Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda yürürken kulaklıkla müzik dinlemek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rasmon said:

cemss said:

ya ben böyle son ses müzik bide bi yerden on kez geçen tiplere çok sinir olurum.daha önce belirtmiştim.indir sopala direk.

hadi gel bi dene, dene?

ahahaha yakaladım olm senii.bölee kolunuda hafif dısarıda cıkarıyorsundur sen.
Mesaj tarihi:
yani bunun nedeni ehlyet almak konusunda yaşadığın sıkıntılar olabilir mi acaba diyorum. tabi bunu derken de soru sormuyorum. 'öyle herhalde ehi ehi' tarzı bir yaklaşım söz konusu. yeterince açık olabildim mi?
Mesaj tarihi:
ehuh yok. araba kullanirken zaten dikkatli olmak zorundasin. yasadigim sorunlardan ötürü edindigim bir huy degil bu yani.
ayrica alcam ehliyetimi cok yakinda, sürücü kursumu degistirdim =P
Mesaj tarihi:
cemss said:

aha aynen, kız görünce de rölantiye alıp kafayı boyundan sündürmek suretiyle hafiften camdan çıkarıyorum.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

cemss said:

aha aynen, kız görünce de rölantiye alıp kafayı boyundan sündürmek suretiyle hafiften camdan çıkarıyorum.

olmadı bak gözlüğü unuttun.
Mesaj tarihi:
cemss said:

ya ben böyle son ses müzik bide bi yerden on kez geçen tiplere çok sinir olurum.daha önce belirtmiştim.indir sopala direk.

bi de bunun şahine motosiklet "susturucusu" takan versiyonları var ki, aman diyim. şahit oldum bizzat, araba F1 aracı gibi inletiyo her yeri ama tabii 10 metre anca gidiyo. sonra vites atıyo yine aynı gürültü bi 20 metre gidiyo yine vites atıyo asdfasdf 4-5 sokak uzaklaşana kadar sesini duyuyosun böle...
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

cemss said:

bi de bunun şahine motosiklet "susturucusu" takan versiyonları var ki, aman diyim. şahit oldum bizzat, araba F1 aracı gibi inletiyo her yeri ama tabii 10 metre anca gidiyo. sonra vites atıyo yine aynı gürültü bi 20 metre gidiyo yine vites atıyo asdfasdf 4-5 sokak uzaklaşana kadar sesini duyuyosun böle...

aman sus rasmon duymasın.
  • Yeni Oluştur...