shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 yalnız şuan GENK maçını izliyom da, takım resmen ne yapıcağını bilmez bir halde. kimsenin pek hevesi yokmuş gibi duruyor :D bakalım neye benzeyecek sezon içinde
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kaleci kimse artık volkanı keser bu maçtan sonra adam neler kurtardı
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 mert günok kaleci, hakkaten iyi oynuyor. kazım girdiği gibi asist yaptı fener 1-0 öne geçti.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 bu arada emre oynamıcakmış derbide geri dönmüş istanbula
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 kazım, kazım, kazım ! ay gibi parlıyorsun kazım ! bu spiker kim lan asdfa
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 hürriyet ikinci gol haberini şöyle verdi - 75 .DAKİKA: KAZIM YİNE ATTIRDI.. KAZIM SAĞ KANATTA ÇİZGİYE KADAR İNDİ. ORTAYI YAPTI, ALEX VURDU VE GOL..2-0
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 stoch'un kullandığı kornerde "şahin gibi gözleriyle gören" selçuk golü attı 3-0 oldu
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 duyduğuma gore stoch baya baya iyi oynuomus. izleyenler varsa bişiler yazın stoch'la alakalı.
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 valla çok bişey yapıcak bi pozisyona girmedi hiç. herhangi bi ekstrasını göremedik neticesinde. kornerden bi gol attırdı, frikik kullandı şimdi auta attı. arada biraz zorladığı oldu çalım vs. ama genel olarak iyi-kötü yorum yapılacak bir yanını göremedik. edit: 2. yarıyı izledim sırf
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Stoch sahanın en iyilerindendi. 2 maçtır çok istekli,hareketli ve etkili oynuyor,bizden beklenmeyecek kadar iyi bir transfer görüntüsü çiziyor :)
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 sonradan giren sağ bek genç bir yetenek okan idi sanırım arkadaşın adı. onu 20-25dakka gördükten sorna bekiri neden oynattı diye sorgularken buldum kendimi maçı izlerken.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Llama said: bu arada emre oynamıcakmış derbide geri dönmüş istanbula Hazırlık maçının derbisi mi olur arkadaş ya, Ntvspor da germiş derbide Emre yok diye sanki şampiyonluk yarışı, vurucak iki takımda birbirini 3-3 4-4 falan biter.
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 fenerin gençlere hazırlık maçında şans vermesi bana eskiyi anımsattı. eskiden ben ufakken kısa donla gezerken fener genç adamları hazırlık maçında oynatır parlasada parlamasada sene içinde oynatmazdı. sanki gene öyle olacak gibi. yada ne bileyim ulan cimboma bak ufak veledlerinin bazılarında iş var bizimkilerede baksak fena olmaz diye de deniyor olabilirler.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Fener altyapısındaki adamı halısahada oynatmam
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 BulletRide said: Fener altyapısındaki adamı halısahada oynatmam
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Oynatmam abi, gelsin valla oynatmam. Yalvarsa belki
Hastadam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Masquerade said: Hastadam said: köy takımlarına 5-6 atıp, "off be bu sene şampiyon fb oley oley oley ahwhwhaw" diyip kendimizi kandırmaktansa bu tarz takımlarla oynayıp gerçekten ne durumda olduğumuz görmek daha mantıklı geliyor bana. edit. yenilsekte.. köln size 5 attığına göre fb köy takımı oluyor bu mantıkla. olası köln taraftar yorumları: said: beyler daha ciddi takımlarla oynayalım, 5 atıyoz köy takımlarına olmuyor! biz köy takımıysak siz nesiniz, orasını senden bekliyoruz. edit. sen şimdi bilinç altının derinliklerine yollamışsındır üzüntüden ama bu köy takımına her sene tabiri caizse "acı acı" yeniliyorsunuz, köy takımından 6 yemek nasıl bir duygu acaba sayın "dünyanın en büyük takımı gasray" ?
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2010 artik selcugu gorunce hevesim kaciyor maci kapatiyorum. su herifi bi yollayin ya
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 dont feed the troll http://en.wikipedia.org/wiki/Don%27t_feed_the_troll
Öne çıkan mesajlar