zorunda kalıosun. Nasıl ki biz aldığımız ihaleleri en iyi teklifi verdiğimiz için almadığımıız gibi. Sen işin teorik çözümünü bana getiriosun uygulama çözümü olarak bahsettiğin projeler müşavir işlicek işler olmuyor pek buda aslında senin olayı sadece dışardan takip edip işin iç yüzünü bilmemen demek oluyor. Kurtlar Vadisi'nin dalga geçilicek nekadar yanı olsada bi çok işin gerçek özetini anlatan bölümleri olmuştur =)
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 haklısın abi benim 2 bin ne oldu ya. vermessen öldürürüm lan seni.(parmak izinde böyle bir cinayet vardıda o aklıma geldi :P sıkıntı işte hem az mesaj var konuda katkım olsun)
yav Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 AB lisanslı IQ sertifikasını almak için nereye başvuruyoruz? merak ettim
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 evinin en yakınındaki manava veya bakkala başvurabilirsin.
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Başvurmuyosun abi direk getirip veriyo adamlar. Hissediyolar yani, 5000kmden belli oluyo o IQ hemen
Öne çıkan mesajlar