demode Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 merhaba, 11 yıllık yada yaşında dişi bir kedim var kısırlaştırmadım ve hiç dışarı çıkmadı.Bu saatten sonra bir veterinere versem yavrulama ihtimali varmıdır?Yardımlarınız için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 sorunun cevabını bilmiyorum ama bir iki şey sormak istiyorum. benim de 1 yaş civarı bie dişi kedim var. mümkün olabildiğince kısırlaştırmak istemiyorum. o da hiç dışarı çıkmıyor. kısırlaştırılmayan çiftleşmemiş kedilerin kanser ya başka tür hastalıklara yakalanabileceği söyleniyor. seninkinin böyle bir sorunu olmadı mı? ya da hastalık nedeniyle mi çiftleştirmek istiyorsun? ha bir de paticikteki veteriner hekimlere, özel mesaj ile ulaşabilirsin sanırım. bildiklerim: miyaw33, Vargath, interperez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Doğru haklısınız.Bu yaşına kadar herhangi bir hastalık belirtisi olmadı çok şükürler olsun.Ama tabi düzenli veteriner kontrolu şart evcil hayvan için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dedecik Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 zorlarsan kalır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Kısırlaştırılmayan kedilerde ilerleyen yaşlarda hormonal aktiviteden dolayı tümör oluşum riski vardır. Konu biyoloji olduğu için kesin konuşamıyoruz. Ancak risk yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 11 yasindaki kedi insana gore kac oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 kediler 3 ay içinde yanılmıyorsam doğuyorlar.buda 44 yaşına tekabül ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 reyou said: 11 yasindaki kedi insana gore kac oluyo? 1 yıl 7 yaş değil midi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 cemss said: reyou said: 11 yasindaki kedi insana gore kac oluyo? 1 yıl 7 yaş değil midi? köpek yaşı deil mi o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar