dogakan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Şimdi evde kardeşimin oynadığı account ile bana ait accounta ait 2 takım wow cdleri var,(2*3 6 cd). hangi cd key hangi accounta ait nasıl bulabilirim? (Tombala çek, permütasyon-kombinasyon yap, sana ne hangisi hangisine ait naapacan, falcıya git gibi cevaplar yerine kesin bilgisi olanlar cevap atarsa sevinirim). thx beforehand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Açıkcası bulma yöntemi var mı bilmiyorum ama 2 KEYide sakla zamanı geldiğinde 2sini de denersin. Direk olarak cdkeyi görme şansın varmı accounta göre bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Hayır cd keyi görme şansın kesinlikle yok o blizzard elinde gizli şekilde tutulan bir bilgi. Bir sorun yaşarsan durumu belirtip 2 cd key olduğunu ifade edebilirsin, dert edecek birşeyin yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar