Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla çok bişey yapıcak bi pozisyona girmedi hiç. herhangi bi ekstrasını göremedik neticesinde. kornerden bi gol attırdı, frikik kullandı şimdi auta attı. arada biraz zorladığı oldu çalım vs. ama genel olarak iyi-kötü yorum yapılacak bir yanını göremedik.

edit: 2. yarıyı izledim sırf
Mesaj tarihi:
sonradan giren sağ bek genç bir yetenek okan idi sanırım arkadaşın adı. onu 20-25dakka gördükten sorna bekiri neden oynattı diye sorgularken buldum kendimi maçı izlerken.
Mesaj tarihi:
Llama said:

bu arada emre oynamıcakmış derbide
geri dönmüş istanbula

Hazırlık maçının derbisi mi olur arkadaş ya, Ntvspor da germiş derbide Emre yok diye sanki şampiyonluk yarışı, vurucak iki takımda birbirini 3-3 4-4 falan biter.
Mesaj tarihi:
fenerin gençlere hazırlık maçında şans vermesi bana eskiyi anımsattı. eskiden ben ufakken kısa donla gezerken fener genç adamları hazırlık maçında oynatır parlasada parlamasada sene içinde oynatmazdı. sanki gene öyle olacak gibi.

yada ne bileyim ulan cimboma bak ufak veledlerinin bazılarında iş var bizimkilerede baksak fena olmaz diye de deniyor olabilirler.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

Hastadam said:

köy takımlarına 5-6 atıp, "off be bu sene şampiyon fb oley oley oley ahwhwhaw" diyip kendimizi kandırmaktansa bu tarz takımlarla oynayıp gerçekten ne durumda olduğumuz görmek daha mantıklı geliyor bana.
edit. yenilsekte..

köln size 5 attığına göre fb köy takımı oluyor bu mantıkla.

olası köln taraftar yorumları:
said:
beyler daha ciddi takımlarla oynayalım, 5 atıyoz köy takımlarına olmuyor!

biz köy takımıysak siz nesiniz, orasını senden bekliyoruz.
edit. sen şimdi bilinç altının derinliklerine yollamışsındır üzüntüden ama bu köy takımına her sene tabiri caizse "acı acı" yeniliyorsunuz, köy takımından 6 yemek nasıl bir duygu acaba sayın "dünyanın en büyük takımı gasray" ?
  • Yeni Oluştur...