Cairne Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 abi basket oynarken basket ayakkabısı yoktu bilegi kavrayanlardan bilegimin ustune dustum hemen uzandım buz muz koydum ama (muz neden koydun diye espri yapmayın) hala cok acıyo napsam gecer ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 yat biyere ayak yukarda olsuni buz ara ara koy çek, ÇOK acıyosa ayağını yan basarak sert düştüysen o yanda bi kemik var orası kırılmış olabilir gogo acil
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 olay olduktan sonra buz kompress 30-40dk kadar falan.. araya bi havlu koy tabi. lak diye buzu üstüne koyma.. kamfolin ya da bengay + lasonil karıştır sür.. elastik bandajla sar.. yarın da gir bi doktora göster. o bilekteki kemik çok kolay kırılmıyor ama bağlarda sorun oluyor genelde..
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 gecmis olsun sislik fln yoksa heycan yapma bandaja al yarin da dr gogo
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bilek değil ayağın kenarındaki bi kemik, kendimden biliyorum
calippo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bizim orlarda pekmez sürüyolardı. eskisinden sağlam olur
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 buz kompresi yapmıştım zaten akşam volteren mi ne vardı ondan surdum sardım yattım daha iyiyim şimdi ama sağa sola oynamıyor ayak sdf
sharky Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2010 Bol buz kompresi ilk anda. Sonrasinda voltarenle bula ve sar. Hareketsiz dursun biraz. Bir gun falan dur boyle. Hafif morarikliklar olursa sicak suda masaj yap ayagina kan dolasimini harekete gecirmek icin. Acinin tam olarak ne uzerinde oldugunu bulmaya calis. Eger baglardan biriyse bir doktora gozukmende fayda var.
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 dasaaa said: olay olduktan sonra buz kompress 30-40dk kadar falan.. araya bi havlu koy tabi. lak diye buzu üstüne koyma.. kamfolin ya da bengay + lasonil karıştır sür.. elastik bandajla sar.. yarın da gir bi doktora göster. o bilekteki kemik çok kolay kırılmıyor ama bağlarda sorun oluyor genelde.. Ek olarak vücudundan yukarıda bir yere koyma, bağlarda sorun vardır mutlaka davul gibi şişer, korkma doktora git. Geçmiş olsun =)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 AthleT said: dasaaa said: olay olduktan sonra buz kompress 30-40dk kadar falan.. araya bi havlu koy tabi. lak diye buzu üstüne koyma.. kamfolin ya da bengay + lasonil karıştır sür.. elastik bandajla sar.. yarın da gir bi doktora göster. o bilekteki kemik çok kolay kırılmıyor ama bağlarda sorun oluyor genelde.. Ek olarak vücudundan yukarıda bir yere koyma, bağlarda sorun vardır mutlaka davul gibi şişer, korkma doktora git. Geçmiş olsun =)niye?
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bold içeren kısmı soruyorsun sanırım. Burkulmanın akabinde bunu yaparsan eğer oradaki dolaşımı engellemiş olursun ve şayet ciddi bir yırtık söz konusu ise bunun büyümesine yol açar, Allah muhafaza =)
Öne çıkan mesajlar