ripe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Haomarush serverında ucuz Lvl 80 Horde karakter arıyorum.Priest olması extra güzellik olur. ilgilenenler PM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Oww çok özür dilerim. Alışkanlık Yanlış yere açtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 200 - 250 TL arası karakter arıyorum. 245 ilvl olması yeterli. Istanbul'da olursa elden de alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 haomarushta 71 mi 72 mi ne mageim var. vanilla charı eskidir bir ton nostalji ıvır zıvırı var.aynı accountta 2 adet 70 warrior 80 shaman ve priest var. bi de 50 hunter var. ama satmam için iyi fiyat vermen lazım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Olay şu ki; Uzun zaman sonra arkadaşımla tekrar buluştuk. Tesadüf oda wow oynuyor ve Ally arkadaşa kaşıntı yaptığından ben horde olayım dedim. Şu an elimde 2 tane account var. Alacağım accountu da Haftada en fazla 4-5 saat oynuyacam ve bu yüzden fazla para harcamak istemiyorum. Ally olarak şu an ICC 25m Heroic yaptığımız bir guildimiz var ve main priestlerdenim. O yüzden priest olması güzellik olucaktı class öğrenmek zorunda kalmıyayım diye. Neyse sağlık olsun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?27,4939947 300 e vereyim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar