Theridone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bende araba kullanirken cok dikkatliyimdir. boyle kulaklik takan adam gordum mu iskalamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 sürücülere de uyuz oluyorum . essolessekler yayalara hic dikkat etmeden geciyolar bazen. özellikle bisiklet kullanirken, herifin teki vurup kacmisti öyle bisletteyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitelikliinsan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 turkiye de kaldırım da yurusen bile trafik kazası riski tasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ya ben böyle son ses müzik bide bi yerden on kez geçen tiplere çok sinir olurum.daha önce belirtmiştim.indir sopala direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 cemss said: ya ben böyle son ses müzik bide bi yerden on kez geçen tiplere çok sinir olurum.daha önce belirtmiştim.indir sopala direk. hadi gel bi dene, dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Rasmon said: cemss said: ya ben böyle son ses müzik bide bi yerden on kez geçen tiplere çok sinir olurum.daha önce belirtmiştim.indir sopala direk. hadi gel bi dene, dene? ahahaha yakaladım olm senii.bölee kolunuda hafif dısarıda cıkarıyorsundur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 vaniLLe said: neyse ki araba kullanirken dikkatliyim. neden acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ne demek istiyon kardes?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yani bunun nedeni ehlyet almak konusunda yaşadığın sıkıntılar olabilir mi acaba diyorum. tabi bunu derken de soru sormuyorum. 'öyle herhalde ehi ehi' tarzı bir yaklaşım söz konusu. yeterince açık olabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ehuh yok. araba kullanirken zaten dikkatli olmak zorundasin. yasadigim sorunlardan ötürü edindigim bir huy degil bu yani. ayrica alcam ehliyetimi cok yakinda, sürücü kursumu degistirdim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 evet haberim var, heyecanla takip ediyorum o konudaki gelişmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 kurban kesicem ehliyeti aldigimda o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bana tramvay çarpıp kaçtı bikeresinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Zep said: bana tramvay çarpıp kaçtı bikeresinde hahahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 cemss said: ahahaha yakaladım olm senii.bölee kolunuda hafif dısarıda cıkarıyorsundur sen. aha aynen, kız görünce de rölantiye alıp kafayı boyundan sündürmek suretiyle hafiften camdan çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 küçükken cd almıştım mahalleden değiştirmeye giderken araba çarptı. aynası kafama geldi ayna koptu toptan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Rasmon said: cemss said: ahahaha yakaladım olm senii.bölee kolunuda hafif dısarıda cıkarıyorsundur sen. aha aynen, kız görünce de rölantiye alıp kafayı boyundan sündürmek suretiyle hafiften camdan çıkarıyorum. olmadı bak gözlüğü unuttun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 cemss said: olmadı bak gözlüğü unuttun. ha yok unutmadım gömleğin en alttan 2. düğmesinde asılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Rasmon said: cemss said: olmadı bak gözlüğü unuttun. ha yok unutmadım gömleğin en alttan 2. düğmesinde asılı takılı olanlar tercihimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 cemss said: ya ben böyle son ses müzik bide bi yerden on kez geçen tiplere çok sinir olurum.daha önce belirtmiştim.indir sopala direk. bi de bunun şahine motosiklet "susturucusu" takan versiyonları var ki, aman diyim. şahit oldum bizzat, araba F1 aracı gibi inletiyo her yeri ama tabii 10 metre anca gidiyo. sonra vites atıyo yine aynı gürültü bi 20 metre gidiyo yine vites atıyo asdfasdf 4-5 sokak uzaklaşana kadar sesini duyuyosun böle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 susturucu da değil.. külotlu çorap oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Mr_Hand said: cemss said: ya ben böyle son ses müzik bide bi yerden on kez geçen tiplere çok sinir olurum.daha önce belirtmiştim.indir sopala direk. bi de bunun şahine motosiklet "susturucusu" takan versiyonları var ki, aman diyim. şahit oldum bizzat, araba F1 aracı gibi inletiyo her yeri ama tabii 10 metre anca gidiyo. sonra vites atıyo yine aynı gürültü bi 20 metre gidiyo yine vites atıyo asdfasdf 4-5 sokak uzaklaşana kadar sesini duyuyosun böle... aman sus rasmon duymasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 niye öyle diyosunuz bi kere 10 metre değil 15 metre rahat gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 kulaklik takili haldeyken ozellikle de karsidan karsiya gecerken sadece sola bakmayin + saga da bakin ters yonden gelen arabalar olabiliyor. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar