HellWalker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mrb. Soruma geçiyorum.. Ben UOGateWayde serverlardan birine girmek istedim.Ancak Hangisine girmek istesem This Server is not using a valid client diye hata mesajı aldım.AoS yüklü ayrıca..[signature][hline]www.cigicigi.com.. For every action,there's an equal and opposite reaction.. Metzger Circumciser Toptancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 full patch yap öyle dene[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellWalker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Patch full[signature][hline]www.cigicigi.com.. For every action,there's an equal and opposite reaction.. Metzger Circumciser Toptancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aynı sorun bendede var buyuk ihtimal client 2.0.3 kabul etmiyor AOS[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar