HellWalker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mrb. Soruma geçiyorum.. Ben UOGateWayde serverlardan birine girmek istedim.Ancak Hangisine girmek istesem This Server is not using a valid client diye hata mesajı aldım.AoS yüklü ayrıca..[signature][hline]www.cigicigi.com.. For every action,there's an equal and opposite reaction.. Metzger Circumciser Toptancı
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 full patch yap öyle dene[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz.
HellWalker Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Patch full[signature][hline]www.cigicigi.com.. For every action,there's an equal and opposite reaction.. Metzger Circumciser Toptancı
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aynı sorun bendede var buyuk ihtimal client 2.0.3 kabul etmiyor AOS[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar